Për zotëruesit e POS

Bëhuni agjenti ynë dhe lejoni që klientët tuaj dhe klientët tanë të kryejnë veprime cash dhe transferta në POS-in tuaj. Ne do të ofrojmë instrumentet e nevojshme dhe ju do të rrisni lehtë të ardhurat tuaja duke ofruar shërbime të plota.

Për sipërmarrësit e suksesshëm

Askush nuk i di më mirë se ju trendet dhe veçoritë e tregut në vendin tuaj dhe vetëm sipërmarrësit e suksesshëm mund të vlerësojnë perspektivat e shërbimeve Paysera në vendin e tyre. Nëse jeni një prej tyre dhe jeni plot entuziazëm, përvojë, sukses dhe të gatshëm për të investuar, ju ftojmë të bëheni pjesë e Rrjetit Paysera dhe të filloni një biznes fintech në vendin tuaj.

Për bankat dhe sistemet e pagesave

Ne jemi në kërkim të vazhdueshëm për partnerë në mbledhjen e pagesave për mallra dhe shërbime. Ofroni mundësinë që klientët tanë të paguajnë në dyqanet e-shops përmes bankës, ose sistemit tuaj të pagesave.
 

Për zhvilluesit e softuerëve

Bëhuni partneri ynë, mëso rreth benefiteve të Paysera dhe rekomandoni klientët tuaj të instalojnë Paysera Checkout në e-dyqanet. Ne ju garantojmë të ardhura nga përdoruesit fitimprurës.

Keni një ide biznesi, apo një ofertë?

Nëse keni një ide biznesi ose një ofertë lidhur me çdo lloj pagese, ju lutemi na kontaktoni. Ne me kënaqësi do të konsiderojmë mundësinë për t'ju ndihmuar, apo për të kontribuar.
 

Dëshironi të instaloni zgjidhjet e pagesave në projektin tuaj?

Pagesa në dyqanet e-shops, pagesa me SMS, pagesa në celular, POS të tjera dhe sistemi i biletarisë.
Të gjitha zgjidhjet e biznesit në një vend.Mësoni më shumë:

Klientët tanë#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#