Faktet rreth Debit kartelesKur mundem të porosisë nje debit kartel?

Kartela e pagesës Paysera mund të porositet nga Paysera duke u regjistruar e identifikuar nga persona nga 16 vjeç. Para se të porositni një kartelë, sigurohuni që llogaria juaj të ketë fonde të mjaftueshme për të mbuluar koston e urdhërimit dhe dërgimit të karteles. Tarifa e porosisë paguhet në Euro. Nëse keni para në një monedhë tjetër në llogarinë tuaj, automatikisht do të konvertohet në euro. Nëse një kartë porositet për biznes. Në llogarinë e kompanisë, shkruani emrin individual (adresën e emailit ose numrin e telefonit) të personit privat (përfaqësuesi i kompanisë) i cili do të përdorë kartën. Mund të lëshohen deri në 5 kartela pagese për person.
Shikoni videon "Si të porositni një kartë Paysera"

Kam porosit një kartelë. Si dhe kur do të dorëzohet?

Një kartë mund të dorëzohet në një adresë të caktuar me anë të postës së regjistruar ose të paregjistruar, si dhe me korrier. Nëse sistemi nuk arrin të gjejë automatikisht adresën tuaj kur futet në të, sigurohuni që po futni në mënyrë të saktë adresën dhe klikoni mbi "Adresa është e saktë". Nëse vini re një gabim pas vendosjes së porosisë ose thjesht dëshironi të ndryshoni adresën e dërgimit, ju lutemi kontaktoni Mbështetjen e Klientit. Duke urdhëruar një kartë, do të keni mundësi të shihni një kohë të llogaritur në llogarinë tuaj. Ju lutem vini re se dërgesa mund të zgjasë më shumë se sa specifikohet në sistem për shkak të një vonese të mundshme në punën e shërbimeve të shpërndarjes. Pasi ta merrni kartën, duhet ta aktivizoni brenda 3 muajve nga data e prodhimit .
Shikoni videon "Si të aktivizoni Debit Kartelen tuaj Paysera?"

Dua të bllokoj përkohësisht ose të anuloj kartelen time

Nëse e keni humbur kartelën tuaj dhe dëshironi të bllokoni atë përkohësisht, hyni në llogarinë tuaj, shkoni te PAGESA > KARTELAT > Paysera Visa > Përkohësisht blloko \ Anulo > Përkohësisht Anulo. Më vonë ju mund të zhbllokoni kartelen vet
Nëse vendosni të bllokoni kartelen tuaj përgjithmon, klikoni tek PAGESAT > KARTELAT > Paysera Visa > Përkohësisht bllokoni \ Anulo > Anulo kartelen. Anulimi i karteles është pa kosto dhe hyn ne fuqi menjëherë
Shikoni videon se si të blokoni apo anuloni kartelen tuaj Paysera?"

Çfarë duhet të bëj nëse kam harruar ose bllokuar aksidentalisht kodin PIN të kartelës time?

Fatkeqësisht, nuk mund ta ndryshoni kodin PIN të kartës tuaj. Nëse e keni harruar atë, shkoni te Përmbledhja e Kartave>Kartela e Pagesave>Merrni PIN.
Shikoni një Video "Si të merrni një rikujtues PIN për Paysera Kartel?

Në cilën monedha mund të porosit një kartelë, të paguaj ose të tërheq para?

Monedha kryesore e kartelës së pagesës Paysera është euro, prandaj, të gjitha operacionet kryhen në euro dhe fondet gjithashtu debiten në euro. Nëse mbani para dhe bëni pagesa në valutë jo-euro, fondet automatikisht shëndrrohen në monedhën kryesore - euro. Kur tërheqni paratë në euro në një ATM, ju duhet të zgjidhni"Vazhdo pa konvertim" për të shmangur akuzat shtesë për konvertimin e monedhës. Me një kartelë pagese Paysera ju mund të vendosni dhe të tërhiqni paratë edhe në monedhën jo euro, megjithatë, ju lutem vini re se do të aplikohen ngarkesa shtesë për konvertimin e monedhës.
Të gjitha pagesat e kartës së pagesës Paysera mund të gjenden këtu

A mund të paguaj përmes ose të lidhni një kartë me sisteme të tjera, si PayPal?

Mund ta lidhni kartelën tuaj me PayPal ose sisteme të tjera që pranojnë kartat VISA
Shikoni videon "Si të lidhësh Paysera me PayPal?"

Llogaria dhe pagesatSi mund të hap një llogari personale?

Llogaria Paysera është pa pagesë dhe mund të hapet në pak minuta duke plotësuar formularin e regjistrimit dhe duke kryer procesin e identifikimit. Ju do të jeni në gjendje të përdorni shërbime të caktuara në varësi të nivelit tuaj të identifikimit. Ju mund t'a ngrini nivelin e identifikimit në çdo kohë falas dhe të keni qasje në më shumë shërbime të ofruara nga Paysera.

Më shumë informata rreth llogarisë personale

Si mund të hap një llogari biznesi?

Një llogari biznesi mund të hapet vetëm nga drejtuesi i një kompanie që ka një llogari personale Paysera dhe ka përfunduar procedurën e identifikimit. Për të hapur një llogari, kreu i një kompanie duhet të regjistrohet në llogarinë e tyre personale, të zgjedhë "Hap një llogari biznesi" dhe të fut të dhënat e regjistrimit të kompanisë.

Më shumë informata rreth hapjes llogarisë biznesit

Si mund të shtoj fonde në llogari?

Ju mund të shtoni fonde në llogarinë tuaj Paysera nga ndonjë bankë në botë ose duke arkëtuar në një POS partner të Paysera. Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj Paysera dhe të zgjidhni "Shto fonde", do të keni mundësi të zgjidhni një metodë nga lart-llogaria dhe të merrni udhëzime të hollësishme për rimbushjen e llogarisë.

Më shumë informata rreth rimbushjes së llogarisë

Si mund t'i transferoj paratë bankave dhe sistemeve të tjera të pagesave?

Transferet nga një llogari Paysera në banka të tjera kryhen ashtu si në banka. Ju duhet të plotësoni të dhënat e marrësit, të tregoni numrin e llogarisë dhe qëllimin e pagesës / referencës. Për të transferuar para nga Paysera në sistemet e tjera të pagesave, do të duhet të tregoni numrin e klientit në sistem ose të dhëna të tjera në varësi të sistemit të pagesave.

Më shumë informacion mbi transferet

Sa mund të kursej duke përdorur Paysera?

Bankat tregtare dhe institucionet e tjera financiare ngarkojnë disa herë më shumë tarifa komisioni se Paysera. Disa shërbime janë madje falas në Paysera, ndërsa institucionet e tjera financiare paguajnë para për to.

Shih krahasimin me sistemet e tjera

Ku mund të paguaj me aplikacionin celular?

Ju mund të përdorni aplikacionin celular për të paguar në POS të ndryshme, nga stacionet e benzinës deri në restorantet. Pagesa kryhet duke skanuar një kod QR ose duke kontrolluar brenda dhe konfirmuar blerjen.

Harta me vendet e pagesave

Si mund t'a instaloj Paysera Checkout në e-dyqanin tim?

Ju mund të shpejt dhe me lehtësi të integroni koleksionin e pagesave Paysera në e-dyqanin tuaj, duke përdorur shtojcave të gatshme. Paysera ka krijuar shtojca për mbi 18 sisteme të njohura të menaxhimit të përmbajtjes, të tilla si Wordpress, Joomla, Impresspages, etj.

Më shumë informacion mbi çështjet teknike

Nuk mund të gjeni përgjigjen në pyetjen tuaj?

Më shumë informacion në lidhje me shërbimet Paysera mund të gjendeni këtu.

Kush pranon pagesat e taksave dhe pagesat për shërbimet komunale?

Duke përdorur shabllone të krijuara në llogarinë Paysera, ju mund të paguani për shërbimet e shërbimeve, IST ose Sodra, shpejt dhe me lehtësi. Ju gjithashtu mund të bëni pagesa falas për TV kabllor dhe ofruesit e shërbimeve të Internetit, operatorët e rrjetit celular dhe institucionet e tjera

Lista e plotë e ofruesve të shërbimit

Siguria e nivelit më të lartëSiguria është përparësia më e lartë për Paysera. Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim softuerin, teknologjitë dhe sistemet e monitorimit që plotësojnë standardet më të larta, duke siguruar kështu mbrojtjen e parave, të dhënave dhe transfereve tuaja - 24/7.