Misioni ynëPartner i besueshëm në ofrimin e shërbimeve financiare të shpejta, të përshtatshme, të përballueshme dhe shërbimeve që lidhen me këtë fushë.

Vizioni ynëKrijimi i një super-aplikacioni lider në industrinë e shërbimeve financiare dhe ofrimin e shërbimeve globale që lidhen me këtë fushë.

Drejtuesit e Kompanisë#
CEO i Paysera LT, Marijus Plančiūnas
Marijus është një ekspert i IT dhe financave që themeloi, menaxhoi dhe konsultoi kompani dhe organizata të ndryshme. Kompetencat e tij u njohën nga agjencitë e marketingut dixhital, komunitetet online dhe përfaqësuesit e biznesit. Gjatë gjithë karrierës së tij, Marijus jo vetëm që ndihmoi kompanitë të konkurronin në internet, por ai është gjithashtu bashkëthemelues i një platforme pagese. Marijus iu bashkua Paysera në 2021, ku filloi si Menaxher i Dorëzimit dhe, që nga viti 2023, u emërua CEO i Paysera LT.
Më shumë informacion këtu:Linkedin
#
Zëvendës CEO i Paysera LT, Žydrūnė Putelytė
Duke filluar karrierën e saj në kompaninë Computer 2000, Žydrūnė më vonë u bë drejtoreshë e agjencisë Fujitsu Siemens Computers në Lituani dhe pasi provojë shijen e shitjeve të kompjuterëve, fitoi pozicionin Drejtore e agjensisë Apple në Lituani dhe Letoni. Žydrūnė fitoi njohuritë e kërkuara në sektorin financiar gjatë administrimit të Be Kredito. Më vonë, karriera e Žydrūnė e çoi atë në Paysera, ku në vitin 2020 u bë Drejtor Ekzekutiv i kompanisë.
Më shumë informacion në: Linkedin
#
Zëvendës CEO, Justina Šidlauskienė
Justina është një eksperte marketingu, e njohur si akademikisht dhe profesionalisht për ekspertizën e saj në sektorët e IT, adtech dhe fintech me përvojë nga kompani, si Oxylabs, Companial (ish 1ClickFactory), Adform dhe Siauliu bankas ndër të tjera. Në Paysera, Justina ka nisur rrugëtimin e saj si Shefe e Marketingut dhe PR, ku la shpejt gjurmët e saj. Në vitin 2023, Justina u emërua Zëvendës CEO.
Më shumë informacion këtu:Linkedin

Aksionerët e KompanisëPaysera është 100% kompani kapitale lituaneze.
#
Anëtar i Bordit, Kostas Noreika
Kostas është një bashkëthemelues i Paysera dhe aksioneri kryesor. Ai është një ekspert i tregut financiar, me mbi 20 vite përvojë biznesi. Para krijimit të kompanive të tij, Kostas ka punuar për kompani të njohura në Lituani si Gaumina, Delfi dhe Idamas. Ai është një udhëheqës i vërtetë, i cili pëlqen të ndajë përvojën jo vetëm me punonjësit e tij, por me publikun e gjerë - ai merr pjesë në konferenca, ka interes në inovacione dhe është i gatshëm t'i implementojë ato në sistemin Paysera, nëse janë të dobishme. Aktualisht Kostas është tërhequr disi nga jeta e përditshme e kompanisë dhe po përqendrohet në zhvillimin ndërkombëtar të saj - ai shpesh merr pjesë në ekspozita dhe viziton partnerë ndërkombëtarë.
Më shumë informacion në: Linkedin
#
Kryetar i Bordit, Šarūnas Broga
Šarūnas - një bashkëthemelues i Paysera dhe kryetar i bordit, i cili jo vetëm që ndihmon në zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme strategjike të kompanisë, por gjithashtu mban komunikimin me disa prej partnerëve të saj strategjikë. Aktiviteti kryesor i Šarūnas është përfaqësimi i basketbollistëve profesionistë në mbylljen e kontratave në lidhje me aktivitetet sportive dhe komerçiale. Këta lojtarë përfaqësojnë Lituaninë në ligat më të larta të profesionistëve, siç janë NBA, Euroleague dhe ACB. Šarūnas ofron shërbimet e tij për basketbollistë si Jonas Valančiūnas, Artsiom Parakhouski, Assem Marei, Eimantas Bendžius, Martynas Echodas, Arnas Butkevičius, Rokas Jokubaitis, Laurynas Birutis, Karolis Lukošiūnas, etj.
#
Anëtar i Bordit, Audrius Lučiūnas
Audrius - një bashkëthemelues i Paysera dhe anëtar i bordit. Përveç punës së tij në Paysera, Audrius ka themeluar dhe administron me sukses një sërë biznesesh. Një nga më të njohurit është biznesi i shitjes me pakicë dhe me shumicë i lenteve të kontaktit dhe aksesorëve në Shtetet Balltike nën markën gerilesiai.lt., e cila vazhdon të ketë sukses prej më shumë se 6 vitesh, si dhe zinxhiri i dyqaneve optike ZYNKY, i cila po thyen standardet e tregut. Audrius është aktiv dhe i interesuar në marketing dhe teknikat e automatizimit të shitjeve dhe ka zbuluar modele të suksesshme të cilat i ndan me klientët e agjencisë së tij të marketingut Lean Marketing, si edhe në konferenca të ndryshme biznesi.
Më shumë informacion në: Linkedin
#
Aksioner, Roland Razma
Rolandas - një anëtar i bordit dhe ish-punonjës i Paysera, i cili fitoi aksione gjatë viteve të para të kompanisë, kur kontributi i tij ishte veçanërisht i vlefshëm. Për momentin Rolandas punon si një programues iOS për një kompani tjetër në Mbretërinë e Bashkuar.
Më shumë informacion në: Linkedin

Një histori e shkurtër# # E gjithë energjia elektrike prodhohet nga termocentralet diellore dhe të erës
# # Ne ofrojmë transferta parash në cash në degët e PrivatBank.
# # Prezantojmë dizajnet e reja të kartave të pagesës.
# # Ju prezantojmë logot e reja të Paysera dhe Paysera Tickets.
2021
# # Shërbimi i inicimit të pagesës tashmë është i vlefshëm në Rumani
2021
# # Arritën kutitë e para Postare të Paysera
2021
# # Statusi i sistemit Paysera mund te kontrollohet individualisht (Faqja e Statusit).
2021
# # Aplikacioni Paysera është i vlefshëm në Apple Watch.
2020
# # Ekipi ynë profesionist kundër pastrimit të parave u dyfishua.
2020
# # Ne nisëm të tregtojmë ar përmes aplikacionit Paysera.
2020
# # Ne përdorëm zgjidhjet e inteligjencës artificiale për identifikimin e klientit.
2020
# # Ne bëhemi një ofrues zyrtar i pagesave në Shopify.
2020
# # Kompanisë Paysera në Kosovë pajiset me liçencën e institucionit të parasë elektronike.
2019
# # Ekipi i Paysera mirëpret punonjësin e 200-të.
2019
# # Lançohen pagesat përmes Google Pay dhe Samsung Pay.
2019
# # Ne blemë një zyrë në Vilius.
2019
# # Partnerët tanë në Rumani lançuan aktivitetin e tyre.
2019
# # Liçenca jonë është plotësuar me të drejtën për të ofruar shërbimin e informacionit të llogarisë (AIS).
2019
# # Ne hapem degën e Kujdesit ndaj Klientit në Estoni.
2018
# # Ne ju bashkuam sistemit të pagesave SEPA Instant.
2018
# # Licensa jonë plotësohet me licensën e shërbimit të inicimit të pagesës.
2018
# # Aplikacioni celular u rikonturua.
2017
# # Ne u pajisëm me çertifikatën e sigurisë PCI DSS.
2017
# # Ne lançuam një projekt krejtësisht të ri - MainIBAN
2017
# # Ne lëshuam një kartë pa kontakt të ridizajnuar (NFC) Visa.
2017
# # Paysera Tickets është vlerësuar me çmimin "Zgjidhja Tregtare e Vitit" në konkursin "Shërbimi i vitit 2017".
2017
# # Ne kemi lançuar shërbimin e inicimit pagesave (PIS) për klientët tanë.
2017
# # Punonjësi i 100-të ju bashkua ekipit tonë.
2016
# # Sëbashku me partnerët tanë, ne nisëm aktivitetin në Bullgari.
2016
# # Emri i kompanisë tonë u ndryshua në "Paysera LT".
2016
# # Ne nisim të ofrojmë llogari me numra IBAN për klientët.
2015.
# # Ne lançojmë sistemin e biletarisë së eventeve Paysera Tickets.
2015
# # Kemi lëshuar Kartën Visa të debitit Paysera.
2014
# # Hapet një zyrë në Kaunas me 3 punonjës.
2014
# # Emri i projektit ndryshohet nga www.mokejimai.lt në www.paysera.lt.
2014
# # Hapet një zyrë në Alytus me 5 punonjës.
2013
# # Kompania jonë rritet dhe përbëhet nga 50 punonjës.
2013
# # Ne lançojmë aktivitetin tonë në Letoni.
2012
# # Ne jemi të autorizuar me licensën e institucionit të parasë elektronike nga Banka e Lituanisë.
2011
# # Ne morëm licensën e institucionit të pagesave nga Banka e Lituanisë.
2008
# # Emri i kompanisë ndryshohet në "EVP International".
2006
# # Po nisim projektin tonë të ri në mbledhjen e pagesave www.mokejimai.lt.
2004
# # Kompania me emrin "Elektroniniai verslo projektai" (Projekte elektronike të biznesit) hapet me 3 punonjësit e parë. Kompania administron projektin www.gsms.lt.

Bashkëpunim me institucionet arsimore#
#
#
#

Shoqatat dhe organizatat#
#
#

Zhvillimi ynëTë ardhurat tona:
#
Ne ofrojmë shërbime në më shumë se 100 shtete. Mbi 500 punonjës të zellshëm dhe të talentuar punojnë në kompanitë Paysera. Gjithçka e realizuar për 550 000 klientë që kemi.

Në 2023, klientët tanë kanë kryer
më shumë se 9,7 mln transferta
20+ monedha të ndryshme.

Shuma totale e transfertave mbi 11,2 bl EUR.