Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Kaip įsigyti Visa kortelę?

get Paysera Visa card
Paysera savo klientams siūlo bekontaktes Visa mokėjimo korteles, kurias galima pridėti ir prie tokių sistemų kaip Google Pay bei Apple Pay. Šiame blog'o įraše papasakosime, kaip įsigyti Visa kortelę, ir atsakysime į dažniausiai kylančius klausimus.

Visa mokėjimo kortelės privalumai 🤩

Visa mokėjimo kortelė. Visa kortele galima naudotis visame pasaulyje. Su šia kortele grynųjų išsiimsite visuose bankomatuose, kurie aptarnauja Visa korteles. Dažnai apsiperkate internetu? Susiekite kortelę su PayPal, Amazon ir kitomis sistemomis.

Mobilieji mokėjimai. Visa kortelę jau galima susieti su Apple Pay, Google Pay bei Samsung Pay. Pridėkite savo kortelę ir atlikite bekontakčius mokėjimus lengvai ir greitai.

Mobilioji programėlė kortelės valdymui. Kortelę lengva užsisakyti, valdyti ir, prireikus, užšaldyti Paysera mobiliojoje programėlėje.

Banko kortelės paaugliams. Papildomą kortelę galite užsakyti asmeniui, kuriam jau suėjo 14 metų. Daugiau skaitykite čia >
get Paysera Visa card

Kas gali užsisakyti Visa kortelę?

Visa kortelę užsisakyti gali tik tie Paysera klientai, kurie yra EEE gyventojai ir visiškai pabaigę identifikacijos procesą.

Pagrindinis kortelės turėtojas turi būti ne jaunesnis kaip 16 metų. Norint užsisakyti kortelę nepilnamečiui asmeniui, vienam iš jo tėvų arba globėjų reikės pateikti sutikimą ir gali tekti pasirašyti dokumentus elektroniniu parašu, pateikti asmens duomenis ar atlikti vaizdo identifikacijos skambutį.

Kaip užsisakyti kortelę 💳

Kortelę lengvai ir patogiai galite užsisakyti Paysera mobiliojoje programėlėje. Kaip tai padaryti, žiūrėkite čia 👇

Kur gali būti pristatyta Visa kortelė?

Tai yra dažniausiai apie Visa mokėjimo korteles užduodamas klausimas – bent jau užsienyje. Kortelę gali užsisakyti visi identifikacijos procesą pabaigę Paysera klientai, kurie savo sąskaitoje turi pakankamai lėšų padengti kortelės išdavimo bei pristatymo mokesčius, tačiau turėkite omenyje, jog mūsų Visa kortelės yra pristatomos tik EEE šalyse ir tik EEE gyventojams.

Taip yra todėl, kad korteles išduoda Europos Sąjungoje įsikūrusi įmonė, ir tai yra viena iš jų teisinių sąlygų.

Kiek kainuoja Visa kortelė?

Kortelės užsakymas kainuoja apie 3 EUR, o po to bus nuskaičiuojamas mėnesinis 0,75 EUR mokestis.

Kokį pristatymo būdą pasirinkti?

Kortelė – tai dokumentas, saugojantis jūsų asmeninę informaciją. Todėl į kortelės pristatymą turėtumėte žiūrėti atsakingai ir, esant galimybėms, apsvarstyti kortelės gavimą registruotu paštu. Taip pat, siunčiantis kortelę į užsienį, pravartu rinktis tokias pristatymo bendroves kaip TNT, kurios užtikrina pristatymą į rankas.

Pasirinkus pristatymą registruotu paštu, galėsite sekti pristatymo progresą, ir jums nereikės nerimauti, kad kortelė pasimes kažkur pakeliui, kaip kartais ir nutinka, naudojant tradicinius pristatymo būdus.

get Paysera Visa card

...ir dar daugiau patarimų ir faktų, kurių jūs dar nežinote!

⚠️ Būkite atidūs. Niekada neužsisakykite kortelės iš trečiųjų šalių. Pateikdami savo asmeninę informaciją neoficialiems finansinių paslaugų siūlytojams, rizikuojate tapti ne tik finansinio nusikaltimo, bet ir tapatybės vagystės auka.

📬 Pristatymas. Mes nesame atsakingi už kortelių pristatymą. Todėl, jei nepasirinkote vieno iš registruotų pristatymo būdų, ir jūsų kortelė pasimetė, mes negalėsime padėti išsiaiškinti, kodėl, kur ir kada ji dingo.

🗂 Atskira sąskaita. Visa kortelės sąskaita yra atskira nuo jūsų pagrindinės sąskaitos. Tai padeda klientams geriau valdyti pinigus bei nesijaudinti dėl jų, jei kortelė bus pavogta ar pamesta. Tik nepamirškite į kortelę pervesti lėšų, kad galėtumėte ja naudotis!

💶 Sąskaita eurais. Pagrindinė kortelės valiuta yra eurai. Atliekant mokėjimus kita valiuta, pinigai bus konvertuojami automatiškai, ir gali būti taikomas valiutos konvertavimo mokestis.

🔵 Spalvos. Užsisakydami kortelę, galite rinktis net iš keletos skirtingų spalvų: oranžinės ir mėlynos – privatiems klientams, keletos papildomų tamsesnių atspalvių – verslo klientams.

📲 Mobiliosios programėlės galimybės. Naudodamiesi Paysera mobiliąja programėle, galėsite pasitikrinti savo kortelės PIN kodą, užšaldyti ar užblokuoti kortelę, pervesti pinigus iš ar į kortelės sąskaitą ir ne tik.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Nuo šiol savo Visa kortelę prie Google Pay galite pridėti Paysera mobiliojoje programėlėje

Mobilieji atsiskaitymai daugeliui Paysera klientų taps visiška kasdienybe. Nuo šiol jūs galite pridėti savo Visa kortelę prie Google Pay tiesiai Paysera mobiliojoje programėlėje net neturėdami Google Pay programėlės savo telefone.

#
Paslaugos

Visa kortelė jau ir Apple Pay!

Geros žinios Apple fanams – nuo šiol galite pridėti savo Visa korteles prie Apple Pay. Jau kurį laiką Apple Pay buvo viena labiausiai mūsų klientų laukiamų funkcijų, tad džiaugiamės pagaliau išpildydami visų jūsų prašymus. Tie, kuriems Apple Pay nėra naujiena – greičiausiai jau žinote, ką daryti. Kiti – skaitykite toliau.

#

Dar daugiau spalvų!

2019-ųjų rudenį pasitikome su daugiau mėlynos spalvos. Sakome, kad spalvų mums negana ir pristatome ne tik naujo dizaino, bet ir kelių skirtingų spalvų mokėjimo korteles. Visa kortelių spalvų gama netrukus susidės net iš 6 spalvų!