Visos kategorijos
Visuomenė

Paysera pėsčiomis iškeliauja aplankyti savo biurų visame pasaulyje

#

Neseniai Paysera tapo „Walk15“ žingsnių skaičiavimo programėlės partnere ir nusprendė aplankyti visus savo 15 biurų visame pasaulyje. 

Maždaug 150 darbuotojų dalyvaus įmonės vidaus iššūkyje ir kartu pabandys nueiti 57 milijonus žingsnių. Iššūkis truks du mėnesius, o kiekvienas dalyvis kasdien stengsis nueiti 7000 žingsnių – šiek tiek daugiau nei 5 kilometrus. 

15 biurų 🌍

Nors iš pradžių Paysera buvo įkurta Lietuvoje, o jos centrinė būstinė yra Vilniuje, šiuo metu įmonė turi klientų visame pasaulyje. Paysera tinklo partneriai ir darbuotojai dirba 15 šalių, kurias komanda virtualiai aplankys iššūkio metu (iš to ir kilo mūsų 57 milijonų žingsnių tikslas – viską apskaičiavome!). 

Startuosime Kolumbijoje, persikelsime į Ispaniją, Alžyrą, Kosovą, Albaniją, Bulgariją, Rumuniją, Ukrainą, Baltarusiją, Lietuvą, Latviją, Estiją, Rusiją, Bangladešą ir Filipinus. 
 
#

Komandos stiprinimas karantino metu 😷

Dėl pernai pasaulį apėmusios pandemijos, didelės įmonės, ypač tos, kurios dirba biuruose, pradėjo dirbti iš namų. Daugybė žmonių dirba iš namų net ir sumažėjus užsikrėtimų skaičiui, toks darbo būdas jau tapo įprastu. 

Todėl komandoms reikėjo ratsi būdų, kaip palaikyti bendruomenės dvasią, bet išvengti fizinių susibūrimų, sumažinti kelionių skaičių ir rasti alternatyvų, kurios būtų pritaikomos sudėtingomis sąlygomis įvairiose šalyse.

Kai kurios įmonės pasirinko degustacijas internetu, kitos – vaizdo žaidimus ar vakarėlius per „Zoom“. Paysera visuomet skatiname sveiką gyvenimo būdą ir mėgstame išbandyti įvairias sporto šakas – nuo golfo iki kartingų, teniso ir plaukimo baidarėmis – visa tai prieš prasidedant karantinui darydavome kas mėnesį. Šiais metais atidarėme sporto salę darbuotojams, kurioje jie gali sportuoti individualiai, o taip pat keliuose biuruose sudarėme galimybę naudotis VR įranga, kurią galima parsinešti namo ir naudoti su šeimos nariais ar draugais. 

 

Vis dėlto pastaruoju metu buvome pasiilgę tvirtesnio ryšio, todėl „Walk15“ iššūkiai įmonėms atitiko mūsų lūkesčius. Taisyklės paprastos: darbuotojai susiburia į virtualias komandas ir bando nueiti kuo daugiau žingsnių, kad pirmautų tarp įmonės ėjikų. Kol vyksta šios kuklios varžybos, bandome pasiekti bendrą įmonės tikslą – nueiti tiek žingsnių, kad, bent virtualiai, pėsčiomis aplankytume savo biurus.

Nors iššūkį dar tik pradėjome, jau geriau pažinome vieni kitus – kai kurie iš mūsų vedžioja šunis, kiti mėgsta bėgioti, dar kiti itin nori laimėti, o kai kurie darbo metu pasidaro daugybę kavos pertraukėlių ☕️ – juokaujame! 

Dalyviai aktyviai dalijasi savo pamėgtų pasivaikščiojimo vietų nuotraukomis, eidami dalyvauja susirinkimuose arba eina ant bėgimo takelio ir dažniau naudojasi laiptais nei liftu, kad galėtų daugiau pasportuoti. Sunku sugalvoti kitą labiau prieinamą veiklos būdą mūsų komandos nariams visose šalyse. 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

Praktikuojate aktyvų gyvenimo būdą ir daug vaikštote? O gal labiau patinka VR? Turime ką pasiūlyti kiekvienam 🏆.

Susiję straipsniai

#
Visuomenė

Ar darbas iš namų gali tapti kasdienybe?

Situacijai šalyje gerėjant, darbo iš namų įspūdžiais jau dalinamės sėdėdami patogiose biuro kėdėse su nesibaigiančios kavos atsargomis. Tuo pačiu neišvengiamai keliame ir aukščiau parašytą klausimą – ar toks darbo pobūdis gali prigyti visam laikui?

#
Visuomenė

Top 10 darbo skelbimų Paysera IT skyriuje

Paysera sparčiai plečiasi pasaulinėje rinkoje ir savo komandą nori papildyti sumaniais ir talentingais darbuotojais. Tai puiki galimybė norintiems dirbti tarptautinėje fintech įmonėje, kurios produktai, naudojami šimtų tūkstančių žmonių visame pasaulyje, sėkmingai konkuruoja ir keičia tarptautinę rinką. Jau žinai, koks yra tavo svajonių darbas?

#
Visuomenė

Velykos Paysera biuruose aplink pasaulį: nuo Bulgarijos ir Lietuvos iki Filipinų!

Paysera komandos narių skirtingose šalyse paklausėme kaip jie planuoja, jei planuoja, švęsti šį Velykų savaitgalį. Supratome, kad dirbame nuostabioje, įvairiatautėje bendruomenėje, kurioje vieni su kitais galime keistis, jei ne tradicijomis, tai bent šventiniais receptais!