Visos kategorijos
Visuomenė

Top 10 darbo skelbimų Paysera IT skyriuje

#

Paysera sparčiai plečiasi pasaulinėje rinkoje ir savo komandą nuolat pildo ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Darbas Paysera – tai puiki galimybė norintiems dirbti tarptautinėje fintech įmonėje, kurios produktai yra naudojami šimtų tūkstančių klientų visame pasaulyje. Skaityk toliau ir pažiūrėk, kokių komandos narių šiuo metu ieškome 👇👇👇

Vyresnysis (-ioji) / Vyriausiasis (-ioji) Linux administratorius (-ė)

Daugiau >

#

Jei turi daugiau nei vienerių metų patirtį IT srityje ir nori tą patirtį dar labiau ptraturtinti – ši pozicija tau puikiai tiks.

Ieškome darbuotojų, kurie palaikytų produktų, kuriuos naudoja tūkstančiai žmonių visame pasaulyje, kokybę. Mūsų programuotojų blog'e rasi informacijos apie Paysera kasdien naudojamas technologijas.

Vieta: Lietuva, Ukraina, Bulgarija, Bangladešas, Filipinai, Baltarusija, Rusija

Python programuotojas (-a)

Daugiau >

#

Su Python dirbin jau bent metus laiko? Išmanai matematiką ir analitinius algoritmus? Susisiek!

Naudosi didelius kiekius duomenų modelių treniravimui ir svarbiai informacijai gauti bei geriausiai veikiančių AI/ML (dirbtinio intelekto / kompiuterio mokymo) modelių tyrimo ir įgyvendinimo užduotims spręsti.

Vieta: Lietuva, Ukraina

Vyresnysis (-ioji) / Vyriausiasis (-ioji) PHP programuotojas (-a)

Daugiau >

#

Jei jau turi kelių metų programavimo patirtį, gerai išmanai PHP ar nori pereiti prie šios programavimo kalbos – čia tikrai atrasi sau vietą!

Paysera programuotojai dirba daugiafunkcinėse, savarankiškai pagal „Agile“ principus dirbančiose komandose. Mūsų programuotojų blog'e rasi daugiau informacijos apie Paysera kasdien naudojamas technologijas.

Vieta: Lietuva, Ukraina, Bulgarija, Bangladešas, Filipinai, Baltarusija, Rusija

Vyresnysis (-ioji) / Vyriausiasis (-ioji) Frontend JavaScript programuotojas (-a)

Daugiau >

#

Esi dirbęs (-usi) su JavaScript (ES6+) ir išmanai Unit test, React library ir HTML5? Laukiame tavęs!

Programuosi funkcinius komponentus naudojant React library, kursi puslapius, taikant suprogramuotus komponentus, ir kitus dalykus, kurie anglų kalboje skamba daug geriau... Mūsų programuotojų blog'e rasi daugiau informacijos apie Paysera kasdien naudojamas technologijas.

Vieta: Lietuva, Ukraina, Bulgarija, Bangladešas, Filipinai, Baltarusija

Kokybės užtikrinimo inžinierius (-ė)

Daugiau >

#

Jei turi daugiau nei vienerių metų patirtį IT srityje ir nori šią patirtį praplėsti – ši pozicija tau puikiai tiks.

Ieškome darbuotojų, kurie palaikytų produktų, kuriuos naudoja tūkstančiai žmonių visame pasaulyje, kokybę. Mūsų programuotojų blog'e rasi daugiau informacijos apie Paysera kasdien naudojamas technologijas.

Vieta: Lietuva, Ukraina, Bulgarija, Bangladešas, Filipinai, Baltarusija, Rusija

Programinės įrangos patikimumo užtikrinimo inžinierius (-ė)

Daugiau >

#

Šiai pozicijai ieškome žmogaus, turinčio programinės įrangos apgrąžos inžinerijos žinių ir bendrų programavimo įgūdžių.

Prisijungęs (-usi) prie tarptautinės IT komandos, būsi atsakingas (-a) už sisteminį galimų sistemos patikimumo problemų nustatymą ir kitus dalykus, kurie anglų kalboje skamba daug geriau... Mūsų programuotojų blog'e rasi daugiau informacijos apie Paysera naudojamas technologijas.

Vieta: Lietuva, Ukraina, Bulgarija

Vyriausiasis (-ioji) PHP programuotojas (-a) – sistemų architektas (-ė)

Daugiau >

#

Ieškome patyrusio (-ios) vyriausiojo (-iosios) programuotojo (-os) ar sistemų architekto (-ės) mūsų fintech sistemų techninės vizijos kūrimui, palaikymui ir perteikimui bei pastovaus mūsų fintech sistemų funkcijų ir naudojimo augimo puoselėjimui.

Dirbsi įdomiais naujais finansiniais produktais, kuriuos naudoja tūkstančiai žmonių visame pasaulyje. Pasiruošęs (-usi) iššūkiui? Pasikalbėkime!

Vieta: Lietuva, Ukraina, Bulgarija, Bangladešas, Filipinai, Baltarusija, Rusija

Vyriausiasis (-ioji) PHP programuotojas (-a) – komandos vadovas (-ė)

Daugiau >

#

Turi patirties priimant ilgalaikius techninius sprendimus populiariausiems produktams? Ar anksčiau teko dirbti programuotojų komandoje kuriant sudėtingus ir pažangius projektus?

Tapk mūsų IT komandos dalimi ir sektinu pavyzdžiu! Padėk mūsų puikiai programuotojų komandai tapti dar geresne. Nereikės vien tik sėdėti prie kompiuterio – vadovausi ir padėsi tarptautinei komandai.

Vieta: Lietuva, Ukraina, Bulgarija, Bangladešas, Filipinai, Baltarusija, Rusija

iOS programuotojas (-a)

Daugiau >

#

Jei turi bent vienerių metų programavimo patirtį su Swift ir 2 metų patirties su iOS SDK – mums tavęs reikia!

Dirbsi su patrauklia, pasaulyje populiaria Paysera mobiliąja programėle, kuri netrukus taps dar įspūdingesne super programėle.

Vieta: Lietuva, Filipinai

Android programuotojas (-a)

Daugiau >

#

Šiai pozicijai ieškome turinčių bent vienerių metų programavimo darbo patirtį su Android platforma. Papildomas privalumas – darbo patirtis su kitomis programavimo kalbomis.

Smagi Paysera mobiliosios programėlės (netrukus tapsiančios super programėle) komanda dirba keliose šalyse. Tapsi ne tik geresniu (-e) programuotoju (-a), bet ir žmogumi!

Vieta: Lietuva, Filipinai

...ir dar daugiau patrauklių darbo pasiūlymų kituose skyriuose 💻🔖🗣

Produkto vadovas (-ė)

Daugiau >
#

Galimybė dirbti su patraukliu produktu, kurį naudoja tūkstančiai žmonių visame pasaulyje!

Jei turi bent 2 metų tiesioginio darbo patirties su vidinės ir išorinės sąsajos programuotojais bei SEPA, SEPA INST, Target2 sistemomis ir maršruto parinkimu – pasikalbėkime!

Vieta: Lietuva

Projektų vadovas (-ė) / Scrum meistras (-ė)

Daugiau >
#

Ieškome itin organizuoto žmogaus, kuris turi darbo programinių ir interneto technologijų vystymo patirties.

Optimizuosi procesus, skatinsi komandos narių įsitraukimą, puoselėsi grįžtamojo ryšio kultūrą ir atliksi kitas užduotis, susijusias su patraukliais finansiniais produktais!

Vieta: Lietuva, Bulgarija

Kuo patrauklus darbas Paysera? 🏆

Renkantis komandą, kurioje dirbsi, svarbu atsižvelgti į keletą dalykų – kurie iš jų tau bus svarbiausi priklausys tik nuo tavęs. Tad, kuo patraukli Paysera?

Tarptautinė įmonė 🌍
Kad ir ką šiuo metu žinotum apie Paysera, užtikriname, kad sužinosi žymiai daugiau! Esame tarptautinė fintech įmonė sparčiai besiplečianti Europoje ir už jos ribų.

Šiuo metu mūsų partneriai ir kolegos dirba Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Bulgarijoje, Rumunijoje, Kosove, Albanijoje, Filipinuose, Kolumbijoje, Baltarusijoje, Ispanijoje, Rusijoje, Ukrainoje, Alžyre ir Bangladeše, o kol skaitai šį tekstą turbūt ir dar daugiau šalių! O mūsų klientų yra… visame pasaulyje.

Įdomus produktas 📲
Paysera kuria ir teikia finansų ir susijusias paslaugas, kurios tenkina žmonių ir rinkos poreikius bei keičia finansų sistemos ir žmonių supratimą apie „finansų įstaigas“.

Kartu su tradicinėmis bankininkystės paslaugomis, tokiomis kaip banko sąskaitų atidarymas, klientams siūlome prekybos auksu, įmokų surinkimo internetu, bilietų į renginius pardavimo paslaugas. Visa tai telpa mūsų pasididžiavime – Paysera mobiliojoje programėlėje (būsimoje super programėlėje⚡️).

#

Įvairūs privalumai 🔝
Taip, žinome, kad jau visi turi stalo futbolą… Tačiau Payseriečiai be to dar gali naudotis biuro sporto sale, žaisti stalo tenisą, VR žaidimus, darbo metu ir laisvalaikiu naudotis įmonės elektriniais paspirtukais, kasdien vaišintis sveikais užkandžiais ir gėrimais (o penktadieniais mažiau sveikais skanėstais) ir t.t.

Taip pat daugybė kitų motyvuojančių dalykų, tokių kaip darbostogos užsienyje ir Lietuvoje! O ką jau kalbėti apie lankstų darbo grafiką, galimybę dirbti iš namų ir dalyvauti įvairiuose mokymuose.


Karjeros galimybės 🏆
Šiuo metu Paysera dirba beveik 300 žmonių. Dauguma jų čia dirba jau keletą metų, o kai kurie net 10 metų ir daugiau, tačiau tai nereiškia, kad jų pareigos nesikeičia. Labai džiaugiamės, kai kolegos imasi naujų iššūkių ir save atranda pakeitę pareigas įmonės viduje.

Kokybės užtikrinimo inžinieriai tampa programuotojais, klientų aptarnavimo specialistai – klientų pažinimo specialistais, vaizdo įrašų kūrėjai – projektų vadovais ir pan. Paysera paprasta keistis ir tobulėti!

 

Susiję straipsniai

#
Visuomenė

Ar darbas iš namų gali tapti kasdienybe?

Situacijai šalyje gerėjant, darbo iš namų įspūdžiais jau dalinamės sėdėdami patogiose biuro kėdėse su nesibaigiančios kavos atsargomis. Tuo pačiu neišvengiamai keliame ir aukščiau parašytą klausimą – ar toks darbo pobūdis gali prigyti visam laikui?

#
Visuomenė

Velykos Paysera biuruose aplink pasaulį: nuo Bulgarijos ir Lietuvos iki Filipinų!

Velykų savaitgaliui artėjant, daugiau nei tračdalis pasaulio jau gyvena šventinėmis nuotaikomis. Šventėms ruošiasi ir Paysera biurai visame pasaulyje! Džiaugiamės, kad mūsų komandą sudaro įvairių šalių, religijų ir kultūrų atstovai. Pasinaudojome tuo ir paklausėme darbuotojų, ar jie švęs Velykas ir kuo ypatingos jų šalies šventiniai papročiai. Nors įvairiose šalyse dėl užsitęsusio karantino teks atsisakyti daugelio tradicijų, šventės dvasia išliks.

#
Visuomenė

Darbas iš namų: ar dabar tinkamas metas keisti darbą?

Praėjo beveik mėnuo kaip valdome tarptautinį fintech‘ą iš namų. Palaikome įprastą darbo kokybę ir vis dar ieškome naujų žmonių, kurie papildytų mūsų (kol kas) nuotolines komandas.