Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Valiutos keitimas internetu – kaip gauti geriausią kursą ir sutaupyti pinigų?

#
Daugeliui valiutos konvertavimas asocijuojasi su nuostoliais ar paslėptais mokesčiais. Galiausiai pasikeitus pinigus, kaip taisyklė pamatome geresnį valiutos kursą kitoje vietoje, bet jau būna per vėlu. Vis dėlto, valiutos keitimas neturi būti toks sudėtingas! Pinigų konvertavimas internetu padės jums sutaupyti laiko, pinigų, ir išvengti papildomų rūpesčių. Pažiūrėkime, ką jums siūlo Paysera.

Automatinis valiutos kurso palyginimas

Norėdami konvertuoti valiutą internetu, daugelis aplanko bent kelis skirtingų bankų internetinius puslapius ir palygina siūlomus valiutų kursus. Tai užtrunka nemažai laiko, kuris gali kainuoti daugiau, nei planavote sutaupyti.

Paysera valiutos kurso skaičiuoklė internete kursus palygina už jus. Skaičiuoklė peržiūri įvairių institucijų siūlomas kainas ir pasiūlo konkurencingus įkainius realiu metu.

Keiskite iki 1000 EUR per mėnesį už beveik savikainą

Jei norite apsipirkti internete arba konvertuoti nedideles pinigų sumas siuntimui į užsienį – nesijaudinkite dėl didelių įkainių. Paysera pasiūlys geriausią kursą keičiant iki 1000 EUR per mėnesį, ir jis bus panašus į tą, kurį matote „Google“ paieškoje.

Geriausias siūlomas kursas bus pritaikytas automatiškai visiems Paysera privatiems klientams. Daugiau apie valiutų kursus rasite mūsų internetinėje svetainėje.

Sutaupykite keisdami didesnes sumas vienu metu

Norite nusiųsti nemažą pinigų sumą namo? O gal sumokėti už daug kainuojančias prekes ar paslaugas, kurias įsigijote užsienio įmonėje? Pravartu žinoti, jog keičiant didesnes nei 5000 EUR sumas vienu metu, Paysera jums pasiūlys geresnius nei įprastai valiutos kursus. Nors tai ir nebus savikaina, kaip kad keičiant mažas sumas, geresnės kainos įprastose valiutos keityklose tikrai reikėtų paieškoti.

Ši akcija taikoma tiek privatiems, tiek verslo klientams.

Kaip konvertuoti valiutą internetu? 📲

#

Konvertuoti valiutą internetu niekada nebuvo taip lengva. Tai galite padaryti Paysera mobiliojoje programėlėje akimirksniu. Tačiau turėkite omenyje, jog norėdami pasinaudoti Paysera valiutos konvertavimo paslauga ir gauti anksčiau minėtas nuolaidas, jūs turite būti Paysera klientu. Registracija užtruks keletą minučių, ir jums tereikės palaukti, kol bus patvirtinti jūsų identifikacijos dokumentai, tačiau tai neturėtų trukti ilgiau nei vieną dieną. Žiūrėkite instrukcijas vaizdo įraše >

Atsidarę Paysera sąskaitą, mobiliojoje programėlėje eikite į skiltį „Pervedimai“, spauskite „Valiutos keitimas“ ir konvertuokite reikiamą sumą.

Domina valiutos konvertavimas arba norėtumėte pamatyti mūsų valiutos keitimo kursus?

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kas yra SWIFT (BIC) kodas? 

SWIFT kodas (angl. Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) yra naudojamas identifikuoti mokėjimo gavėjo šalį, banką bei banko padalinį, kuriame yra registruota gavėjo sąskaita. Paysera SWIFT kodas yra EVIULT2VXXX, jis vienodas visiems Paysera klientams. Šio kodo dažnai reikia, norint atlikti tarptautinį pervedimą ir šiame blog'o įraše mes pabandysime paaiškinti kodėl. 

#
Verslui

Kaip pasirinkti tinkamą įmokų surinkimo internetu partnerį?

Pirkėjams internete atrodo, kad mokėjimas už prekes ar paslaugas yra kone savaime vykstantis procesas, kuris užtrunka vos kelias sekundes. Vis dėlto, tam, kad pinigai ne tik būtų išskaičiuoti iš pirkėjo sąskaitos, bet pasiektų ir pardavėją, turi įvykti daugybė mažų, bet svarbių procesų. Taigi, kas yra įmokų surinkimo internetu paslauga bei kaip pasirinkti tinkamą mokėjimo partnerį savo elektroninei parduotuvei? 

#
Paslaugos

Paysera klientus aptarnaus visą parą 

Nuo kovo 1-osios Paysera anglų kalba klientus aptarnaus visą parą, kiekvieną dieną. Konsultuotis bus galima telefonu, elektroniniu paštu ir gyvo pokalbio (angl. live chat) formatu internetinėje svetainėje.