Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

10+ priežasčių, kodėl verta naudotis Paysera 

#
Ar prisimenate, pagal kokius kriterijus pasirinkote savo pirmąjį banką? Jį naudojo jūsų tėvai? O gal kortelę nemokamai gavote mokykloje? Bet ar tai tikrai galima laikyti pasirinkimu? Kviečiame pažvelgti į 10 dažniausių priežasčių, dėl kurių žmonės atsidaro Paysera sąskaitą 👇

1. Ypatingai geras valiutos konvertavimo kursas

Ar žinojote, jog fiziniai asmenys per mėnesį gali konvertuoti iki 1000 eurų į skirtingas valiutas ypatingai geru kursu? Tai greitai ir paprastai padarysite programėlėje, o mūsų internetinėje svetainėje galėsite matyti ir kursų palyginimą su kitais bankais. 

#

2. Paprasta ir patogu valdyti savo pinigus

Tie, kam atsibodo ilgi tradicinių bankų procesai, nepatogios mobiliosios programėlės ir lėtas naujų funkcijų diegimas – renkasi Paysera

Sąskaitą atsidarysite programėlėje, neišėję iš namų, ir galėsite mėgautis patogiomis funkcijomis, kaip kad pinigų prašymas, sąskaitos taupymui, pasikartojantys mokėjimai ir pan. 

Visa tai – prieinama per pagal naujausius UX/UI standartus sukurtą ir palaikomą Paysera programėlę.

#

3. Pinigų pervedimai puikiomis sąlygomis

Turite verslo partnerių užsienyje, perkate žaliavas iš kaimyninių šalių, o gal siunčiate pinigus savo šeimai ar padengti studento paskolai svetur? Visa tai reiškia tarptautinius pervedimus įvairiomis valiutomis – brangus ir lėtas procesas tradiciniuose bankuose. 

Paysera sąskaitoje galite konvertuoti valiutas bei siųsti pinigus į įvairias šalis. Pinigai gavėją pasieks greičiau, o pervedimas jums kainuos pigiau nei tradiciniuose bankuose. 

Esame prisijungę ir prie tokių sistemų kaip SEPA Instant, kas reiškia, kad mūsų klientai eurus gali siųsti į kitus prie šios sistemos prisijungusius bankus akimirksniu, visą parą ir nemokamai!

4. Pinigų grąža apsiperkant internetu

Dažnai apsiperkate internetu? Tuomet galbūt jau žinote, kad apmokėdami pirkinius internetu per Paysera elektroninę bankininkystę, galite sutaupyti

Jei turite Paysera sąskaitą ir sumokate elektroninėje parduotuvėje, kuri taip pat naudoja Paysera – į jūsų sąskaitą grįžta iki 1 proc. pirkinio sumos. Nors suma gali atrodyti nedidelė – smagiau gauti grąžą nei nieko. Kaip tai veikia

#

5. 24/7 klientų aptarnavimas (bendrausite su žmonėmis, ne robotais 🤖 )

Sakoma, jog draugą bėdoje pažinsi. Bėdų tikrai niekam nelinkime ir nesitikime, bet jei jums kada prireiktų skubios pagalbos (pavyzdžiui, pametėte kortelę ir negalite jos užblokuoti) – į Payserą klientų aptarnavimo centrą galite kreiptis visą parą, bet kurią savaitęs dieną. 

Visą parą klientus aptarnaujame anglų kalba, o darbo metu – dar keturiolika kalbų. Jūsų pinigų saugumas – mūsų prioritetas. Ir tai, be abejonės, ypatingai svarbu mūsų klientams. 

Dar neturite Paysera sąskaitos?

Atidarykite sąskaitą nomokamai per kelias minutes!

REGISTRUOTIS

6. Daug papildomų funkcijų

Visos finansų įstaigos suteikia IBAN sąskaitą, mokėjimų kortelę bei galimybę atlikti pinigų pervedimus. Bet papildomomis, unikaliomis funkcijomis, kurias turi Paysera, rinkoje gali pasigirti ne kiekvienas. 

Pavyzdžiui, prekyba fiziniu investiciniu auksu bei smulkesnės funkcijos, kaip kad kortelės pridėjimas prie Apple Pay ir Google Pay, sąskaitos padalijimo funkcija, bendros sąskaitos atidarymas. Tai tik keli pavyzdžiai paslaugų, kurios prieinamos visiems Paysera klientams be jokių papildomų planų.  

#

7. Saugu ir patikima

Daugelis, o ypač elektroninės parduotuvės, nori saugaus ir patikimo finansų partnerio. Ir Paysera – būtent tai. Rinkoje dirbame jau 17 metų, įmokų surinkimą internetinėse parduotuvėse mums patiki tūkstančiai klientų, o mūsų veikla licencijuota ir reguliuojama Lietuvos banko. 

Taip pat svarbu paminėti, kad Paysera yra tarp nedaugelio įmonių, kurios gali pasigirti pelninga veikla – patys save finansuojame ir užsidirbame, neturime pasikliauti investicijomis ir pan. Daugiau apie saugumą > 

8. Organizuojate renginius? 

Jei esate renginių organizatorius arba neretas svečias renginiuose – tikrai būsite girdėjęs apie Paysera Tickets. Tai bilietų platinimo savitarnos platforma be jokių papildomų mokesčių pirkėjams (woohoo!) bei visiškai nemokama nemokamų renginių organizatoriams. 

Jei norėsite platinti mokamus bilietus per Paysera Tickets, jums reikės atsidaryti Paysera sąskaitą. Tačiau, patikėkite, tikrai nepasigailėsite. 

#

9. NEMOKAMA sąskaita ir kiti privalumai! 

Jokių premium, extra ar bonus planų – Paysera sąskaita nemokama tiek privatiems klientams, tiek įmonėms, o jos atidarymo procesas – greitas ir paprastas. Net užsieniečiai Paysera sąskaitą gali atsidaryti nemokamai, dar tą pačią dieną, kas tradiciniuose bankuose jiems gali kainuoti per 200 EUR ir užtrukti dienas, jei ne savaites. Detalūs kitų paslaugų įkainiai > 

Taip pat, kitaip nei daugelyje bankų, Paysera nėra paslaugų krepšelio – tapę mūsų klientu gaunate visas paslaugas be jokių papildomų sąlygų. 

10. Visos paslaugos – internetu 

Keista, jog tai vis dar privalumas 2022-aisiais, bet taip jau yra! Paysera klientų niekada neprašysime atvykti į mūsų fizinį klientų aptarnavimo centrą – viską, nuo sąskaitos atidarymo iki kortelių išdavimo, verslo sąskaitų administravimo ir t.t., atlikti galite internetu. 

Kasdienių finansų paslaugos patogiai prieinamos mobiliojoje programėlėje, o verslo klientų bei e. parduotuvių patogumui palaikome ir internetinę bankininkystę. Skaitykite apie šių platformų ir jose prieinamų paslaugų skirtumus > 

#

EXTRA BONUS: Patogi prieiga prie valstybės paslaugų! 

Norėdami prisijungti prie Lietuvos viešųjų paslaugų, pavyzdžiui, Sodros, VMI, esveikata ar pan., greičiausiai pasirinksite prisijungimą per elektroninius valdžios vartus ir tapatybę tvirtinsite per savo banką. Bankų sąraše rasite ir Paysera. 

Prisijungimas per Paysera – itin patogus ir saugus. Jį atliksite mobiliojoje programėlėje, ir nereikės prisiminti jokių kodų ir slaptažodžių. 

Prisijungimas prie valstybinių paslaugų itin svarbus ir užsieniečiams, gyvenantiems Lietuvoje. Atsidarę nemokamą Paysera sąskaitą, jie turės lygiavertę prieigą prie visų jiems reikalingų paslaugų internetu. Skaityti daugiau > 

Vis dar dvejojate? Kreipkitės jums rūpimais klausimais į mūsų klientų aptarnavimo centrą, sekite mus socialiniuose tinkluose Facebook, Instagram ar LinkedIn ir pasidalinkite savo įžvalgomis apie jums svarbiausius Paysera privalumus. 

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Ką Paysera planuoja 2022 metais?

Nuo superprogramėlės iki virtualių kortelių – kviečiame susipažinti su naujovėmis, kurias Paysera pristatys 2022 metų pradžioje. Visa tai ir dar daugiau jūsų laukia ateityje.

#
Asmeniniai finansai

Kaip atgauti dalį pinigų perkant internetu?

Perkant internetu yra populiaru naudoti įvairius nuolaidų kodus, rinktis prekes pagal kainą ir ieškoti kitų būdų, kaip sutaupyti pinigų. Vienas iš šių būdų – pinigų grąžinimas už jūsų pirkinius. Daugelis nežino, tačiau e. parduotuvėse, kurios naudoja Paysera įmokų surinkimo paslaugą, galite atgauti dalį išleistų pinigų, jei už pirkinius atsiskaitysite per Paysera sąskaitą. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip visa tai veikia.

#
Asmeniniai finansai

Valiutos keitimas internetu – kaip gauti geriausią kursą ir sutaupyti pinigų?

Daugeliui valiutos konvertavimas asocijuojasi su nuostoliais ar paslėptais mokesčiais. Galiausiai pasikeitus pinigus, kaip taisyklė pamatome geresnį valiutos kursą kitoje vietoje, bet jau būna per vėlu. Vis dėlto, valiutos keitimas neturi būti toks sudėtingas! Pinigų konvertavimas internetu padės jums sutaupyti laiko, pinigų, ir išvengti papildomų rūpesčių. Pažiūrėkime, ką jums siūlo Paysera.