Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Kaip atsidaryti Paysera sąskaitą?

#
Daugelis vis dar galvoja, kad banko sąskaitos atidarymas yra ilgas ir sudėtingas procesas, reikalaujantis stovėti ilgose eilėse, pildyti įvairius dokumentus. Tačiau viskas yra kitaip, jei norite atsidaryti Paysera sąskaitą – visus reikiamus veiksmus atliksite internetu itin greitai bei patogiai. Sekite toliau nurodytus žingsnius ir atsidarykite sąskaitą NEMOKAMAI.

Kodėl verta atsidaryti Paysera sąskaitą?

Yra daugybė įvairių priežasčių, kodėl tūkstančiai žmonių kiekvieną mėnesį nusprendžia atsidaryti Paysera sąskaitą. Keletas svarbiausių privalumų: nemokamas nuotolinis sąskaitos atidarymo procesas, vietiniai ir tarptautiniai pervedimai, palankūs valiutos keitimo kursai, galimybė užsisakyti Visa mokėjimo kortelę, priemonės rinkti įmokas internetinėje parduotuvėje, galimybė pirkti investicinį auksą internetu ir dar daugiau.

Atsidarykite NEMOKAMĄ Paysera sąskaitą šiandien!

REGISTRUOTIS >

Kiek kainuoja atsidaryti Paysera sąskaitą?

Asmeninės Paysera sąskaitos atidarymas yra nemokamas, taip pat nėra jokio mėnesinio aptarnavimo mokesčio. Papildomi mokesčiai taikomi tik už papildomas paslaugas, pavyzdžiui, kortelių užsakymą, jų aptarnavimą ir pan. Visas šias paslaugas galite rasti Paysera svetainėje.

Išsamios instrukcijos, kaip atsidaryti Paysera sąskaitą

Paysera sąskaitą atsidaryti galite tik per Paysera programėlę. Atsisiųskite ją nemokamai iš Play Store, App Store arba Huawei AppGallery.

1. Užsiregistruokite savo telefono numerį

Atidarykite Paysera mobiliąją programėlę, pasirinkite kalbą ir paspauskite Sukurti paskyrą.

Įveskite savo telefono numerį ir sukurkite saugų slaptažodį (bent 8 simboliai). Su šiuo slaptažodžiu galėsite prisijungti prie savo paskyros per Paysera elektroninę bankininkystę bank.paysera.com.

SMS žinute gausite patvirtinimo kodą. Įveskite jį programėlėje, kad patvirtintumėte savo telefono numerį.

#

2. Sukurkite PIN kodą

Sukurkite 5 skaitmenų kodą, kuriuo galėsite atrakinti Paysera programėlę savo telefone kiekvieną kartą, kai norėsite ja naudotis. Biometrinis identifikavimas, pavyzdžiui, programėlės atrakinimas piršto atspaudu arba veido atpažinimu, taip pat galimas, jei tokią funkciją palaiko jūsų įrenginys.

3. Patvirtinkite el. pašto adresą

Pirmiausia patvirtinkite savo el. pašto adresą. Įveskite patvirtinimo kodą, kurį gausite registracijos metu nurodytu el. paštu.

>Atminkite: su jūsų Paysera paskyra susietas el. paštas ir jūsų patvirtintas telefono numeris yra naudojami jūsų ir Paysera tarpusavio bendravimui, todėl saugokite juos ir niekam neatskleiskite.

#

4. Užpildykite Kliento pažinimo anketą

Visi klientai pagal įstatymą privalo užpildyti Kliento pažinimo anketą.

Būsite paprašyti atsakyti į kelis klausimus apie savo finansinę padėtį, pavyzdžiui:

  • Kokie yra pagrindiniai jūsų lėšų šaltiniai? Galbūt tai jūsų atlyginimas, o gal stipendija?
  • Kokia yra numatoma mėnesio apyvarta jūsų sąskaitoje?
  • Ar į šią sąskaitą tikitės gauti iki 1 000 EUR per mėnesį, ar 10 000 EUR?
  • Ar jūs arba jūsų giminaičiai užsiima politine veikla?

Taip pat turėsite patvirtinti, kad esate asmuo, kuris naudosis šia paskyra.

Daugiau informacijos apie Kliento pažinimo anketą >

#

5. Nufotografuokite savo asmens tapatybės kortelę arba pasą

Galiausiai turėsite patvirtinti savo tapatybę pateikdami asmens dokumentus, pavyzdžiui, pasą arba asmens tapatybės kortelę. Meniu pasirinkite dokumentą, kurį pateiksite.

Jei pateiksite asmens tapatybės kortelę, nufotografuokite tiek dokumento priekinę, tiek nugarinę puses. Jei pateiksite pasą, jums tereikės nufotografuoti pagrindinį puslapį, kuriame yra visi jūsų duomenys.

Pasukite telefoną horizontaliai į kraštovaizdžio padėtį (90 ° kampu į kairę) ir įsitikinkite, kad dokumentas aiškiai matomas ir įskaitomas.

6. Nusifotografuokite asmenukei

Pateikę dokumentą, turėsite nusifotografuoti (sukurti asmenukę), kad mes įsitikintume, jog jūs esate tas pats asmuo kaip dokumente.

Įsitikinkite, kad jūsų veidas aiškiai matomas ir telpa į rėmelius. Nedėvėkite kepurės, akinių nuo saulės ar kitų veidą dengiančių daiktų. Nuotraukoje taip pat neturi būti pašalinių asmenų.

Štai ir viskas! Jūsų sąskaita atidaryta!

Sveikiname! Sėkmingai atlikote Paysera registraciją. Jūsų dokumentai bus patikrinti per vieną darbo dieną, ir galėsite pradėti siųsti ir gauti pinigus, konvertuoti valiutas, apsipirkti internetu ir dar daugiau.

Kaip papildyti sąskaitą?

Norėdami atlikti pirmąjį pervedimą per Paysera, turite papildyti savo Paysera sąskaitą. Tai padaryti galite atlikdami įprastą banko pervedimą, įnešdami pinigus bet kuriame EasyPay skyriuje arba per ePay mikro sąskaitą. Išsamias instrukcijas, kaip pervesti pinigus į savo Paysera sąskaitą, rasite mūsų svetainėje.

Kilo klausimų? Mielai jums padėsime!
Susisiekite telefonu arba el. paštu.

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

10+ priežasčių, kodėl verta naudotis Paysera 

Ar prisimenate, pagal kokius kriterijus pasirinkote savo pirmąjį banką? Jį naudojo jūsų tėvai? O gal kortelę nemokamai gavote mokykloje? Bet ar tai tikrai galima laikyti pasirinkimu? Kviečiame pažvelgti į 10 dažniausių priežasčių, dėl kurių žmonės atsidaro Paysera sąskaitą

#
Paslaugos

Ką Paysera planuoja 2022 metais?

Greitai besikeičiančioje ir itin konkurencingoje verslo srityje planuoti iš anksto yra būtina, bet kartu ir praktiškai neįmanoma. Viena vertus, turime turėti aiškią viziją ir tikslus tam, kad mūsų komandos žinotų, kokius darbus turi atlikti ir kokia linkme eina įmonė, taip pat, kad klientai žinotų ko gali iš mūsų tikėtis, kita vertus, turime būti pakankamai lankstūs, kad galėtume įgyvendinti spontaniškas idėjas, ir nepraleistume versle labai svarbių „dabar arba niekada“ momentų. Turėdami omenyje šiuos dalykus – kviečiame susipažinti su maža dalimi to, ką planuojame pristatyti 2022 metais.

#
Asmeniniai finansai

Kas yra IBAN ir kaip jį rasti? 

IBAN yra vienas dažniausiai naudojamų numerių bankiniame sektoriuje. Nesvarbu, siunčiate pinigus ar pateikiate savo rekvizitus, kad juos gautumėte – tam greičiausiai naudojate būtent IBAN numerį. Tačiau, ar galėtumėte paaiškinti, kas yra IBAN?