Visos kategorijos
Paslaugos

Paysera sąskaita taupymui: kas tai yra ir kaip ja naudotis? 

#
Taupyti gali būti nelengva. Net jei taupote tam, ko išties labai trokštate – naujiems namams, automobiliui ar tiesiog savaitgalio išvykai. Mūsų tikslas – padaryti šį procesą kuo lengvesniu. Naudokitės Paysera sąskaita taupymui, planuokite mokėjimus ir pasiekite savo tikslus akimirksniu! 

Paysera sąskaita taupymui – kas tai? 🐽

Paysera mobiliojoje programėlėje esanti taupymo funkcija yra nemokama ir iš esmės veikia kaip pinigų taupyklė. Galite bet kada įnešti ir išimti pinigų, tačiau už savo santaupas palūkanų negaunate.

Sukurkite tiek sąskaitų, kiek norite, koreguokite jas bet kuriuo metu pakeisdami tikslą ar užsibrėžtą taupymo laikotarpį. O geriausia tai, kad taupyti ir siekti bendrų tikslų galite kartu su draugais ar artimaisiais. 

#

Kaip pradėti naudotis Paysera sąskaita taupymui? 💰

Norėdami sukurti sąskaitą taupymui, prisijunkite prie Paysera mobiliosios programėlės. Tada eikite į Daugiau > Taupymas > Sukurti naują skiltį santaupoms

Dar neturite Paysera sąskaitos?

Atsidarykite sąskaitą nemokamai per kelias minutes!

Suteikite sąskaitai pavadinimą, nustatykite sumą, kurią norite sutaupyti, nustatykite pabaigos datą, pasirinkite, ar norite taupyti su kuo nors kartu, ar vienas, ir nustatykite automatinį mokėjimą, kad galėtumėte apie tai tiesiog negalvoti.  

Pavyzdžiui, galite nustatyti, kad kiekvieno mėnesio 10 dieną į naująją sąskaitą taupymui būtų automatiškai pervedama 20 eurų. Paprasta ir patogu! 

Štai ir viskas! Bet kada galėsite redaguoti savo tikslus, pridėti ar ištrinti kartu taupančius asmenis, išsiimti santaupas ir uždaryti savo taupyklę. Sėkmės 💪

#
Asmeniniai finansai

Naujametiniai pažadai: kaip taupyti pinigus – 50 30 20 taisyklė

Vienas iš dažniausių naujametinių pažadų – geresnis asmeninių finansų tvarkymas išsvajotam daiktui ar saugesniam rytojui. Išleidę savo santaupas gruodžio išpardavimuose, dažnai sausį nuvalome dulkes nuo seniai pamirštos kiaulės taupyklės. Tačiau kiek užtrunkame tą pažadą sulaužyti? Tad vis dėlto, kaip taupyti pinigus? Bei kaip pasinaudoti 50 30 20 taisykle? 

#
Asmeniniai finansai

Infliacija Lietuvoje: kas tai yra ir kaip apsisaugoti? 

Dar prieš Covid-19 pandemiją pasaulyje prasidėjo kalbos apie ekonominę krizę, infliaciją, ir apskritai artėjančius finansinius iššūkius. Mėnesinė infliacija Lietuvoje pagal suderintą vartotojų kainų indeksą (SVKI) rugsėjo mėnesį buvo 0,4 %, o tai yra normalus ir net geras rodiklis. Vis dėlto, kad ir maža infliacija, bet vis tik infliacija vyksta nuolatos ir kasmet, tad žmonės ar įmonės, turinčios didesnių santaupų ieško įvairių būdų, kaip neprarasti savo pinigų vertės ilgalaikėje perspektyvoje. 

#
Asmeniniai finansai

Kaip būti savo paties buhalteriu? 5 patarimai, kaip geriau valdyti pinigus

Lapkričio 10 d. minima tarptautinė buhalterių ir auditorių diena. Tačiau neretai daugelis iš mūsų patys turime būti savo buhalteriais. Todėl nusprendėme pasidalinti keliais naudingais patarimais, kurie palengvins kasdienį finansų valdymą!