Visos kategorijos
Paslaugos

Susiekite savo Visa kortelę su Google Pay tiesiai Paysera programėlėje

Features

Mobilieji mokėjimai pamažu tampa neatsiejama Paysera klientų gyvenimo dalimi. Nuo šiol jūs galite pridėti savo Visa kortelę į Google Pay tieisiai Paysera mobiliojoje programėlėje net neturėdami telefone Google Pay programėlės.

Ši nauja funkcija suteikia galimybę tūkstančiams naudotojų atsiskaityti milijonuose prekybos vietų visame pasaulyje tiesiog telefonu.

Kaip pridėti kortelę neturint Google Pay programėlės?

Jeigu esate Android naudotojas, norėdami susieti kortelę su Google Pay, atsidarykite Paysera programėlę, pasirinkite Kortelės ir, jei programėlė jūsų telefone atnaujinta iki paskutinės versijos, pamatysite mygtuką Add to Google Pay prie kortelių, kurios dar nėra susietos. Paspauskite mygtuką ir sekite toliau pateiktas instrukcijas.

#

Ši funkcija prieinama tiems, kurių telefone veikia Android 5.0 (Lollipop) ar naujesnė versija ir palaikoma artimojo lauko ryšių technologija (angl. Near Field Communication (NFC)) bei bekontaktės išmaniosios kortelės emuliacija (angl. Host Card Emulation (HCE)).

Kas yra Google Pay? 

Google Pay yra greitas ir paprastas būdas atsiskaityti daugybėje vietų visame pasaulyje – tiek fizinėse, tiek ekektroninėse parduotuvėse. 

Su Google Pay galėsite pamiršti apie savo piniginę – sumokėti galėsite tiesiog telefonu visose bekontakčius mokėjimus priimančiose vietose.

Daugiau informacijos apie Google Pay ir skirtingus būdus susieti kortelę rasite mūsų svetainėje

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Svarbiausios Paysera mobiliosios programėlės funkcijos 2021

Pasitikrinkite, kurias iš 2020-aisiais išleistų Paysera programėlės funkcijų jau išbandėte. O kokių turėtumėte su nekantrumu laukti šiais metais? Paruošėme naujovių kiekvieno skoniui! 

#
Paslaugos

Visa kortelė jau ir Apple Pay!

Geros žinios Apple fanams – nuo šiol galite pridėti savo Visa korteles prie Apple Pay. Jau kurį laika Apple Pay buvo viena labiausiai laukiamų funkcijų mūsų klientams, tad džiaugiamės pagaliau atsakydami į visų prašymus. Tie, kuriems Apple Pay nenaujiena – greičiausiai jau žinote, ką daryti. Kiti – skaitykite toliau. 

#
Paslaugos

Google Pay ir Samsung Pay Lietuvoje

Ar Google Pay ir Samsung Pay veikia Lietuvoje? Kaip prisidėti Visa kortelę? Ir kaip mobilieji mokėjimai keičia mūsų įpročius?