Visos kategorijos
Paslaugos

NAUJIENA! Stebėkite Paysera paslaugų būseną internetu

#
Vienas iš Paysera naujametinių pažadų 2022-iesiems metams – atviresnis bendravimas su klientais. Siekdami įgyvendinti šį pažadą, pristatome Paysera veikimo būsenos puslapį.

Ką galite matyti Paysera veikimo būsenos puslapyje?

Paysera būsenos puslapis yra naudingas tiek privatiems, tiek ir verslo klientams, o ypač tiems, kurie naudojasi Paysera Checkout įmokų surinkimo paslauga.

Mūsų naujajame būsenos puslapyje galite pamatyti:

  • ar visos mūsų paslaugos veikia sklandžiai;
  • ar yra kokių nors trečiųjų šalių sutrikimų, galinčių turėti įtakos mūsų paslaugoms (pavyzdžiui, jei kortelės leidėjas susiduria su problemomis, Visa mokėjimo kortelė gali taip pat tinkamai neveikti; jei vienas iš bankų susiduria su problemomis – gali būti, kad klientai, apsiperkantys elektroninėse parduotuvėse, negalės atsiskaityti būtent per tą banką ir t. t.);
  • visus numatytus techninės priežiūros darbus, galinčius turėti įtakos paslaugų veikimui;
  • ankstesnių incidentų istoriją.

Patikrinkite Paysera veikimo būsenos puslapį bet kuriuo momentu

Kaskart iškilus problemai skambinti į klientų aptarnavimo centrą nebereikia – bet kada galite patikrinti Paysera būsenos puslapį internete ir sužinoti, ar jūsų problema jau yra nustatyta ir tvarkoma.

Rekomenduojame išsaugoti Paysera būsenos puslapį savo adresyne, kad galėtumėte jį rasti greitai ir patogiai.

Taip pat galite sekti mus socialiniuose tinkluose, kad sužinotumėte visas naujienas apie mūsų paslaugas pirmieji: Facebook, LinkedIn, Twitter.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Paysera klientus aptarnaus visą parą

Nuo kovo 1-osios Paysera anglų kalba klientus aptarnaus visą parą, kiekvieną dieną. Konsultuotis bus galima telefonu, elektroniniu paštu ir gyvo pokalbio (angl. live chat) formatu internetinėje svetainėje.

#
Asmeniniai finansai

Kas yra IBAN ir kaip jį rasti?

IBAN yra vienas dažniausiai naudojamų numerių bankiniame sektoriuje. Nesvarbu, siunčiate pinigus ar pateikiate savo rekvizitus, kad juos gautumėte – tam greičiausiai naudojate būtent IBAN numerį. Tačiau, ar galėtumėte paaiškinti, kas yra IBAN?

#
Paslaugos

Ką Paysera planuoja 2022 metais?

Nuo superprogramėlės iki virtualių kortelių – kviečiame susipažinti su naujovėmis, kurias Paysera pristatys 2022 metų pradžioje. Visa tai ir dar daugiau jūsų laukia ateityje.