📅 2020, gegužė

Naujiena! Populiariausios el. parduotuvės – vienoje vietoje



Nuo šiol populiariausias elektronines parduotuves Lietuvoje rasite vienoje vietoje, o apsipirkdami jose galėsite susigrąžinti ir dalį sumokėtų pinigų. Sumokant už pirkinius nereikės suvedinėti jokių prisijungimų prie savo banko, apmokėjimą patvirtinsite vos vienu paspaudimu.

#

Elektroninės piniginės Paysera naudotojai mobiliojoje programėlėje jau gali matyti populiariausias lietuviškas elektronines parduotuves. Sąraše visiems gerai žinomi vardai - Varle.lt, Eurokos.lt, Elektromarkt.lt, Pigu.lt ir daugiau.

Apsipirkdami beveik visose išvardintose parduotuvėse ir apmokėdami pirkinį per Paysera susigrąžinsite iki 1% nuo pirkinio sumos (negalioja tik Pigu.lt).

Apmokėti per Paysera ne tik pigiau, bet ir patogiau. Priėjus apmokėjimo žingsnį parduotuvėje būsite tiesiog nukreipti į programėlę, kur vienu paspaudimu patvirtinsite užsakymą. Tokia funkcija galioja ir apsiperkant per interneto naršyklę.


Be elektroninių parduotuvių Paysera programėlėje galite matyti ir įvairias paramos organizacijas, paskolas teikiančias įmones, Paysera Tickets platinamus renginius ir dar daugiau.

Programėlę nuolat atnaujiname ir stengiames, kad joje būtų jums reikalingiausios funkcijos ir paslaugos. Jei turite pasiūlymų, visuomet laukiame! 💌