Faktet rreth kartelës së pagesaveKur mundem të porosisë nje debit kartelë?

Kartela Visa mund të porositet nga çdo person i cili ka 16 vjeç, dhe është regjistruar e identifikuar në sistemin Paysera. Deri në 5 kartela mund të porositen nga një person.
Mbajtësi shtesë i kartelës duhet të jetë së paku 14 vjeç.Një mbajtës shtesë i kartelës ka fonde aq sa janë në kartelën kryesore të pagesës Visa dhe të njëjtat limite zbatohen për ta.
Nëse kartela është porositur për biznes, duhet të specifikohet emri i hyrjes (adresa e postës elektronike ose numri i telefonit) i personit privat (përfaqësuesi i kompanisë) i cili do të përdorë kartelën.
Kartelat lëshohen dhe dorëzohen vetëm në vendet e Evropës.
Shikoni videon "Si të porositni kartelën Visa"

Kam porosit një kartelë. Si dhe kur do të dorëzohet?

Kartela mund të dorëzohet në një adresë të caktuar me postë të regjistruar ose jo, si dhe me korrier. Nëse sistemi nuk arrin të gjejë automatikisht adresën tuaj kur e futni atë, sigurohuni që po e futni adresën saktë dhe konfirmoni që adresa është e saktë. Në rast se keni futur adresën e gabuar të dorëzimit - do t'ju duhet të riporositni kartelën. Pasi të keni porositur një kartelë, do të keni mundësi të shihni një kohë të parashikuar të dorëzimit në llogarinë tuaj. Ju lutemi vini re se dorëzimi mund të zgjasë më shumë se sa është specifikuar në sistem për shkak të një vonese të mundshme në punën e shërbimeve të dorëzimit. Pasi të keni marrë kartelën, duhet ta aktivizoni atë brenda 3 muajve nga data e prodhimit.
a href="https://bit.ly/383alTQ" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Shikoni videon "Si të aktivizoni kartelën Visa?"

Dua të bllokoj përkohësisht ose të anuloj kartelën time

Nëse e keni humbur kartelën tuaj dhe dëshironi ta bllokoni përkohësisht, hyni në llogarinë tuaj, shkoni te PAGESA > KARTELAT > Zgjedh kartelën > Bllokojeni përkohësisht \anulojeni > Bllokojeni përkohësisht. Më vonë do të jeni në gjendje të zhbllokoni kartelën vetë.
Nëse vendosni të bllokoni kartelën tuaj përgjithmonë, shkoni tek PAGESAT > KARTELAT > Visa > Bllokojeni përkohësisht \Anulojeni >Anulojeni kartelën. Anulimi i kartelës është falas dhe është efektiv menjëherë.
Shikojeni videon si të bllokoni ose anuloni kartelën Visa?"

Çfarë duhet të bëj nëse harroj PIN kodin?

Fatkeqësisht, nuk mund ta ndryshoni PIN-in e kartelës suaj Visa. Nëse e keni harruar atë, shkoni te Pagesat > Kartelat e pagesave > Shikoni PIN.
Shikoni videon "Si të merrni një PIN kujtesë për kartelën Paysera?"

Në cilën monedha mund të porosit një kartelë, të paguaj ose të tërheq para?

Monedha kryesore e kartelës së pagesës Visa është euro, prandaj, të gjitha operacionet kryhen në euro dhe fondet gjithashtu debitohen në euro. Nëse mbani para dhe bëni pagesa në valutë jo-euro, fondet automatikisht shëndrrohen në monedhën kryesore - euro. Kur tërheqni paratë në euro në një ATM, ju duhet të zgjidhni"Vazhdo pa konvertim" për të shmangur akuzat shtesë për konvertimin e monedhës. Me një kartelë pagese Visa ju mund të vendosni dhe të tërhiqni paratë edhe në monedhën jo euro, megjithatë, ju lutem vini re se do të aplikohen tarifa shtesë për konvertimin e monedhës.
Të gjitha pagesat e kartelës së pagesës Visa mund të gjenden këtu

A mund të paguaj ose të lidh kartelën me sisteme të tjera, si PayPal?

Mund ta lidhni kartelën tuaj me PayPal ose sisteme të tjera që pranojnë kartelat Visa
Shikoni videon "Si të lidhësh Paysera me PayPal?"

Llogaria dhe pagesatSi mund të hap një llogari personale?

Llogaria Paysera është pa pagesë dhe mund të hapet në pak minuta. Pasi të mbushni të dhënat tuaja për identifikim, ju mund të përdorni shërbimet e Paysera.

Më shumë informacione rreth llogarisë individuale

Si mund të hap një llogari biznesi?

Në mënyrë që të hapni llogari të biznesit, para së gjithash, duhet të hapni një llogari personale Paysera si drejtori i kompanisë dhe të kryeni veprimet e kërkuara për identifikim. Udhëzimet se si të kryeni identifikimin jepen këtu.
Si të hapni llogari biznesi?
1. Hyni në llogarinë tuaj personale, klikoni në emrin tuaj dhe ID-në e përdoruesit dhe në menunë në rënie, klikoni në "Hapni një llogari biznesi".
2. Zgjidhni vendin e regjistrimit të kompanisë, futni kodin e kompanisë dhe klikoni në "Kontrolloni". Llogaria do të hapet për kompaninë tuaj.
Nëse vendi i regjistrimit të ndërmarrjes nuk është midis opsioneve, zgjidhni "Vend tjetër" dhe dorëzoni dokumentet e kërkuara. Dokumentet do të kontrollohen dhe llogaria për kompaninë do të hapet në 1–3 ditë pune.
Shikoni videon "Si të hapni një llogari në Paysera?"

Si mund të shtoj fonde në llogari?

Hyni në llogarinë tuaj, zgjidhni Llogaritë dhe Kartelat> Rimbushja e Llogarisë dhe zgjidhni në dritaren e hapur:
  • llogaria që dëshironi të rimbushni;
  • vendi nga i cili do të kryhet rimbushja;
  • monedha e rimbushjes.
Klikoni mbi Përditëso udhëzimet.Do të shfaqen të gjitha metodat e disponueshme të rimbushjes së llogarisë. Zgjidhni një prej tyre dhe rimbushni llogarinë.
Më shumë informacione në lidhje me rimbushjen e llogarisë

Si mund t'i transferoj paratë tek bankat dhe sistemet e tjera të pagesave?

Për të kryer transfer nga llogaria juaj Paysera në bankë, futuni në llogarinë tuaj Paysera. Nga menyja e majtë zgjidhni Transferet > Transfer bankar.
Në dritaren e hapur futni të dhënat e kërkuara për të bërë transfer. Ne ju rekomandojmë që të filloni me numrin e llogarisë tuaj kur plotësoni informacionin sepse formulari i transferit është dinamik. Pas futjes së të dhënave, klikoni në "Vazhdo". Një urdhër transferi do të formohet për ju, rishikojeni atë dhe klikoni mbi "Konfirmo".
Më shumë informacion në lidhje me transferet

Sa mund të kursej duke përdorur Paysera?

Llogaria e biznesit mund të menaxhohet nga përfaqësuesi i kompanisë dhe punonjësit e tjerë të kompanisë të cilëve u janë dhënë të drejta të tilla nga përfaqësuesi i sistemit. Që përfaqësuesi të jetë në gjendje të japë leje për punonjësit e tjerë për të kryer transaksione në llogari të biznesit të Paysera, punonjësit duhet të kenë një llogari personale të identifikuar në Paysera.
Për të autorizuar, identifikohuni në llogarinë tuaj, nga menyja e majtë zgjidhni Parametrat>Limitet, Të drejtat, Autorizimet > Të drejtat dhe limitet për transfere,dhe klikoni në Krijoni autorizim të riTë drejtat dhe limitet e dhëna do të zbatohen pas 12 orësh.
Më shumë parametra

Ku mund të paguaj me aplikacionin mobil?

Ju mund të përdorni aplikacionin mobil për të paguar në POS të ndryshme, nga stacionet e benzinës deri tek restorantet. Pagesa kryhet duke skanuar një kod QR ose duke kontrolluar brenda dhe konfirmuar blerjen.

Harta me vendet e pagesave

Si mund të instaloj Paysera Checkout në dyqanin tim elektronik?

Ju mund ta integroni shpejt dhe lehtë mbledhjen e pagesave Paysera në dyqanin tuaj elektronik duke përdorur shtojca të gatshme. Paysera ka krijuar shtojca për mbi 18 sisteme të njohura të menaxhimit të përmbajtjes, të tilla si Wordpress, Joomla, Impresspages, etj.
Më shumë informacione mbi çështjet teknike

Nuk mund të gjeni përgjigjen në pyetjen tuaj?

Më shumë informacione në lidhje me shërbimet Paysera mund të gjeni në këtu.

Kush pranon pagesat e taksave dhe pagesat për shërbimet komunale?

Duke përdorur shabllone të krijuara në llogarinë Paysera, ju mund të paguani për shërbimet komunale, IST ose Sodra, shpejt dhe me lehtësi. Ju gjithashtu mund të bëni pagesa falas për TV dhe ofruesit e shërbimeve të Internetit, operatorët e rrjetit celular dhe institucionet e tjera

Lista e plotë e ofruesve të shërbimit

Siguria e nivelit më të lartëSiguria është përparësia më e lartë për Paysera. Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim softuerin, teknologjitë dhe sistemet e monitorimit që plotësojnë standardet më të larta, duke siguruar kështu mbrojtjen e parave, të dhënave dhe transfereve tuaja - 24/7.