Paysera aplikacioni celular

Administroni paratë tuaja lehtë, kudo që të jeni!  

Ne përpiqemi t'i bëjmë pagesat e thjeshta, të shpejta dhe të disponueshme për këdo, kudo dhe në çdo kohë.
Paysera Super App ju lejon gjithçka!

Shkarkoni falas dhe administroni lehtë paratë tuaja!

#
#

Mbani paratë tuaja me vete, kudo që shkoni. E-kuleta do t'ju shfaqë  balancën e llogarisë dhe  historikun e pagesave.

#

Përdorni aplikacionin Paysera për transferta parash vetëm me disa prekje paratë tuaja do të përfitohen brenda një minute.

#

Prisni për para?  Përfitoni një njoftim  sapo paratë të arrijnë në llogarinë tuaj.

#

Këmbimi valutor në tarifa të favorshme në 30 monedha të ndryshme dhe mbani para në disa monedha në llogari.

Administroni kartën e pagesave tuaj

  • Kontrolloni balancën e llogarisë tuaj, kudo që të ndodheni. 
  • Ngrini përkohsisht, ose bllokoni kartën tuaj dhe ndryshoni limitet e pagesës kur të dëshironi.    
  • Vazhdoni të harroni kodin PIN të kartës suaj? Nuk është problem, kur keni aplikacionin celular që jua kujton, sa herë keni nevojë për të.
#
#

Edhe më shumë benefite të e-kuletës

  • Krijoni një llogari të veçantë për kursime absolutisht falas. Vendosni qëllimin, afatin dhe pagesat automatike. 
  • Keni paguar për drekën me kolegët, por dikush vonon pagesën e tyre? Përdorni funksionalitetin ndani faturën dhe ua kujtoni atyre duke dërguar një kërkesë për para.
  • Paguaj duke skanuar kode QR. Kjo është veçanërisht e përshtatshme kur bleni online - pa shtuar të dhëna, ose pa ri-konfirmime.

I mirë për biznesin

  • Me kuletën celulare ju do të keni akses lehtësisht në të gjitha llogaritë e biznesit tuaj - balancën e tyre, historikun e pagesave dhe tek informacionet e tjera të rëndësishme. 
  • Përfitoni njoftime lidhur me pagesat hyrëse dhe dalëse në kohë reale - ato do të shfaqen në ekranin e telefonit tuaj pa pasur nevojë të regjistroheni. Përgjigjuni shpejt dhe vazhdoni me aktivitetet e rëndësishme tuaja.      
#
#

Fillo përdorimin tani!

Çmime të arsyeshme, transferta të shpejta dhe niveli më i lartë i sigurisë.