Në bashkëpunim me bankat ukrainase PrivatBank dhe Globus, ne ofrojmë transferta të shpejta dhe të sigurta parash që të afërmit tuaj në Ukrainë mund t'i marrin në cash në të njëjtën ditë.
#

📲 Për t'u bërë një klienti i Paysera, duhet të shkarkoni aplikacionin celular tonë dhe të krijoni një llogari.

ℹ️ Pasi krijoni një llogari, nevojitet të plotësoni pyetësorin Njih Klientin Tënd. Çfarë është pyetësori KYC dhe si plotësohet ai?

📞 Nëse keni pyetje, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Kujdesit ndaj Klientit. Detajet e kontaktit> 

✅ Na ndiqni në rrjete sociale për të përfituar të parët lajmet më të rëndësishme.

#
Hapni falas një llogari në pak minuta

Këmbim valutor me normat më të mira

Administroni llogarinë përshtatshëm përmes telefonit celular

Transferoni para në më shumë se 180 vende rreth botës

Kryeni direkt transferta (SEPA instant) brenda sekondave, 24/7/365
#

Paguaj vetëm me një prekje!

Shijoni të gjitha benefitet e kartës Visa gjatë përdorimit me Apple Pay, Google Pay, ose Samsung Pay. Është mënyra e pagesës e shpejtë, e lehtë, e sigurtë, personale dhe e keni gjithmonë me vete.

#
#
#

Pranoni pagesa nga klientët tuaj! 

13 000+ tregtarë përdorin Paysera për të përpunuar pagesat në dyqanet e-shops, ose për biznes online. E lehtë për t'u integruar lidhje për 20+ platforma CMS ofrohen dhe mirëmbahen nga ne – prandaj nuk keni përse të shqetësoheni! 

Kontrolloni shërbimin e inicimit të pagesës Paysera për përpunime pagesash të përshtatshme dhe të pranueshme që përdoren nga shumica e klientëve të biznesit. 

#

Paysera Tickets – sistemi i biletarisë online me vetë-shërbim për festivale të mëdha, evente personale, apo seminare.

Shpërndani bileta FALAS për eventet, pa pagesë, krijoni dhe administroni evetet personalisht dhe ofrojini klientëve tuaj mundësinë për të paguar shpejt dhe lehtë pa tarifa të shtuara!

#

Niveli më i lartë i sigurisëPaysera ka përparësi nivelin më të lartë të Sigurisë. Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim softuer, teknologji dhe sisteme monitorimi që plotësojnë standardet më të larta, duke siguruar kështu mbrojtjen e parave, të dhënave dhe transfertave tuaja - 24/7.