Shërbimet Falas për PagesatPagesa të pështatshme

Të kryesh pagesa për shërbimet putilitare është pa pagesë, e lehtë dhe e shpejtë, pasi ka mbi 100 ofrues të shërbimeve të konsoliduar në një vend.

Taksat ndaj shtetit

Pagesat për Sodrën dhe Inspektoratin Shtetëror të Taksave (IST) janë gjithashtu pa pagesë dhe të thjeshta për t'u kryer. Gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni një ofrues të shërbimit, të paraqisni pagesën ose kodin ROIK dhe të konfirmoni transaksionin.

Pagesat 24/7

Nëse nuk keni pasur kohë për të paguar në një ditë pune, mund të paguani në fundjavë. Me Paysera, ju mund të paguani taksat tuaja në kohën e përshtatshme për ju, 24/7.