Diçka nuk po funksionon?

Kontrolloni nëse ka ndonjë problem për të cilin ne tashmë e dijmë

Mbështetja 24/7

Mbështetje në Anglisht është e disponueshme te klientat e Paysera përmes telefonit +44 20 80996963.

A jeni mashtruar?

Nëse keni humbur para për shkak të mashtrimeve, ose dyshoni se i keni zbuluar mashtruesve detajet e kartelës së pagesës ose të kyçjes në llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur në [email protected]. Ne do të marrim masa të menjëhershme.

Lituania

Qendra e Shërbimit të Klientit

Pilaitės pr. 16, Vilnius
Orari i punës: I-V 8 paradite - 6:30 pasdite, VI 10 paradite - 2:30 pasdite (UTC+3)

Mbështetja përmes telefonit

+370 5 2071558
+370 700 17217(mbështetje vetëm në Rusisht)

Orari i punës: I-V 8 të mengjesit - 10 pasdite, VI-VII 8 të mengjesit - 8 pasdite (UTC+3)
Mbështetje në Lituanisht, Rusisht dhe Anglisht.

Latvia

Mbështetja përmes telefonit

+371 67 881518
Orari i punës: I-V 8 të mëngjesit - 7 pasdite, VI 9 të mëngjesit - pasdite (UTC+3)
Mbështetje në gjuhët Letoneze, Ruse dhe Angleze.

Mbretëria e Bashkuar

Mbështetja përmes telefonit

+44 20 80996963
24/7 mbështetja në Gjuhën Angleze.

Polonia

Mbështetja përmes telefonit

+48 22 2062146
Orari i punës: I-V 9 AM - 5 PM (UTC+3)
Mbështetje në Polonisht.

Bullgaria

Qendra e Shërbimit të Klientit

Sofia 1612, Ami Bue str. 84, fl. 4
Orari i punës: I-V 9 të mengjesit - 5:30 pasdite (UTC+3)

Mbështetja përmes telefonit

+359 2 4949770
Orari i punës: I-V 9 të mengjesit - 5:30 pasdite (UTC+3)
Mbështetje në Bullgarisht dhe Anglisht.

Mbështetja përmes telefonit

[email protected]

Spanja

Mbështetja përmes telefonit

+34 937370166
Orari i punës : I-V, 11 paradite - 6 pasdite (UTC+3).
Mbështetja në gjuhët Spanjollisht dhe Anglisht.

Estonia

>Qendra e Shërbimit të Klientit

Tornimäe tn 5 Kesklinna linnaosa, Tallinn Harju maakond 10145
Orari i punës: I-V 9 AM - 6 PM (UTC+3)

Mbështetja përmes telefonit

+372 6165022
Orari i punës: I-V 9 të mengjesit - 6 pasdite (UTC+3)
Mbështejte në gjuhë Estoneze, Engleze, dhe Ruse.

Romania

Mbështetja përmes telefonit

+40 31 2295331
Orari i punës: I-V 9 të mengjesit - 5:30 pasdite (UTC+3)
Mbështetje në Rumanisht dhe Anglisht.

Franca

Mbeshtetja përmes telefonit

+33 186653416
Orari i punës: I-V gjatë gjithë kohës, VI-VII 8 të mengjesit - 2 të mengjesit (UTC+2)
Mbeshtetje ne Frengjisht, Anglisht dhe Arabisht.

Gjermania

Mbeshtetja përmes telefonit

+370 66 544 003
Orari i punës: I-V, 9 të mengjesit - 5 pasdite (UTC+2)
Mbeshtetja në Gjermanisht dhe në Anglisht.

Kosova

Mbështetja përmes telefonit

+383 38 607 607
+383 49 456 021
+383 49 456 023
Orari i punës: I-V 9 të mengjesit - 6 pasdite (UTC+2).
Mbështetja në gjuhën Shqipe dhe Angleze.

Ukrainë

Mbështetja përmes telefonit

+380 947129938
Orari i punës: I-V 9 të mëngjesit - 6 pasdite (UTC+ 3)
Mbështetja në gjuhën Ukrainisht, Rusisht dhe Anglisht.

Algjeria

Mbështetja përmes telefoni

+33 1 86653416
Orari i punës: I-V gjatë gjithë kohës, VI-VII 8 të mengjesit - 2 të mengjesit (UTC+1)
Mbështetja në Frëngjisht, Arabisht dhe Anglisht.

Shqipëria

Mbështetja përmes telefonit

+355 4 450 0800
Orari i punës: I-V 9 të mengjesit - 6 pasdite (UTC+2)
Mbështetja në gjuhën Shqipe dhe Angleze.

Gjeorgjia

Shërbimi ndaj Klientit në Gjeorgji

Tbilisi 0112, Tsereteli ave. N4/2,
Orari i Punës: I-V, 10 AM - 6:30 PM (UTC+4)

Mbështetja përmes telefonit

+995 32 222 55 22
Orari i punës: I-V, 10 paradite - 6:30 pasdite (UTC+4)
Mbështetja në Gjeorgjisht dhe Anglisht.

Turqia

Mbështetja përmes telefonit

+908503901945
Orari i punës: I-V 10 paradite - 6:30 pasdite (UTC+3)
Mbështetje në Turqisht dhe Anglisht.