Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Paysera pervedimas sustabdytas? Štai ką reikia žinoti

Here’s what you can do if your Paysera transfer was stopped
Paysera pervedimas buvo netikėtai sustabdytas? Sustabdyti pervedimai gali įvykti dėl įvairių priežasčių – nuo klaidų pateikiant pervedimo informaciją iki atitikties problemų. Šiame blogo įraše detaliau panagrinėsime, kodėl Paysera pervedimai gali būti sustabdyti ir kaip galima tai išspręsti. Taigi, apžvelkime problemą kartu.

Greitas priminimas

Paysera, kaip licencijuota elektroninių pinigų įstaiga, prisiima atsakomybę už savo klientų finansinių operacijų saugumą. Mums labai svarbu laikytis įstatymų ir užkirsti kelią įtartinai veiklai.

Štai kodėl kai kuriais atvejais mums gali tekti sustabdyti pervedimą, kad apsaugotume jūsų lėšas. Mes rimtai žiūrime į savo įsipareigojimus ir visada siekiame kuo greičiau suteikti jūsų paslaugą. Taigi, jei susidursite su sustabdytu pervedimu, būkite tikri, kad taip pirmiausia bandome apsaugoti jus, ir iš savo pusės padarysime viską greitam sprendimui rasti – viskas, ko reikia, tai bendradarbiavimas su jumis.

Kartais gali pasitaikyti atvejų, kai pervedimas sustabdomas dėl priežasčių, nesusijusių su saugumo priemonėmis, o problema dažnai būna lengvai pašalinama. Panagrinėkime tokias situacijas.

Galimos priežastys, kodėl pervedimai sustabdomi (arba neįvykdomi)

Pradėkime nuo paprastų problemų – tų, kurias galite ištaisyti patys, be klientų aptarnavimo specialisto pagalbos. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai užduoti sau šiuos klausimus.

Ar turite pakankamai lėšų pervedimui atlikti?

Galbūt neteisingai įvedėte pervedimo sumą, pavyzdžiui, pridėjote per daug nulių? Arba pamiršote apie mokesčius ir paskaičiavote tik sumą, kurią norite pervesti?

Sprendimas: Skirkite šiek tiek laiko dar kartą patikrinti, ar turite pakankamai lėšų pervedimui atlikti ir ar jam netaikomi mokesčiai.

Ar teisingai nurodyti pervedimo duomenys?

Tikrai suprantame, kad tai gali nutikti kiekvienam – žmogiškoji klaida, kai netyčia įvedėte neteisingą pervedimo informaciją.

Sprendimas: Prieš patvirtinant pervedimą rekomenduojame skirti laiko atidžiai peržiūrėti visą jūsų pateiktą informaciją. Įsitikinkite, kad gavėjo sąskaitos numeris ir kita informacija yra tiksli.

Is your transfer via Paysera not getting through? There are a few possible reasons why

Ar jūsų paskyra patvirtinta?

Laikydamiesi standartinių įstatymų numatytų tvarkų reikalaujame, kad visi nauji klientai užpildytų Kliento pažinimo anketą. Žinome, kad tai gali užtrukti, bet pateikę visą reikiamą informaciją kuo greičiau galite būti ramūs ir ateityje visais nuostabiais Paysera sąskaitos privalumais naudotis be trikdžių.

Jei jūsų paskyra nėra patvirtinta, Paysera gali sustabdyti pervedimą, kad būtų išvengta sukčiavimo ar pinigų plovimo rizikos.

Sprendimas: Norėdami įsitikinti, kad jūsų paskyros informacija yra atnaujinta, tiesiog prisijunkite prie savo Paysera paskyros ir patikrinkite, ar pateikėte asmens dokumentus ir atsakėte į visus anketos klausimus. Jei turite klausimų ar kilo neaiškumų, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Ar pateikėte visą reikiamą informaciją apie pervedimą?

Paprastas būdas sužinoti, ar pervedimui atlikti reikia papildomos informacijos – patikrinti, ar sustabdytas tik vienas pervedimas, kai kiti jūsų pervedimai nepaveikti.

Jei sustabdytas tik vienas pervedimas, dažniausiai tai reiškia, kad konkrečiam pervedimui trūksta informacijos arba yra pagrindo manyti, jog operacija įtartina.

Natūralu, kad šiuo atveju nereikės spėlioti ir pasikliauti prielaidomis, nes būtinai susisieksime su jumis ir paprašysime papildomos, konkrečiai jūsų situacijai aktualios informacijos.

Sprendimas: Kad išvengtumėte trikdžių, pildant pervedimo formą rekomenduojame pateikti kuo daugiau informacijos. O jeigu kyla kokių nors neaiškumų – svarbiausia bendrauti! Palaikydami ryšį su mumis ir nedelsdami pateikdami prašomą papildomą informaciją, galite padėti užtikrinti, kad jūsų pervedimas būtų įvykdytas greitai.

Jei jau pateikėte reikiamą papildomą informaciją, galite būti ramūs – mūsų komanda atidžiai peržiūrės jūsų informaciją, kad išvengtų klaidų. Dėkojame, kad pasirinkote mūsų paslaugą, ir už kantrybę, kol apdorojame jūsų pervedimą!

Providing accurate information to Paysera will help to resolve issues faster

Kokie dokumentai priimami tapatybei nustatyti?

Prieš pereidami prie sąrašo, pakalbėkime apie keletą svarbių dalykų, į kuriuos reikia atsižvelgti pateikiant dokumentus. Kad identifikacija vyktų sklandžiai, įsitikinkite, kad jūsų dokumentų kopijos yra spalvotos, nepažeistos, o kontroliniai skaičiai ir kita informacija aiškiai matosi. Be to, atminkite, kad negalime priimti dokumentų, kurių galiojimo laikas pasibaigęs arba kurie išrašyti ranka.

Jūsų tapatybei nustatyti tinka šie dokumentai:

  • Pasas
  • Asmens tapatybės kortelė
  • Leidimas gyventi šalyje

Įkelkite papildomus dokumentus

Kai kuriais atvejais jūsų gali būti paprašyta pateikti ir toliau nurodytus (ar kitokio tipo) dokumentus. Atkreipkite dėmesį, kad šių tipų dokumentus galima pateikti tik per elektroninę bankininkystę:

  • Leidimas dirbti
  • Darbo viza
  • Ilgalaikė viza
  • Leidimas laikinai gyventi
  • Darbo sutartis

Trumpą svarbiausios informacijos apibendrinimą pateikiame atmintinėje

Jei nerimaujate, kad galite pamiršti, ką reikia patikrinti – parengėme jums atmintinę. Galite atsisiųsti ir naudoti ją norėdami būti tikri, kad jūsų pervedimai judės tarp sąskaitų be trikdžių.

Paysera transfer was stopped? Here’s a checklist of what you can do

Vis dar kyla sunkumų? Nesijaudinkite, tiesiog susisiekite su Paysera klientų aptarnavimo centru – mes visada pasiruošę padėti!

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kaip atsidaryti Paysera sąskaitą?

Daugelis vis dar galvoja, kad banko sąskaitos atidarymas yra ilgas ir sudėtingas procesas, reikalaujantis stovėti ilgose eilėse, pildyti įvairius dokumentus, o neretai ir mokėti mokesčius. Tačiau viskas yra kitaip, jei norite atsidaryti Paysera sąskaitą – visus reikiamus veiksmus atliksite internetu itin greitai bei patogiai. Sekite toliau nurodytus žingsnius ir atsidarykite sąskaitą dar šiandien NEMOKAMAI.

#
Asmeniniai finansai

Ar saugu atsiskaityti internetu per savo banką?

Atvejai, kai sukčiai ką nors perka internetu arba fizinėse parduotuvėse, naudodamiesi pavogtomis kortelėmis ar kortelės duomenimis, yra reti, bet pasitaiko. Tuo tarpu internetinė bankininkystė laikoma vienu saugiausių būdų atsiskaityti už pirkinius elektroninėse parduotuvėse.

#
Asmeniniai finansai

Kaip apsaugoti Visa kortelės duomenis?

Dėl akivaizdžių priežasčių kiekvienas iš mūsų nori išsaugoti savo Visa kortelės duomenų privatumą. Tačiau kartais net ir patys atsargiausi žmonės atsipalaiduoja ir staiga savo sąskaitoje aptinka atliktus įtartinus pervedimus. Tokia situacija išgąsdintų kiekvieną. Laimei, mes turime gerų žinių – jūs galite užbėgti įvykiams už akių ir net išspręsti jiems jau įvykus. Nesvarbu, ar jūs ieškote išeities iš jau įvykusio pinigų nutekėjimo, ar žvalgotės prevencinių priemonių – mes paruošėme patarimų visiems.