NJE LLOGARI –
SHUMË MUNDËSI

Me një llogari Paysera IBAN, ju mund të transferoni para shpejt dhe me lehtësi në shumë monedha të ndryshme nëpër botë. Transferet në Evropë (SEPA) janë FALAS për klientët individual!
Dhe ka edhe më shumë që mund të ofrojmë.

#
#

IBAN llogari të hapura online të cilat janë falas dhe pa pagesë për klient individual dhe biznese të regjistruara në vendet SEPA dhe Kosovë.

#

Transfere të pakufizuara dhe falas në euro, 24/7, gjatë gjithë vitit. transfere ndërkombëtare rreth botës me çmime të favorshme.

#

Konvertime të valutave në kohë reale në norma të favorshme në 30 valuta të ndryshme

#

Një kartelë për pagesa pa kontakt pagesa të përshtatshme dhe të sigurta aplikacioni mobil përmes veçorive tjera të shumta.

#

Transfere të shpejta ndërkombëtare

  • Transferet Euro (SEPA) janë pa pagesë dhe të pakufizuara për të gjithë klientët individual për sa i përket të dyjave numrin dhe shumën, dhe për koston e biznesit vetëm 3 EUR.
  • Transferet e menjëhershme të euros (SEPA INSTANT) - në kohë reale, 24/7, gjatë gjithë vitit. Si hyrëse, ashtu edhe dalëse. Falas për klientë individual, ndërsa për biznes - 1 EUR.
  • Transferet ndërmjet përdoruesve të Paysera - brenda sekondave nga numri i telefonit ose emaili.
  • Ju mund të paguani për të gjithashërbimet komunaleonline në  llogarinë Paysera pa pagesë.

Normat e favorshme të këmbimit valutor

  • Llogaria virtuale e Paysera përmban shumë valuta, që do të thotë që ju mund të mbani para në disa monedha menjëherë.
  • Kurset e këmbimit ekuivalent ose edhe më të mirë të këmbimit sesa ato të ofruara nga bankat tregtare.
  • Kur këmbeni shuma të mëdha, sistemi automatikisht aplikon një zbritje.
#
#

Kartela e Visa pa Kontakt

  •  
  • Autentifikimi me dy faktorë i mban paratë tuaja të sigurta kur bëni blerje në internet.
  •  
  • Mund të tërhiqni para të gatshme në të gjitha ATM-të që pranojnë kartelat Visa.
  •  
  • Llogaria e kartelës është e ndarë nga llogaria kryesore, e cila lejon kontroll të thjeshtë të shpenzimeve tuaja.
  •  
  • Kartelat mund të porositet dhe menaxhohet lehtë përmes aplikacionit mobil.

Aplikacion Mobil i përshtatshëm

  •  
  • Me Aplikacionin Paysera të gjitha shërbimet kryesore - nga transferet në konvertimin e valutave - përmes gjurmeve të gishtrinjëve. Më mirë sesa thjesht një llogari bankare në internet!
  •  
  • Njoftime në lidhje me transferet hyrëse në kohë reale.
  • Menaxhoni kartelën tuaj të pagesës: kontrolloni gjendjen, transferoni para, ndryshoni limitet, shikoni PIN kodin, ose madje bllokoni kartelën, nëse është e nevojshme
  •  
  • Karakteristika shtesë për ta bërë jetën tuaj më të lehtë: një llogari të veçantë për kursimet, veçorinë 'ndaj faturën', kërkesa për para, pagesa me QR kode dhe më shumë.
#
#

Llogaria e biznesit dhe zgjedhje e pagesave

Pagesa të lehta.
Thjesht regjistrohu dhe përdore!

Harroni çmimet e larta, transferet e ngadalta dhe mundësitë e kufizuara.

Vendosni një botë të pakufishme të pagesave me Paysera!

Regjistrohuni TANI
#