Aplikacioni mobil Paysera

Menaxhoni lehtë paratë tuaja kudo që jeni!  

Ne përpiqemi t'i bëjmë pagesat më të lehta, më të shpejta dhe më të disponueshme për secilin, kudo dhe në çdo kohë.
Aplikacioni Paysera i lejon të gjitha!

Shkarkojeni falas dhe menaxhoni me lehtësi paratë tuaja!

#
#

Merni paratë tuaja me ju kudo që shkoni. Kuleta digjitale do t'ju tregojë bilancin e llogarisë dhe  historinë e pagesave.

#

Përdorni aplikacionin Paysera për transferin e parave   me vetëm disa klikime, dhe paratë tuaja do t'i merrni në më pak se një minutë.

#

Jeni duke pritur për para? Merrni njoftimet  shpejt në momentin që paratë tuaja arrijnë në llogari.

#

Konvertoni valutat në me tarifa të favorshme për;  në 30 valuta të ndryshme , dhe mbani para në llogarinë tuaj në valuta të ndryshme.

Menaxhoni kartelën e pagesave

  • Kontrolloni bilancin e llogarisë tuaj kudo që jeni. 
  • Ngrirje e përkohshme apo bllokojeni kartelën tuaj dhe ndryshoni limitet për pagesa në çdo kohë që ju dëshironi.    
  •  
  • E harroni vazhdimisht PIN kodin e kartelës tuaj? Nuk është problem kur keni aplikacionin mobil që ju kujton kur keni nevojë për të.
#
#

Edhe më shumë përfitime elektronike

  •  
  • Krijoni llogari të veçantë për kursime falas. Vendosni qëllimin, afatin dhe pagesat automatike.  
  •  
  • Keni paguar për drekën me kolegët, por dikush vonon pagesën e tyre? Përdorni funksionin e ndarjes së faturës dhe kujtoni atyre duke dërguar kërkesë të parave .
  •  
  • Paguaj duke skanuar QR kodet. Kjo është veçanërisht e përshtatshme kur bleni në internet - nuk ka më shënime të të dhënave ose konfirmime të dyfishta.

Të mirat për biznesin

  •  
  • Me kuletën digjitale ju do të keni çasje lehtësisht në të gjitha llogaritë e biznesit tuaj - gjendjen e tyre bilancin, historinë e pagesave dhe informacionet e tjera të rëndësishme.  
  •  
  • Merrni njoftimet në lidhje me pagesat hyrëse dhe dalëse në kohë reale - ato do të shfaqen në ekranin e telefonit tuaj pa pasur nevojë të regjistroheni. Përgjigjuni shpejt dhe vazhdoni me aktivitetet tuaja të rëndësishme.    
#
#

Fillo përdorimin tani!

Çmimet të arsyeshme, transfere të shpejta dhe niveli i lartë i sigurisë.