Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Norite pervesti pinigus į užsienį? Štai ką Paysera gali pasiūlyti

Money transfer abroad is quick, affordable, and simple with Paysera
Šiuolaikiniame globalizuotame pasaulyje įprasta dažnai judėti iš vienos šalies į kitą darbo ar asmeninais reikalais, o kartu su tuo atsiranda poreikis pervesti pinigus į užsienį. Jei studijuojate ar dirbate užsienyje, ar tiesiog norite nusiųsti pinigų artimiesiems, Paysera ateis jums į pagalbą. Skaitykite toliau ir atraskite labiausiai jums tinkantį būdą pervesti pinigus į užsienį.

Pervedimai Europoje: SEPA (Bendra mokėjimų eurais erdvė, angl. Single Euro Payments Area)

Turėdami Paysera sąskaitą galite atlikti standartinius SEPA (neskubius) pervedimus į Europos ekonominės erdvės (EEE) bankus. Arba, paprasčiau tariant, galite lengvai siųsti pinigus į Europos šalis, nesijaudindami dėl didelių mokesčių ar lėto apdorojimo laiko.

Kas gali naudotis šia galimybe ir kiek užtrunka pervedimas?

Visi privatūs ir verslo Paysera klientai, kurie yra įsikūrę SEPA ir kai kuriose papildomose šalyse. Paprastai pervedimas pasiekia gavėją per 1–2 darbo dienas.

Ar pervedimai kainuoja?

Paprastai SEPA pervedimai yra nemokami, su tam tikromis išimtimis, atsižvelgiant į siuntėjo šalį ir ar siuntėjas yra privatus asmuo, ar verslo klientas. Būtinai patikrinkite visą informaciją apie SEPA pervedimų mokesčius prieš atlikdami pervedimą.

Taip pat atminkite, kad pervedimai į užsienį gali kainuoti daugiau, jei gavėjo bankas nėra prisijungęs prie SEPA sistemos.

Ką turėčiau naudoti – Paysera programėlę ar elektroninę bankininkystę? Ir kaip atlikti pervedimą?

Jūs galite atlikti standartinius SEPA mokėjimus tiek per Paysera programėlę, tiek per elektroninę bankininkystę! Be to, nereikia atlikti jokių papildomų veiksmų – tiesiog atlikite įprastą banko pervedimą, ir jis bus automatiškai priskirtas SEPA operacijoms. Jei gavėjo bankas prisijungęs prie SEPA sistemos – viskas puiku, jums daugiau nereikia dėl nieko sukti galvos.

Greitesni pervedimai Europoje: SEPA momentiniai pervedimai

Sakote, standartiniai SEPA pervedimai – puikus dalykas? Štai dar geresnis – SEPA momentiniai pervedimai!

SEPA momentiniai pervedimai (angl. SEPA Instant) yra puikus pasirinkimas ieškantiems greitesnio būdo pervesti pinigus į Europos ekonominės erdvės šalis (EEE).

Kaip galima spręsti iš pavadinimo, SEPA momentiniai pervedimai įskaitomi į gavėjo sąskaitą per kelias sekundes po operacijos atlikimo. Tai ženkliai patogesnis būdas siųsti pinigus palyginti su standartiniais SEPA pervedimais, kurie trunka 1–2 darbo dienas.

Į ką reikia atkreipti dėmesį:

Pervedimo limitas yra 100 000 EUR.

Kas gali naudotis šia galimybe ir kiek užtrunka pervedimas?

Visi SEPA šalyse įsikūrę Paysera vartotojai. Gavėjo bankas turi būti SEPA Instant sistemos dalyvis. Perkėlimas trunka vos sekundes.

Ar pervedimai kainuoja?

SEPA momentiniai tarptautiniai mokėjimai internetu ir pervedimai eurais paprastai yra nemokami.

Ką turėčiau naudoti – Paysera programėlę ar elektroninę bankininkystę? Ir kaip atlikti pervedimą?

Paslauga pasiekiama ir Paysera programėlėje, ir elektroninėje bankininkystėje. Kaip ir atliekant standartinį SEPA pervedimą, jums nereikia atlikti jokių papildomų veiksmų, nes toks mokėjimas automatiškai skaitosi SEPA momentiniu pervedimu. Tiesiog įsitikinkite, kad gavėjo bankas yra EEE ribose ir yra prijungtas prie SEPA Instant sistemos.

Make an international money transfer in seconds with Paysera

Pervedimai už EEE ribų

Kalbėjome apie pervedimus Europoje. Bet ką daryti, jei jums reikia siųsti pinigus savo artimiesiems arba verslo partneriams už EEE ribų?

Nesijaudinkite, Paysera ir čia jums pagelbės.

Ar kada esate girdėję apie TARGET2?

Trumpai tariant, TARGET2 yra mokėjimo sistema, kurią ES ir EEE bankai naudoja lėšoms pervesti tarpusavyje. Per šią sistemą taip pat dažnai atliekami pervedimai už EEE ribų, kadangi korespondentinės bankininkystės santykių dėka tai padaryti yra paprasčiau.

Būdama TARGET2 narė, Paysera savo klientams suteikia galimybę lengvai siųsti pinigus už EEE ribų!

Į ką reikia atkreipti dėmesį:

  • l Pervedimai už EEE ribų gali būti atliekami tik eurais.
  • l Gavėjo bankas turi būti įtrauktas į TARGET2 sistemos sąrašą.
  • l Bankai korespondentai gali taikyti papildomus mokesčius nuo pervestos sumos.

Kas gali naudotis šia galimybe ir kiek užtrunka pervedimas?

Šia funkcija gali naudotis visi Paysera klientai, tačiau, nors mes ir palaikome pervedimus į daugiau kaip 180 šalių, pervedimai į kai kurias šalis gali būti nevykdomi. Pervedimas gali užtrukti iki 3 darbo dienų.

Ar pervedimai kainuoja?

Pervedimas kainuos 7 eurus ar daugiau, priklausomai nuo jūsų aplinkybių. Skaitykite daugiau apie tai čia.

Ką turėčiau naudoti – Paysera programėlę ar elektroninę bankininkystę? Ir kaip atlikti pervedimą?

Jums prieinami abu būdai!

Pervedimai už EEE ribų per Paysera programėlę:

Pervedimai už EEE ribų per elektroninę bankininkystę:

Paysera supports its clients in making international money transfers outside EEA Paysera

Pervedimai kitomis valiutomis

Jei vykdote verslą tarptautiniu mastu arba užsisakote produktus ir paslaugas iš užsienio asmeniniam naudojimui, žinote, kiek laiko gali atimti rūpesčiai dėl mokesčių ir skirtingų valiutų. Ir čia į pagalbą vėl ateina Paysera.

Suprantame lankstumo svarbą, todėl savo klientų pasirinkimui pateikiame daugiau kaip 30 skirtingų valiutų.

Mūsų tarptautiniai pervedimai taip pat yra daug pigesni nei tradicinių bankų, nes mes turime banko sąskaitas skirtingose šalyse. Tai leidžia pasiūlyti konkurencingas pervedimų kainas, kadangi pervedimai atliekami kaip vietiniai.

Ir geriausia dalis?

Galite konvertuoti savo lėšas toje pačioje sąskaitoje, todėl tarptautinės operacijos bus sklandesnės nei bet kada anksčiau. Viskas vienoje vietoje.

Į ką reikia atkreipti dėmesį:

  • Kaip privatus klientas, jei keisite iki 500 EUR per mėnesį arba daugiau nei 5000 EUR vienu metu, automatiškai gausite geriausią įmanomą kursą. Tai taip paprasta!
  • Verslo klientams džiaugiamės galėdami pasiūlyti geresnį nei įprastai kursą, kai vienu metu keičiate daugiau nei 5000 EUR. Bet jei jūsų verslas prekiauja užsienio šalyse, o kas mėnesį keičiate didesnes sumas, esame pasirengę pateikti jums specialų pasiūlymą, pritaikytą konkretiems poreikiams. Susisiekite su mumis šiandien ir sužinokite, kaip galime padėti jums išnaudoti visas tarptautinių valiutų keitimo galimybes!

Kas gali naudotis šia galimybe ir kiek užtrunka pervedimas?

Tiek privatūs, tiek verslo Paysera klientai gali naudotis šia paslauga internetu! Pervedimų trukmė priklauso nuo užsienio valiutos, tačiau neviršys 3 darbo dienų, o daugelis pervedimų gavėją pasiekia iš karto.

Ar pervedimai kainuoja?

Valiutos kursai ir mokesčiai skiriasi priklausomai nuo valiutos, gavėjos šalies ir banko. Mokesčius galite patikrinti Paysera valiutų kurso skaičiuoklėje.

Ką turėčiau naudoti – Paysera programėlę ar elektroninę bankininkystę? Ir kaip atlikti pervedimą?

Pinigus įvairiomis valiutomis galite pervesti tiek per Paysera programėlę, tiek per elektroninę bankininkystę! Tai veikia taip pat, kaip ir įprastas banko pervedimas. Tačiau prieš pervedant pinigus, patariame išsikeisti sumą į norimą valiutą – o tam tereikia atlikti kelis paprastus veiksmus!

Valiutos keitimas per Paysera programėlę:

Valiutos keitimas per elektroninę bankininkystę:

Pinigų siuntimas į bet kurį pasaulio tašką: Pervedimai tarp Paysera naudotojų

Įsivaizduokite, kad galite siųsti pinigus bet kam, bet kurioje pasaulio vietoje. Per kelias sekundes.

Puikios naujienos – galite! Ir jums, ir kitam asmeniui tiesiog reikia turėti Paysera sąskaitą (kuri, beje, yra visiškai nemokama).

Nepraleiskite Paysera privalumų – registruokitės nemokamai!

Kas gali naudotis šia galimybe ir kiek užtrunka pervedimas?

Kiekvienas, turintis Paysera sąskaitą, gali naudotis paslauga, o pervedimas užtruks vos kelias sekundes.

Ką turėčiau naudoti – Paysera programėlę ar elektroninę bankininkystę? Ir kaip atlikti pervedimą?

Abu būdai jums pasiekiami – pasirinkite tą, kuris geriausiai atitinka jūsų poreikius. Arba naudokitės abiem – rinktis jums!

Pervedimai tarp Paysera sąskaitų per programėlę:

Pervedimai tarp Paysera naudotojų per elektroninę bankininkystę:

Make international money transfers in seconds with Paysera

Apibendrinant

Jei perskaitėte iki šios vietos, turbūt esate rimtai nusiteikę rasti geriausią pinigų pervedimo būdą. Kaip jau žinote, Paysera siūlo įvairius tarptautinių pinigų pervedimų internetu būdus, kurie atlieps visus jūsų poreikius siunčiant pinigų pervedimus į užsienį.

Siunčiate pinigus į užsienį EEE viduje? Jokių problemų, Paysera suteikia jums galimybę atlikti tarptautinius pervedimus: tarp Paysera naudotojų, SEPA ir SEPA Instant.

Reikia atlikti tarptautinį mokėjimą už EEE ribų? Jums pasisekė! Paysera yra TARGET2 narė, todėl galite lengvai pervesti lėšas visame pasaulyje.

Ar jūsų artimiesiems kuo greičiau reikia pinigų? Nesirūpinkite! Paysera grynųjų pinigų perlaidos atsiimant grynaisiais, kurie yra pasiekiami beveik bet kurioje pasaulio vietoje, yra būtent tai, ko ieškote.

O jei to nepakanka, Paysera taip pat siūlo daugiau nei 30 valiutų ir konkurencingus valiutų kursus, todėl galėsite lengvai keisti ir pervesti pinigus tarptautiniu mastu neprarandant daug pinigų mokesčiams.

Taigi, ko dar laukti? Atsisveikinkite su sudėtingais pinigų pervedimais ir kitai operacijai pasirinkite Paysera. Jūsų piniginė jums padėkos!

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Valiutos keitimas internetu – kaip gauti geriausią kursą ir sutaupyti pinigų?

Daugeliui valiutos konvertavimas asocijuojasi su nuostoliais ar paslėptais mokesčiais. Galiausiai pasikeitus pinigus, kaip taisyklė pamatome geresnį valiutos kursą kitoje vietoje, bet jau būna per vėlu. Vis dėlto, valiutos keitimas neturi būti toks sudėtingas! Pinigų konvertavimas internetu padės jums sutaupyti laiko, pinigų, ir išvengti papildomų rūpesčių. Pažiūrėkime, ką jums siūlo Paysera.

#
Asmeniniai finansai

10+ priežasčių, kodėl verta naudotis Paysera

Ar prisimenate, pagal kokius kriterijus pasirinkote savo pirmąjį banką? Jį naudojo jūsų tėvai? O gal kortelę nemokamai gavote mokykloje? Bet ar tai tikrai galima laikyti pasirinkimu? Kviečiame pažvelgti į 10 dažniausių priežasčių, dėl kurių žmonės atsidaro Paysera sąskaitą

#
Asmeniniai finansai

Kaip atsidaryti Paysera sąskaitą?

Daugelis vis dar galvoja, kad banko sąskaitos atidarymas yra ilgas ir sudėtingas procesas, reikalaujantis stovėti ilgose eilėse, pildyti įvairius dokumentus, o neretai ir mokėti mokesčius. Tačiau viskas yra kitaip, jei norite atsidaryti Paysera sąskaitą – visus reikiamus veiksmus atliksite internetu itin greitai bei patogiai. Sekite toliau nurodytus žingsnius ir atsidarykite sąskaitą dar šiandien NEMOKAMAI.