Visos kategorijos
Paslaugos

Kuo skiriasi Paysera mobilioji programėlė ir internetinė bankininkystė?

#
Kasdienius finansus mieliau tvarkote telefonu ar kompiuteriu? Su Paysera – galėsite pasirinkti sau patogiausią būdą. Vis dėlto, yra keletas skirtumų tarp Paysera internetinės bankininkystės ir mobiliosios programėlės, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas klientas. Skaitykite toliau ir sužinokite, kokie jie.

Paysera mobiliosios programėlės ir internetinės bankininkystės skirtumai

Dažnai kalbėdami apie kasdienį finansų valdymą naudojantis Paysera, kalbame būtent apie mūsų mobiliąją programėlę, kurią turėti yra tiesiog būtina, jei norite atsidaryti Paysera sąskaitą. Programėle lengva naudotis, ji pasižymi patraukliu dizainu bei palaiko 17 skirtingų kalbų.

Vis dėlto nepamirškite, kad savo Paysera sąskaitą taip pat galite valdyti naudodamiesi mūsų internetine bankininkyste – bank.paysera.com. Tai kompiuterinė mūsų sistemos versija, kuria dažniausiai naudojasi verslininkai, įmonės, buhalteriai ir pardavėjai internete.

Dar neturite Paysera sąskaitos?

Atsidarykite sąskaitą nemokamai per kelias minutes!

Internetinė bankininkystė naudinga tada, kai reikia apdoroti ar peržiūrėti didelius duomenų kiekius, kuriuos ne visada patogu peržiūrėti mažame telefono ekrane. Todėl ji itin populiari tarp Paysera verslo sąskaitos naudotojų.

Kita vertus, mobilioji programėlė puikiai tinka tokioms paslaugoms, kaip kortelių valdymas, mokėjimų bei kasdienių išlaidų tvarkymas.

#

Tik su mobiliąja programėle: Paysera sąskaitos atidarymas

Norint užsiregistruoti Paysera, pirmiausia turėsite parsisiųsti Paysera mobiliąją programėlę. Internetinėje bankininkystėje tokios paslaugos neteikiame, nes registracija per mobiliąją programėlę yra kur kas patogesnė ir paprastesnė mūsų klientams.

Atidaryti sąskaitą, atlikti identifikaciją ir sukurti profilį galite tiesiai savo telefone vos keliais mygtukų paspaudimais. Kaip tai padaryti, žiūrėkite čia 👇

Tik su elektronine bankininkyste: įmokų surinkimo internetu valdymas

Jei turite elektroninę parduotuvę ir naudojatės Paysera įmokų surinkimui internetu, turbūt jau žinote, kad šią paslaugą užsisakyti ir valdyti galima tik per bank.paysera.com.

Vis dėlto, naudodamiesi mobiliąja programėle galite patogiai tikrinti įeinančius mokėjimus, gauti pranešimus apie naujus pirkinius, atlikti pervedimus ir pan.

Tik su mobiliąja programėle: pasikartojantys mokėjimai

Ši funkcija turėtų patikti tiems, kas mėgsta paslaugų automatizavimą. Tik su Paysera mobiliąja programėle galite suplanuoti ir nustatyti pasikartojančius mokėjimus, kad kiekvieną mėnesį nereikėtų prisiminti apmokėti sąskaitas – mes tai padarysime už jus.

Skaitykite daugiau ir sužinokite kaip tai veikia >

Tik su elektronine bankininkyste: siuntų pristatymo paslauga

Nauja Baltijos šalių e. parduotuvėms skirta siuntų pristatymo paslauga kol kas taip pat teikiama tik Paysera sistemoje. Ši paslauga leidžia e. parduotuvių savininkams vienu įskiepiu integruoti įvairias siuntų pristatymo įmones. Visus užsakymus taip pat galima tvarkyti Paysera sistemoje.

Dėl paslaugos pobūdžio ją lengviau valdyti Paysera elektroninėje bankininkystėje, patogiai atsisėdus prie kompiuterio.

Tik su mobiliąja programėle: sąskaitos padalijimo ir pinigų prašymo funkcijos

Paysera mobilioji programėlė yra patogus kasdienių finansų valdymo įrankis. O tokios funkcijos kaip sąskaitos padalijimas ir pinigų prašymas yra itin populiarios tarp programėlės naudotojų. Naudodamiesi šiomis funkcijomis niekada nepamiršite negrąžintų skolų ir draugo neapmokėtų pietų. Priminkite apie pinigų grąžinimą, išvengdami nejaukių pokalbių.

Kaip tai veikia?

#

Tik su elektronine bankininkyste: slaptažodžiu apsaugoti pervedimai

Papildomą pinigų pervedimų saugumą galima paprastai užtikrinti juos apsaugant slaptažodžiu.

Šia funkcija galima pasinaudoti Paysera mobiliojoje programėlėje. Atlikdami pervedimą, sukurkite slaptažodį ir taip apsaugokite savo pinigus. Galėsite jaustis daug ramiau, nes slaptažodį žinosite tik jūs ir pinigų gavėjas.

Tik su mobiliąja programėle: sąskaita taupymui

Taupote automobiliui, namui ar atostogoms? Su Paysera sąskaita taupymui atidėkite pinigus itin paprastai ir patogiai. Galite nustatyti ir keisti tikslus, taupymo laikotarpius ir net automatinius mokėjimus, kad šis procesas būtų dar paprastesnis. Nusprendėte taupyti kartu su partneriu ar draugu? Su bendra taupymo sąskaita tai padaryti bus vienas malonumas.

Skaitykite daugiau >

#

Tik su mobiliąja programėle: galimybė nusipirkti fizinio aukso monetas ir luitus

Prisijunkite prie Paysera programėlės, spauskite Daugiau, tada – Taurieji metalai. Čia rasite platų fizinių aukso monetų ir luitų pasirinkimą, kuriuos galėsite įsigyti ir prireikus atsiimti Paysera klientų aptarnavimo centre. Norite lankstesnių kainų? XAU galite įsigyti ir už bet kokią jūsų pasirinktą sumą (tai galima padaryti ir internetu, ir tai veikia taip pat, kaip ir perkant bet kurią kitą valiutą).

Tarptautiniai pervedimai – internetinė svetainė ar mobilioji programėlė?

Paysera siūlo tarptautinius pervedimus daugiau nei 20 valiutų. Pagrindinės valiutos, tokios kaip EUR, GBP, PLN, RON, ALL, GEL ir BGN, yra palaikomos tiek mobiliosios programėlės, tiek internetinės bankininkystės. Pervedimai kitomis valiutomis gali būti atliekami tik per internetinę bankininkystę.

Daugiau apie pervedimus >
#

Naudodamiesi Paysera paslaugomis pastebėsite ir daugiau skirtumų tarp mobiliosios programėlės ir internetinės bankininkystės. Keletas iš dar nepaminėtų skirtumų – tai aukojimo funkcija, kuria pasinaudoti gali tik Paysera mobiliosios programėlės naudotojai, turintys telefonus su Android operacine sistema; Taip pat verta žinoti, jog mokėjimų šablonai, sukurti svetainėje arba programėlėje, bus prieinami tik per tas platformas.


Be abejonės, siekiame, kad kuo daugiau mūsų paslaugų būtų prieinama abiejose platformose tam, kad mūsų klientams būtų kuo patogiau, todėl jei turite pasiūlymų ar pageidavimų – nedvejodami pasidalinkite jais su Paysera klientų aptarnavimo komanda!

Susiję straipsniai

#
Verslui

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Perkėlus savo verslą į internetinę erdvę, tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems iškyla daugybė klausimų. Bet juk tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Tad šiandien atsakysime dažniausius jų klausimus.

#
Paslaugos

Ką Paysera planuoja 2022 metais?

Nuo superprogramėlės iki virtualių kortelių – kviečiame susipažinti su naujovėmis, kurias Paysera pristatys 2022 metų pradžioje. Visa tai ir dar daugiau jūsų laukia ateityje.

#
Paslaugos

NAUJIENA! Stebėkite Paysera paslaugų būseną internetu

Vienas iš Paysera naujametinių pažadų 2022-iesiems metams – atviresnis bendravimas su klientais. Siekdami įgyvendinti šį pažadą, pristatome Paysera veikimo būsenos puslapį.