Visos kategorijos
Paslaugos

Paysera programėlė prieinama Huawei App Gallery

Paysera Huawei App Gallery
Gera žinia naudojantiems Huawei telefonus – Paysera programėlę galima atsisiųsti iš Huawei AppGallery ir geriau valdyti savo kasdienius finansus.

Paysera Huawei AppGallery

Paysera siekia įgalinti žmones perimti savo finansų kontrolę ir juos sumaniai ir patogiai valdyti visuose išmaniuoiuose įrenginiuose. Todėl programėlė prieinama visose pagrindinėse programėlių parduotuvėse: App Store, Google Play Store, o dabar ir Huawei AppGallery. Daugeliu funkcijų galima naudotis ir Paysera elektroninėje bankininkystėje.

#

Kas yra Paysera programėlė?

Paysera mobilioji programėlė yra universali finansų programėlė, kurioje itin patogiai galite valdyti kasdienius asmeninius finansus, o įmonių savininkai, turintys kelias sąskaitas, gali sekti savo išlaidas ir įplaukas.

Programėlę atsisiųsti, kaip ir atsidaryti sąskaitą, galite nemokamai. Programėlėje yra daugybė funkcijų, kurios papildomos, kaskart atnaujinus programėlę. Šiuo metu populiariausios programėlės funkcijos: pinigų pervedimai, pinigų prašymas iš draugų ar sąskaitos padalijimas, kortelės užsakymas ir valdymo (papildymo, blokavimo) funkcijos, pasikartojantys mokėjimai, aukojimas labdarai ir kt.

Prekyba auksu programėlėje

Pernai Paysera programėlėje buvo pristatyta išskirtinė galimybė įsigyti fizinio investicinio aukso.. Visi naudotojai, kurių tapatybė nustatyta, gali įsigyti tauriojo metalo tiek už mažiausią 1 Eur sumą, tiek ir aukso luitų, sveriančių kilogramą ir daugiau. Ši funkcija skirta tiems, kurie noriapsaugoti savo lėšas nuo nuvertėjimo ilguoju laikotarpiu, o taip pat ir jaunesniems asmenims, išmanantiems finansus ir technologijas ir besidomintiems naujais investavimo būdais.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Svarbiausios Paysera mobiliosios programėlės funkcijos 2021

Pasitikrinkite, kurias iš 2020-aisiais išleistų Paysera programėlės funkcijų jau išbandėte. O kokių turėtumėte su nekantrumu laukti šiais metais? Paruošėme naujovių kiekvieno skoniui!

#
Asmeniniai finansai

Bendra poros sąskaita ir kiti būdai apjungti šeimos finansus

Kaip pasidalinti bendras išlaidas ir išvengti nejaukių pinigų prašymų? Skaitykite apie bendros sąskaitos atidarymą, elektroninius pinigų prašymus ir kitus būdus apjungti šeimos finansus.

#
Asmeniniai finansai

Metas apsaugoti savo pinigus – metas auksui!

Puodelis kavos 70-aisiais kainavo maždaug 20 centų, šiandien – daugiau kaip 1,50 EUR. Tuo pat metu aukso uncijos kaina buvo vos 200 EUR, šiandien uncija kainuoja aštuonis kartus daugiau ir viršija 1600 EUR. Svarstote, kas bendro tarp šių skirtingų prekių? Infliacija.