Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Kas yra „3D Secure“ ir kaip atsiskaityti Visa kortele internetu? 

#
Visa kortelė jums suteikia galimybę apsipirkti internetu, atsiskaityti fizinėse parduotuvėse arba pridėti kortelę prie įvairių mobiliųjų programėlių, tokių kaip Apple Pay, Google Pay, maisto pristatymo ar taksi programėlių. Kad apsipirkimas internetu būtų saugus, Visa kortelėse yra įdiegta „3D Secure“ technologija, kuri gali jūsų paprašyti patvirtinti mokėjimus telefonu ar el. paštu. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip tai padaryti – skaitykite toliau. 👇 

Ką reiškia kortelių numeriai? 💳

Jei kortele internetu apsiperkate retai, visi kortelės kodai gali pasirodyti painūs ir klaidingi. Kortelės numeris, CVV kodas, kortelės galiojimo data bei jūsų vardas ir pavardė – tai informacija, kurios jums prireiks atsiskaitant kortele įprastoje elektroninėje parduotuvėje. 

#

1 – Jūsų vardas ir pavardė 
2 – Kortelės numeris (16 skaičių) 
3 – Kortelės galiojimo data (mėnuo / metai) 
4 – CVV kodas (3 skaičiai)

❗️ Nepamirškite, jog CVV kodas nėra tas pats, kas kortelės PIN kodas. Jūsų kortelės PIN kodo bus prašoma tik mokant fizinėse parduotuvėse arba išsiimant grynuosius pinigus iš bankomato. Pamiršote savo PIN kodą? Kaip pasitikrinti savo kortelės PIN kodą, galite matyti šiame video>

Kaip patvirtinti mokėjimą naudojant „3D Secure“? 🔐

Visa kortelėje yra įdiegta „3D Secure 2.0“ (Verified by Visa) technologija, kuri suteikia kortelės turėtojui nemokamą papildomą apsaugą atsiskaitant elektroninėse parduotuvėse. 

Sistema nereikalauja tvirtinti visų atliekamų mokėjimų, o pati nusprendžia, kurios operacijos turi būti patvirtinamos papildomai įvedant el. paštu ar SMS žinute gautą patvirtinimo kodą. 

Kiekvienas siunčiamas kodas yra unikalus ir naudojamas tik vienai mokėjimo operacijai patvirtinti. Tokia papildoma apsauga užtikrina, jog niekas kitas negalės pasinaudoti jūsų kortele. 

  1. Jei jūsų prašoma patvirtinti mokėjimą, pasirinkite kontaktinį būdą – SMS žinutę ar el. paštą – ir pasirinkite „Tęsti“.
    ❗️Prieš tęsdami patikrinkite, ar pasirinkti kontaktiniai duomenys yra teisingi

  2. Priklausomai nuo to, ką pasirinkote, patikrinkite savo el. pašto adresą ar telefono numerį.

  3. Įveskite gautą kodą ir spauskite „Pateikti“.

  4. Jei kodo negavote, pasirinkite „Spausti čia“ kitam kodui gauti.

#

Kaip atnaujinti savo kontaktinius duomenis? 📲

Jei pastebėjote, jog jūsų kontaktinė informacija yra netiksli – kuo greičiau ją atnaujinkite, kitaip jums gali nepavykti patvirtinti mokėjimo. 

Norėdami atnaujinti savo kontaktinius duomenis, tai galite padaryti Paysera mobiliojoje programėlėje paspaudę krumpliaračio įkonėlę, esančią viršutiniame kairiajame kampe, ir pasirinkę Peržiūrėti profilį. Čia galėsite peržiūrėti ir atnaujinti susietus el. pašto adresus ar telefono numerius. 

#
Paslaugos

Kaip įsigyti Visa kortelę?

Paysera džiaugiasi galėdama savo klientams pasiūlyti bekontaktes, su Google Pay ir Apple Pay suderinamas mokėjimo korteles, kurias galima naudoti visame pasaulyje. Šiame blog’o įraše paaiškinsime, kaip gauti Visa kortelę, ir atsakysime į dažniausiai užduodamus klausimus.

#
Paslaugos

Visa kortelė jau ir Apple Pay!

Geros žinios Apple fanams – nuo šiol galite pridėti savo Visa korteles prie Apple Pay. Jau kurį laiką Apple Pay buvo viena labiausiai mūsų klientų laukiamų funkcijų, tad džiaugiamės pagaliau išpildydami visų jūsų prašymus. Tie, kuriems Apple Pay nėra naujiena – greičiausiai jau žinote, ką daryti. Kiti – skaitykite toliau. 

#
Asmeniniai finansai

Kurį būdą pasirinkti Visa kortelės pristatymui? 

Užsisakydami Visa kortelę, galėsite rinktis iš keleto pristatymo būdų, kurie gali skirtis priklausomai nuo jūsų gyvenamosios vietos. Dažniausiai tai gali būti įprastas pristatymas paštu, registruotas pristatymas paštu arba pristatymas per kurjerių tarnybą (pvz., TNT). Taigi, kurį iš šių būdų pasirinktumėte jūs?