Visos kategorijos
Paslaugos

Svarbiausios Paysera mobiliosios programėlės funkcijos 2021-aisiais

Paysera mobilioji programėlė

Kiekvieną mėnesį, o kartais ir dažniau, Paysera mobilioji programėlė išleidžia naujas funkcijas bei patobulinimus. Kai kurie jų – vos pastebimi net ir akyliausiai akiai, kiti patenka į naujienų portalus ir iš karto tampa populiarūs tarp klientų. Pasitikrinkite, kurias iš 2020-aisiais pristatytų funkcijų jau išbandėte. O kokių turėtumėte su nekantrumu laukti šiais metais? Paruošėme naujovių kiekvieno skoniui!

Kortelių turėtojams 💳

Spalvotos kortelės – ryškiai mėlyna ir oranžinė ar tamsesnės verslo klientų kortelių spalvos – ką pasirinktumėte jūs? Jau beveik prieš metus klientams pristatėme naujas kortelių spalvas.

Apple Pay – praėjusius metus baigėme su trenksmu – suteikėme galimybę Visa korteles prisidėti prie Apple Pay.

Pranešimai apie atsiskaitymą kortele – gaukite pranešimą (angl. notification) kas kartą atsiskaitę kortele. Ši funkcija ypač patraukli tiems, kurie nuolat jaudinasi pamesiantys kortelę 🙈. Aktyvuokite šią funkciją paspaudę ant savo profilio ikonos programėlėje > Pranešimai > Mokėjimai kortele.

#

Privatumui ir saugumui 🔐

Privatus režimas – atverkite programėlę prie savo draugų ir nebijokite, jog kas nors pamatys jūsų sąskaitos likutį. Aktyvuokite privatumo režimą paspaudę ant profilio ikonos programėlėje > Privatumas ir saugumas > Privatus režimas.

Paslėpti išrašai – paslėpkite pasirinktus išrašus ir jie nebus rodomi jūsų mokėjimų istorijoje. Mokėjimų istorijoje pasirinkite išrašą ir pirštu braukite ant jo į kairę > Slėpti.

#

Draugams, poroms ir partneriams 🤝

Bendros sąskaitos – jei jau taupote kartu, kartu leiskite ir pinigus! Atsidarykite bendrą sąskaitą su savo antrąja puse, šeimos nariu ar kolega. Profilio ikona > Mano sąskaitos > Sukurti naują sąskaitą > Bendra sąskaita.

Leidimai valdyti sąskaitą – suteikite teisę kitam asmeniui stebėti, o gal ir valdyti vieną iš savo sąskaitų. Profilio ikona > Mano sąskaitos > Pasirinkite sąskaitą > Leidimai.

Pasikartojantys mokėjimai – turite prenumeratą? Kas mėnesį mokate nuomą ar mokesčius? Nustatykite pasikartojantį mokėjimą ir tam tikra suma kas tam tikrą laiką bus persiunčiama į pasirinktą sąskaitą 💸. Spauskite Pervedimai > Pasikartojantys mokėjimai.

#

Patogumui ⏳

Naujos kalbos – arabų, ukrainiečių, Kosovo albanų – šios kalbos neseniai papildė mobiliosios programėlės kalbų sąrašą, kurį dabar sudaro net 14 kalbų – dar paprastesniam ir suprantamesniam finansų valdymui 🌎. Profilio ikona > Kalba.

Finansų ekspertams 🏅

Taurieji metalai – pirkite, siųskite, parduokite atgal tikrą fizinį investicinį auksą. Prekybos auksu funkciją pristatėme 2020-aisiais ir netrukus tai tapo viena įdomiausių ir mėgstamiausių mūsų paslaugų. Daugiau > Taurieji metalai.

Verslo sąskaitos – atidarykite sąskaitą savo verslui per kelias minutes savo telefone. Profilio ikona > Verslo sąskaitos > Atidaryti verslo sąskaitą.

#

2021-ieji – metai, kokių dar nebuvo

Per daug neišduodami savo visų metų planų pristatome kelias funkcijas, kurias tikimės pristatyti šiais metais.

Virtualios kortelės 📲

Plušame, kad kuo greičiau pristatytume vieną iš labiausiai laukiamų funkcijų – virtualias korteles, kad jūsų pinigai būtų visuomet su jumis.

Sidabras ir platina 🥈

Šiais metais, kuomet šiltai sutikote mūsų prekybos auksu funkciją, jau žinojome, jog greitai tauriųjų metalų krepšelį papildysime ir platina bei sidabru. Ir nors tikslios datos pasakyti dar negalime – ilgai laukti nereikės.

24/7 klientų aptarnavimas ir konsultantų pagalba programėlėje 💬

Jau greitai anglų kalba klientus aptarnausime visą parą! O neradę norimos funkcijos programėlėje, su mūsų konsultantais galėsite susisiekti parašę žinutę programėlėje.

Pinigų prašymas 🤑

Jau pripratote siųsti pinigų prašymus savo draugams, kurie turi Paysera sąskaitas, o greitai galėsite priminti apie skolą ir tiems, kurie Paysera dar neatrado!

… o taip pat ir dar kelios naujienos: Bendrų išlaidų funkcija dar paprastesniam sąskaitų skaidymui pramogaujant su draugais, Widgets telefonuose su iOS 14 📲, VoiceOver funkcionalumas, padėsiantis regos negalią turintiems žmonėms 🗣, ir dar daugiau!

#

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jei esate patenkinti ne tik mūsų planais, bet ir darbais – įvertinkite Paysera programėlę App Store ar Google Play ir pasidalinkite – kokias funkcijas naudojate dažniausiai ir kokių laukiate labiausiai.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Visa kortelė jau ir Apple Pay!

Geros žinios Apple fanams – nuo šiol galite pridėti savo Visa korteles prie Apple Pay. Jau kurį laika Apple Pay buvo viena labiausiai laukiamų funkcijų mūsų klientams, tad džiaugiamės pagaliau atsakydami į visų prašymus. Tie, kuriems Apple Pay nenaujiena – greičiausiai jau žinote, ką daryti. Kiti – skaitykite toliau.

#
Paslaugos

Google Pay ir Samsung Pay Lietuvoje

Ar Google Pay ir Samsung Pay veikia Lietuvoje? Kaip prisidėti Visa mokėjimo kortelę? Ir kaip mobilieji mokėjimai keičia mūsų įpročius?

#
Paslaugos

Naujiena! Populiariausios e. parduotuvės – vienoje vietoje

Nuo šiol populiariausias elektronines parduotuves Lietuvoje rasite vienoje vietoje, o apsipirkdami jose galėsite susigrąžinti ir dalį sumokėtų pinigų.