Visos kategorijos
Visuomenė

Paysera darbuotojai išvyksta darbostogų į Meksiką ir Žaliojo Kyšulio salas!

#

Pandemija bei daugelyje valstybių įvesti kelionių draudimai privertė atšaukti ne vieno keliautojo planus, tačiau pagaliau Paysera paskelbė, jog kelios dešimtys darbuotojų artimiausiu metu darbostogų vyks į Meksiką ir Žaliojo Kyšulio salas. Junkis prie Paysera komandos ir prisijunk prie artėjančių kelionių!

Akstesnės Paysera darbostogų kryptys

Paysera komanda į pirmąsias savo darbostogas išsiruošė dar 2019 metais. Tąkart mūsų darbuotojai išvyko į Balį. Kiek vėliau turėjome galimybę nukeliauti ir į Turkiją, Egiptą bei Filipinus.

Darbostogų trukmė gali būti įvairi, tačiau dažniausiai jos trunka apie 2-3 savaites. Toks laiko tarpas suteikia galimybę darbuotojams ne tik priprasti prie pasikeitusių darbo sąlygų, bet ir laiko apžiūrėti lankytinas vietas bei geriau pažinti savo kolegas.

Kelionės ir apgyvendinimo išlaidas padengia darbdavys, todėl darbuotojui belieka pasirūpinti maistu, laisvalaikiu ir suvenyrais. Ne vienas viešbutis siūlo ir itin patrauklius „viskas įskaičiuota“ pasiūlymus.

Pristatome naujausias darbostogų kryptis!

Egzotiškose vietose kelionių ribojimams esant mažesniems, būtent tokios kelionių kryptys ir tampa populiariausiomis tarp Paysera darbuotojų.

#

Pirmoji kolegų kelionė į Kankuną Meksikoje įvyks jau spalio mėnesį, o štai metų pabaigą darbuotojai pasitiks Žaliojo Kyšulio salose. Tikimės, jog epideminė situacija visame pasaulyje nepablogės ir nesujauks šių kelionių planų!

Jeigu viskas klostysis gerai, jau greitai paskelbsime ir daugiau darbostogų pasiūlymų. Viliamės, jog visi mūsų darbuotojai galės išvykti į svečias šalis bent kartą į porą metų.

Paysera siūlo ne tik darbostogas, bet ir atostogas

Pirmąsias darbostogas Paysera oficialiai įteisino šių metų kovo mėnesį. Mums labai svarbu, kad visi mūsu darbuotojai, o jų įmonėje yra apie 300, žinotų visas sąlygas ir galimybes derinant darbą ir poilsį. Šiuo metu visi darbuotojai, išdirbę įmonėje bent 6 mėnesius, turi galimybę vykti darbostogų. Taigi, prisijungus prie Paysera dar šiandien, jau po 6 mėnesių naujokas jau galėtų vykti į vieną iš siūlomų kelionių.

Šiais metais Paysera pristatė dar vieną patrauklų pasiūlymą savo darbuotojams – įmonė padengs ne tik darbostogų, bet ir atostogų kelionės išlaidas tam, kad darbuotojai ne tik pailsėtų, bet ir susibendrautų su kolegomis. Kelionė į Žaliojo Kyšulio salas ir bus būtent ne darbostogų, o atostogų tipo kelionės.

O kokią šalį pasirinktumėt jūs darbostogauti kartu su savo kolegomis?

👋  Paysera darbo pasiūlymus rasi čia. Prisijunk prie mūsų komandos, susikrauk lagaminą ir leiskis į profesines bei pramogines keliones!

Susiję straipsniai

#
Visuomenė

Paysera iškeliauja pėsčiomis aplankyti savo biurų visame pasaulyje

Neseniai Paysera tapo „Walk15“ žingsnių skaičiavimo programėlės partnere ir nusprendė aplankyti visus savo 15 biurų visame pasaulyje. 

Maždaug 150 darbuotojų dalyvaus įmonės vidaus iššūkyje ir kartu pabandys nueiti 57 milijonus žingsnių. Iššūkis truks du mėnesius, o kiekvienas dalyvis kasdien stengsis nueiti 7000 žingsnių – šiek tiek daugiau nei 5 kilometrus. 

#
Visuomenė

Top 10 darbo skelbimų Paysera IT skyriuje

Paysera sparčiai plečiasi pasaulinėje rinkoje ir savo komandą nuolat pildo ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Darbas Paysera – tai puiki galimybė norintiems dirbti tarptautinėje fintech įmonėje, kurios produktai yra naudojami šimtų tūkstančių klientų visame pasaulyje. Skaityk toliau ir pažiūrėk, kokių komandos narių šiuo metu ieškome. 

#
Visuomenė

Ar darbas iš namų gali tapti kasdienybe? 

Nuo visuotinio karantino paskelbimo pradžios jau praėjo beveik 3 mėnesiai. Per juos spėjome ne tik sudėvėti savo mėgstamiausias šlepetes, priaugti (ar numesti) kelis kilogramus, bet ir apsvarstyti, kaip atrodys gyvenimas „po visko“.