Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Kurį būdą pasirinkti Visa kortelės pristatymui? 

#
Užsisakydami Visa kortelę, galėsite rinktis iš keleto pristatymo būdų, kurie gali skirtis priklausomai nuo jūsų gyvenamosios vietos. Dažniausiai tai gali būti įprastas pristatymas paštu, registruotas pristatymas paštu arba pristatymas per privačią kurjerių tarnybą (pvz., TNT). Taigi, kurį iš šių būdų pasirinktumėte jūs?

Skirtingi Visa kortelės pristatymo būdai

Įprastas pristatymas paštu 📬
Kai kuriose šalyse galėsite pasirinkti įprastą pristatymą paštu ir savo kortelę gauti į pašto dėžutę. Pasirinkę šį būdą, sutaupysite pinigų, tačiau negalėsite stebėti ir sekti savo siuntos. Kartais nutinka taip, jog tokiu būdu siunčiamos siuntos pasimeta ir kažką padaryti tokiu atveju yra labai sudėtinga.

Svarbu paminėti, jog Paysera nėra atsakinga už kortelių pristatymą ir žalą, atsiradusią pristatymo metu. Kad išvengtumėte nesklandumų, pasinaudokite mūsų patarimu ir apsvarstykite vieną iš registruotų pristatymo būdų.

✅ Pigiausias pristatymo būdas.
❌ Negalima sekti siuntos, todėl yra tikimybė, jog ji pasimes pakeliui.
❌ Ilgiausia pristatymo trukmė

Registruotas pristatymas paštu 🔏

Pasirinkę registruotą pristatymo būdą, gausite sekimo numerį, kurį naudodami galėsite sekti siuntą realiu laiku. Paštininkas pristatys kortelę iki jūsų durų, o jūs turėsite pasirašyti ir patvirtinti, jog siuntą gavote. Jums taip pat gali tekti parodyti asmens dokumentą, todėl siuntą priimti galėsite tik jūs.

Šis pristatymo būdas yra kur kas saugesnis ir gali trukti trumpiau nei siunčiant įprastu būdu. 

✅ Pigesnis nei pristatymas per kurjerį 
✅ Suteikiamas sekimo numeris ir siunta pristatoma iki jūsų durų . 
❌ Pristatymas trunka ilgiau nei per kurjerį. 
Pristatymas per kurjerį 🤝

Taip pat galėsite rinktis ir pristatymą per kurjerių tarnybą, kai kortelė bus pristatyta iki jūsų durų. Tai greičiausias ir saugiausias pristatymo būdas, tačiau ši paslauga gali nemažai kainuoti. 

Pasirinkę pristatymo būdą per kurjerių tarnybą, pvz., TNT, gausite siuntimo numerį, galėsite sekti savo siuntą ir kortelę jums pristatys iki jūsų durų. Naudodamiesi šiuo pristatymo būdu, taip pat turėsite pasirašyti ir patvirtinti, jog siuntą gavote. 

❌ Brangesnis nei kiti pristatymo būdai. 
✅ Suteikiamas sekimo numeris ir siunta pristatoma iki durų . 
✅ Greičiausias pristatymas. 
 

Turite klausimų?
Susisiekite su Paysera klientų aptarnavimo centru arba ieškokite atsakymų čiasupport.paysera.com.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Kaip užblokuoti Visa kortelę?

Paysera savo klientams siūlo bekontaktes mokėjimo korteles, kurias galima pridėti ir prie tokių sistemų kaip Google Pay bei Apple Pay ir kuriomis naudotis galima visame pasaulyje. Šiame blog'o įraše papasakosime, kaip įsigyti Visa kortelę, ir atsakysime į dažniausiai kylančius klausimus.

#
Asmeniniai finansai

Kas yra IBAN ir kaip jį rasti? 

IBAN yra vienas dažniausiai naudojamų numerių bankiniame sektoriuje. Nesvarbu, siunčiate pinigus ar pateikiate savo rekvizitus, kad juos gautumėte – tam greičiausiai naudojate būtent IBAN numerį. Tačiau, ar galėtumėte paaiškinti, kas yra IBAN? 

#
Asmeniniai finansai

Ar saugu atsiskaityti internetu per savo banką?

Atvejai, kai sukčiai ką nors perka internetu arba fizinėse parduotuvėse, naudodamiesi pavogtomis kortelėmis ar kortelės duomenimis, yra reti, bet pasitaiko. Tuo tarpu internetinė bankininkystė laikoma vienu saugiausių būdų atsiskaityti už pirkinius elektroninėse parduotuvėse.