Paslaugos

Visa kortelė jau ir Apple Pay!

Gruodis 2020 • 3 min.
Apple Pay Paysera

Geros žinios Apple fanams – nuo šiol galite pridėti savo Visa korteles prie Apple Pay. Jau kurį laika Apple Pay buvo viena labiausiai mūsų klientų laukiamų funkcijų, tad džiaugiamės pagaliau išpildydami visų prašymus. Tie, kuriems Apple Pay nėra naujiena – greičiausiai jau žinote, ką daryti. Kiti – skaitykite toliau. 

Apple Pay – vieni privalumai

💸 Mažiau grynųjų. Dabar, labiau nei bet kada, Apple Pay yra puikus pasirinkimas kortelių turėtojams. Atsiskaitymas telefonu yra bekontaktis, saugus ir paprastas. Kuo mažiau grynųjų ir kortelių skaitytuvų liečiame – tuo mažiau mikrobų pasigauname, o 2020-aisiais tai ypatingai aktualu. 

🔐 Saugumas. Apple Pay apsaugo pirkėjus ne tik nuo mikrobų, bet ir nuo asmeninės informacijos nutekėjimo. Kuomet atsiskaitote parduotuvėje ar internete, Apple Pay naudoja unikalų pervedimo kodą. Tai reiškia, kad pirkėjo kortelės duomenys niekada nėra saugojami pačiame telefone, nėra siunčiami ir pardavėjui. Visi pirkiniai – saugūs ir privatūs.

🚀 Greitis. Kas gali būti blogiau nei žmonių eilė parduotuvėje, kuri susidarė tau beieškant savo piniginės, nugarmėjusios į tos naujausio dizaino kuprinės dugną? Pamiršk apie tai... Tavo telefonas – visada šalia. Apsipirkti internetu taip pat yra daug greičiau su Apple Pay – tiesiog pasirinkite Apple Pay atsiskaitymo būdą ir patvirtinkite mokėjimą naudodami Face ID ar Touch ID.

📲 Paprastumas. Jei dar niekada nesinaudojote Apple Pay, pradėti – labai paprasta. Savo telefone atsidarykite Apple Wallet programėlę, spauskite „+“ ir sekite tolimesnes instrukcijas. Kortelę galite pridėti ir prie Apple Watch.

Kaip pradėti naudotis Apple Pay? 

Galite pridėti kortelę prie Apple Pay tiek per Wallet, tiek per Paysera programėlę. Norėdami kortelę pridėti per Paysera programėlę, atsidarykite ją ir spauskite „Kortelės“. Paspauskite and Wallet ženkliuko ir sekite tolimesnes instrukcijas. 

Pridėti kortelę prie skirtingų įrenginių galite ir per Wallet programėlę. 

  • iPhone – atsidarykite Wallet programėlę ir spauskite „+“.
  • Apple Watch – atsidarykite Apple Watch programėlę, pasirinkite „Wallet & Apple Pay“, tuomet pridėkite kortelę.
  • iPad – eikite į nustatymus, pasirinkite „Wallet & Apple Pay“ ir pridėkite kortelę.
  • MacBook Pro su Touch ID – eikite į sistemos nustatymus, pasirinkite „Wallet & Apple Pay“ ir pridėkite kortelę.

Mobilieji mokėjimai – tai naujosios kortelės 

Pirmosios mokėjimo kortelės rinkai buvo pristatytos dar XX-ojo amžiaus pradžioje. Nepaisant to, kai kuriose šalyse vis dar dominuoja grynieji. Bet neilgam. Neilgai truks iki mobilieji mokėjimai taps atsiskaitymo norma, turinti visas kortelių funkcijas ir dar daugiau. 

Tai daugiau nei tik visi pinigai vienoje vietoje – jie taip pat visada šalia, nereikia įvesti PIN kodo, jaudintis išsitraukiant mokėjimo kortelę viešoje vietoje ar bijoti ją pamesti ir prarasti savo pinigus. 

Nors Apple Pay į tarptautinę rinką įžengė dar visai neseniai, Apple Pay mokėjimai jau dabar sudaro kone 10proc. atsiskaitymų kortelėmis globaliu mastu. Tad, jei domitės technologijomis ir inovatyviais sprendimais, toks atsiskaitymo būdas jums tikrai patiks, bet mums to nė nereikia sakyti. 

Susiję straipsniai #

Gruodis 2020 • 3 min.

Pasitikite „Google Pay“ ir „Samsung Pay“

Jokių kortelių, jokių piniginių, jokių PIN kodų – tai ne ateitis, tai šiandiena! 💳 ✅ Galbūt mobiliais mokėjimais pasaulyje labai nieko nenustebintumėm, bet Lietuvoje, tai vis dar nėra kažkas labai kasdieniško. Džiaugiamės būdami vieni pirmųjų, kurie gali tai pasiūlyti. 🎉🎯

Skaityti daugiau
#

Sausis 2020 •  3 min.

Dar daugiau spalvų! 

2019-ųjų rudenį pasitikome su daugiau mėlynos spalvos. Sakome, kad spalvų mums negana ir pristatome ne tik naujo dizaino, bet ir kelių skirtingų spalvų mokėjimo korteles. Visa kortelių spalvų gama netrukus susidės net iš 6 spalvų! 🥳🎨

Skaityti daugiau
#

Gegužė 2020 • 2 min.

Naujiena! Populiariausios el. parduotuvės – vienoje vietoje

Nuo šiol populiariausias elektronines parduotuves Lietuvoje rasite vienoje vietoje, o apsipirkdami jose galėsite susigrąžinti ir dalį sumokėtų pinigų. Sumokant už pirkinius nereikės suvedinėti jokių prisijungimų prie savo banko, apmokėjimą patvirtinsite vos vienu paspaudimu. 

Skaityti daugiau

APIE

Paysera – tai Lietuvos banko licensijuota elektroninių pinigų įstaiga veikianti tarptautiniu mastu. Savo klientams Paysera siūlo įvairias paslaugas nuo asmeninės ir verslo sąskaitų atidarymo internetu iki patogios mobiliosios programėlės, debetinės kortelės ir įmokų surinkimo elektroninėse parduotuvėse.
Skaityti daugiau.