MisioniSigurimi i shërbimeve më të volitshme të pagesave për çmime të arsyeshme dhe nëpërmjet të gjitha teknologjive.

VizioniRealizimi i një super aplikacioni në industrinë financiare në nivel global.

Drejtuesit e Kompanisë#
CEO i Paysera LT, Marijus Plančiūnas
Marijus është një ekspert i IT dhe financave që themeloi, menaxhoi dhe konsultoi kompani dhe organizata të ndryshme. Kompetencat e tij u njohën nga agjencitë e marketingut dixhital, komunitetet online dhe përfaqësuesit e biznesit. Gjatë gjithë karrierës së tij, Marijus jo vetëm që ndihmoi kompanitë të konkurronin në internet, por ai është gjithashtu bashkëthemelues i një platforme të pagesave. Marijus iu bashkua Paysera në 2021, ku filloi si " Delivery Manager" dhe, në vitin 2023, u emërua CEO i Paysera LT. Më shumë informacione: Linkedin
#
Zëvendës CEO, Žydrūnė Putelytë
Duke filluar karrierën e saj në kompaninë Computer 2000, Žydrūnė më vonë u bë drejtoreshë e agjencisë Fujitsu Siemens Computers në Lituani dhe, pasi mori një përvojë të shitjes së kompjuterëve, mori pozicionin e drejtorit të agjensisë Apple në Lituani dhe Letoni. Žydrūnė fitoi njohuritë e kërkuara në sektorin financiar kur menaxhoj Be Kredito, një qira për kompaninë e vet. Më vonë, karriera e Žydrūnė e çoi atë në Paysera, ku në vitin 2020 ajo u bë Drejtoreshë Ekzekutive e kompanisë.
Më shumë informacione:  Linkedin
#
Zëvendës Drejtoreshë, Justina Šidlauskienė
Justina është një eksperte marketingu, e njohur si akademikisht ashtu edhe profesionalisht për ekspertizën e saj në sektorët e IT, adtech dhe fintech me përvojë nga kompani, si Oxylabs, Companial (ish 1ClickFactory), Adform dhe Siauliai Bank ndër të tjera. Në Paysera, Justina ka nisur rrugëtimin e saj si Shefe e Marketingut dhe PR, ku la shpejt gjurmët e saj. Në vitin 2023, Justina u emërua Zëvendës drejtoreshë. Më shumë informacione: Linkedin

Aksionerët e KompanisëPaysera është 100% kompani kapitale lituaneze.
#
Anëtar i Bordit, Kostas Noreika
Kostas është një bashkëthemelues i Paysera dhe aksioneri kryesor. Ai është një ekspert i tregut financiar, me mbi 20 vjet përvojë biznesi. Para se të krijonte kompanitë e tij, Kostas ka punuar për kompani të tilla të njohura në Lituani si Gaumina, Delfi dhe Idamas. Ai është një udhëheqës i vërtetë, i cili dëshiron të ndajë përvojën e tij jo vetëm me punonjësit e tij, por me publikun e gjerë. - ai merr pjesë në konferenca, është i interesuar për inovacione, të cilat, nëse janë të dobishme, ai është i gatshëm t’i zbatojë në sistemin Paysera. Në këtë moment Kostas tërhiqet paksa nga jeta e përditshme e kompanisë dhe përqendrohet në zhvillimin e saj ndërkombëtar - ai shpesh merr pjesë në ekspozita dhe viziton partnerë ndërkombëtarë.
Më shumë informacione në: Linkedin
#
Kryetar i Bordit, Šarūnas Broga
Šarūnas - një bashkëthemelues i Paysera dhe kryetar i bordit, i cili jo vetëm që ndihmon në zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme strategjike të kompanisë, por gjithashtu mban komunikimin me disa prej partnerëve të saj strategjikë. Aktiviteti kryesor i Šarūnas është përfaqësimi i basketbollistëve profesionistë në mbylljen e kontratave në lidhje me aktivitetet sportive dhe reklamat. Këta lojtarë përfaqësojnë Lituaninë në ligat më të larta të profesionistëve, siç janë NBA, Euroleague dhe ACB. Šarūnas ofron shërbimet e tij për basketbollistë si Jonas Valančiūnas, Artsiom Parakhouski, Assem Marei, Eimantas Bendžius, Martynas Echodas, Arnas Butkevičius, Rokas Jokubaitis, Laurynas Birutis, Karolis Lukošiūnas, etj.
#
Anëtar i Bordit, Audrius Lučiūnas
Audrius - një bashkëthemelues i Paysera dhe një anëtar i bordit. Përveç punës së tij në Paysera, Audrius ka themeluar dhe menaxhon me sukses një numër biznesesh. Një nga ato më të njohurat është biznesi i tij me pakicë dhe shitje me shumicë i lenteve të kontaktit dhe aksesorëve të tyre në Shtetet Balltike nën markën gerilesiai.lt., E cila funksionon me sukses për më shumë se 6 vjet, si dhe zinxhiri i dyqaneve optike ZYNKY , e cila po thyen standardet e tregut. Audrius është i interesuar në mënyrë aktive në marketing dhe teknikat e automatizimit të shitjeve dhe ka zbuluar vetë modele të suksesshme të cilat ai i ndan me klientët e agjencisë së tij të marketingut Lean Marketing dhe në konferenca të ndryshme biznesi.
Më shumë informacione në: Linkedin
#
Aksionari, Roland Razma
Rolandas - një anëtar i bordit dhe një ish-punonjës i kompanisë, kur kontributi i tij ishte veçanërisht i vlefshëm. Për momentin Roland punon si një programues iOS në Mbretërinë e Bashkuar, për një kompani tjetër.
Për më shumë informata në: Linkedin

Historia me pak fjalë# # Nga viti 2023 e gjithë energjia elektrike që furnizon Paysera LT prodhohet ekskluzivisht nga impiantet e erës dhe diellore.
# # Ne ofrojmë transfere me para në degët PrivatBank.
# # Ne prezantojmë kartelat e pagesave me dizajn të ri.
# # Ne prezantojmë logot e reja Paysera dhe Paysera Tickets.
2021
# # Shërbimi i inicimit të pagesës tashmë është i disponueshëm në Rumani
2021
# # Mbërritën dollapët e parë Paysera.
2021
# # Statusi i sistemeve Paysera mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur (Faqja e Statusit).
2021
# # Aplikacioni Paysera është i disponueshëm në Apple Watch.
2020
# # Ekipi ynë i profesionistëve të AML është dyfishuar.
2020
# # Ne kemi filluar tregtimin e arit përmes aplikacionit Paysera.
2020
# # Ne përdorim zgjidhje inteligjence artificiale për identifikimin e klientit.
2020
# # Jemi bërë ofrues zyrtar i pagesave në Shopify.
2020
# # Kompanisë Paysera në Kosovë i është dhënë licenca e institucionit për para elektronike.
2019
# # Ekipi i Paysera mirëpret punëtorin e 200-të.
2019
# # Pagesat përmes Google Pay dhe Samsung Pay kanë filluar.
2019
# # Kemi blerë një zyre në Vilius.
2019
# # Partnerët tanë në Rumani kanë lansuar aktivitetin e tyre.
2019
# # Licenca jonë plotësohet me të drejtën për të siguruar shërbimin e informacionit të llogarisë (AIS).
2019
# # Hapem degën në Estoni.
2018
# # Jemi bashkuar me sistemin e pagesave SEPA.
2018
# # Licenca jonë kompletohet me licencën e shërbimit të inicimit të pagesës.
2018
# # Aplikacioni mobil u ridizajnua
2017
# # Morëm çertifikatën e sigurisë PCI DSS.
2017
# # Lansuam një projekt krejt të ri - MainIBAN
2017
# # Filluam lëshimin e kartelave për pagesa të ridizenjuara Visa pa kontakt (NFC).
2017
# # Paysera tiketat ka pranuar "Zgjidhjen e vitit për tregtim" çmimi dhe shpërblimi i vitit 2017".
2017
# # Kemi lëshuar shërbimin e inicimit pagesave (PIS).
2017
# # Punonjësi i 100 të u bashkua ekipit tonë.
2016
# # Së bashku me partnerët tanë ne kemi filluar aktivitetin tonë në Bullgari.
2016
# # Emri i kompanisë tonë është ndryshuar në "Paysera LT".
2016
# # Filluam të ofrojmë llogari IBAN për klientët.
2015
# # Kemi prezantuar sistemin e shpërndarjes së biletave Biletat Paysera .
2015
# # Filluam të lëshonim kartelë të debitit Paysera Visa.
2014
# # Një zyrë në Kaunas hapet me 3 punonjës që punojnë.
2014
# # Emri i projektit ndryshohet nga www.mokejimai.lt në www.paysera.lt.
2014
# # Aplikacioni ynë mobil u lëshua.
2014
# # Një zyrë në Alytus hapet me 5 punonjës që punojnë.
2013
# # Kompania jonë po rritet dhe tashmë numëron 50 punonjës.
2013
# # Filluam aktivitetin tonë në Letoni.
2012
# # Ne jemi të autorizuar si institucion i licencuar i parave elektronike nga Banka e Lituanisë.
2011
# # Ne morrëm licencën e institucionit të pagesës nga Banka e Lituanisë
2008
# # Emri i kompanisë ndryshohet në "EVP International".
2006
# # Po nisim projektin tonë të ri në mbledhjen e pagesave www.mokejimai.lt.
2004
# # Kompania hapet me emrin "Elektroniniai verslo projektai" (Projektet e biznesit elektronik), me 3 punonjësit e saj të parë. Ai menaxhon projektin www.gdmd.lt.

Partneriteti me institucionet arsimore#
#
#
#

Shoqatat dhe organizatat#
#
#

Si rritemi ne?Të hyrat tona:
#
Ne ofrojmë shërbime në më shumë se 100 vende. Mbi 500 punonjës të zellshëm dhe të talentuar punojnë në kompaninë tonë. Kjo është gjithçka për pothuajse 550 000 klientë që kemi.


Në vitin 2023, klientët tonë kanë kryer
më shumë se 9,7 mln transfere
20+ valuta të ndryshme.

Shuma totale e transfereve u tejkalua EUR 11,2 bn.