Për pronarët e POS

Bëhuni agjenti jonë dhe lejoni që klientët tuaj dhe klientët tonë të kryejnë kesh dhe të operacione të transferit në POS-in tuaj. Ne do t'ju ofrojmë mjetet e nevojshme dhe ju lehtë do të rrisni të ardhurat tuaja duke ofruar shërbime shtesë.

Për ndërmarrësit e sukseshëm

Askush nuk i di tendencat dhe veçoritë e tregut të vendit tuaj më mirë se ju, dhe vetëm sipërmarrësit e suksesshëm mund të vlerësojnë perspektivat e shërbimeve Paysera në vendin e tyre. Nëse jeni një prej tyre dhe jeni plot entuziazëm, përvojë, sukses dhe të gatshëm për të investuar, ju ftojmë të bëheni pjesë e Rrjetit Paysera dhe të filloni një biznes fintek në vendin tuaj.

Për bankat dhe sistemet e pagesave

Ne jemi në një kërkim të vazhdueshëm për partnerë në mbledhjen e pagesave për mallra dhe shërbime. Ofroni mundësinë që klientët tanë të paguajnë në e-dyqane nëpërmjet bankës ose sistemit tuaj të pagesave.
 

Për zhvilluesit e softuerëve

Bëhuni partneri ynë, mësoni për përfitimet e Paysera dhe rekomandoni klientët tuaj për të instaluar Paysera Checkout në e-shitoret. Ne ju garantojmë të ardhura nga përdoruesit fitimprurës.

Keni një ide biznesi apo një ofertë?

Nëse keni një ide biznesi ose një ofertë që lidhet me çdo lloj pagese, ju lutemi na kontaktoni. Ne do të jemi të lumtur të konsiderojmë mundësinë për t'ju ndihmuar ose për të kontribuar ndryshe.
 

Do të doni të instaloni zgjidhje të pagesave në projektin tuaj?

Pagesat në e-dyqane, pagesa SMS, pagesa në celular dhe POS tjera dhe sistemi i biletave.
Të gjitha zgjedhjet e biznesit në një vend.Mëso më shumë:
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#