NJË LLOGARI –
MUNDËSI PAFUND

Me një llogari me numër IBAN në Paysera ju mund të transferoni para shpejt dhe lehtë në monedha të ndryshme, kudo në botë. Transfertat në Europë (SEPA) janë FALAS për klientë individë!
Kemi akoma më shumë për të ofruar.

#
#

Llogari me numër IBAN e hapur online, gjithashtu falas për individë dhe klientët e biznesit të regjistruar në shtetet SEPA.

#

Falas dhe pakufizime instant transferta në Eur, 24/7, gjatë gjithë vitit. Transferta ndërkombëtare rreth globit me çmime të favorshme.

#

Këmbim valutor në kohë reale në norma të favorshme në 30 monedha të ndryshme.

#

Një kartë pagesash pa kontakt për pagesa komode dhe të sigurta aplikacion mobile me plot funksionalitete të tjera.

#

Transferta Ndërkombëtare të Shpejta

  • Transfertat Eur (SEPA) janë falas dhe të pakufizuara për të gjithë klientët individë në numër dhe vlerë, si edhe për koston e biznesit vetëm 1 EUR.
  • Transferta instant EUR (SEPA Instant) - në kohë reale, 24/7, gjatë gjithë vitit. Hyrëse dhe dalëse. Falas për klientë individë, të biznesit - 0,29 EUR.
  • Transfertat midis përdoruesve Paysera - brenda sekondave nga numri i telefonit, ose adresa e email-it.
  • Ju mund të paguani për të gjitha shërbimet utilitare online në  llogarinë tuaj Paysera falas.

Norma Këmbimi Valutor të Favorshme

  • Llogaria virtuale Paysera është multimonetare, pra ju mund të mbani para në disa monedha njëkohësisht.
  • Norma ekuivalente, ose më të mira të kursit të këmbimit prej atyre të ofruara nga bankat tregtare.
  • Nëse këmbeni shuma të mëdha, sistemi aplikon zbritje automatike.
#
#

Karta e Pagesave pa Kontakt

  • Teknologjia e identifikimit me dy element, mban paratë tuaja të sigurta gjatë blerjeve online.
  • Ju mund të tërhiqni cash në të gjitha ATM-të që pranojnë kartën Visa.
  • Llogaria e kartës është e ndarë nga llogaria kryesore duke ju lejuar të kontrolloni lehtë shpenzimeve tuaja.
  • Karta mund të porositet dhe administrohet me lehtësi përmes aplikacionit mobile.

Aplikacion Celular i Favorshëm

  • Me aplikacionin Paysera keni të gjitha shërbimet kryesore - nga transfertat deri në konvertimin valutor - në majë të gishtave. Shumë më mirë, sesa thjesht një llogari bankare online!
  • Njoftime lidhur me transfertat hyrëse në kohë reale.
  • Administroni kartën e pagesës suaj: kontrolloni balancën, transferoni para, ndryshoni limitet, kujtoni kodin PIN, ose bllokoni kartën, nëse nevojitet
  • Funksionalitete të tjera që lehtësojnë jetën tuaj: një llogari të veçantë kursimi, funksionaliteti 'ndani faturën', kërkesa për para, pagesa me kod QR dhe më shumë.
#
#

Llogari Biznesi dhe Zgjidhjet e Pagesave

E thjeshtë, si vetë pagesa.
Thjesht regjistrohu dhe përdore!

Harroni çmime të larta, transferta të ngadalëta dhe mundësi të kufizuara.

Vendosni një botë pakufij për pagesat me Paysera!

Regjistrohu TANI
#