Visos kategorijos
Visuomenė

TOP 10+ Naujametinių renginių Lietuvoje! 

#
Gruodžio mėnuo jau įsibegėjo, bet ar jau spėjote susiplanuoti, kaip sutiksite Naujuosius? Dalinamės 10+ šventiniais renginiais, į kuriuos bilietus įsigyti galite Paysera Tickets platformoje. Jokių papildomų mokesčių ir grąža atsiskaitant per savo Paysera sąskaitą!

Vakarėlis I 8 Kambarys Live in Mirage Vilnius - New Year Eve I Vilnius >

#

Norime, kad pirmoji mūsų Naujųjų metų šventė būtų įsimintina!  Šia proga pasikvietėme geriausią hip-hop grupę Lietuvoje – tai bus metų koncertas, kurio negalima praleisti

Šiuolaikišką hip-hopo skambesį puoselėjančią grupę „8 Kambarys” sudaro du nariai: Karolis Talutis (Talaz) ir Deividas Alejūnas (Corsalis). 2021-ais jie surengė savo koncertinį turą „Kaitra” 8-uose Lietuvos miestuose. Šiuo metu grupė dirba ties trečiuoju albumu ir ruošiasi pirmajam soliniam koncertui Žalgirio arenoje.

Vakarėlis I NAKTIGONÉ. NAUJAKAS. I Vilnius >

#

Mūsų naujako pažadas – atšvęst nieko nelaukiant, nes paskutinė metų naktis talpina visą gyvenimą. Praeitį, dabartį ir ateitį.

Naktis bus karšta, šviesų sūkury liesis aistros, kūnas virpės nuo DJ set'ų, kojos trepsės iki ryto. Tiek, kiek kablai ir lakierkos atlaikys.

Koncertas I ’22 STOTIS: Dūmų fabrikas I Vilnius >

#

Prieš išvykstant į 2022-uosius, susitikime keliomis valandomis anksčiau. Unikalus Dūmų fabrikas šiai Naujųjų metų nakčiai virs stotimi. Ruoškite lagaminus energijos šokiams ir pokalbiams, pasilikite vietos skaniems gėrimams bei užkandžiams!

Tegul Dūmų fabriko stoties bėgiai tampa šokių aikštele, kurioje jūsų lauks: grupės BIG BAM JAM gyvas rokenrolas ir rokabilis; DJ Vytautas Laureckis; į 2022-uosius atvyksime vaišindami jus taure Cavos.

Vakarėlis I Šviesus Rytojus I Vilnius >

#

Tik vieną kartą praleidome savo naujametinę „Šviesaus rytojaus“ tradiciją ir patys matėt, kokia buvo pirmoji šių metų pusė. Bet kokia, tik ne šviesi. Tad rūpinamės savo bei pasaulio gerove ir grįžtame prie ją užtikrinančių ilgamečių tradicijų. Jūsų lauks malonūs tamsios nakties rūpesčiai – atitinkamai pasipuošti, nuspręsti, ar į šokius po dvylikos, ar prieš, išsirinkti gėrimą bare, išsirinkti, kurioje salėje šokti, nepamesti draugų ir daiktų, neužsibūti per ilgai, bet ir ne per trumpai, – ir juos sekantis šviesus rytojus. 

Vakarėlis I galore 2022: Hard Ton Live, ItaloJohnson I Vilnius >

#

Į 2022-uosius kilkime ne šiaip, o liftu, pripildytu draugų ir nepažįstamųjų. Vakaro metu nardysime tarp skirtingų gallery erdvių --- 00;00 > pasitiksime ant stogo, vėliau > trepsėsime redroom’e, dar vėliau > didžiojoje, o dar dar vėliau > ratu atgal iki redroom’o. Naktyje visko galybė: užsienio atlikėjai -- Hard Ton Live  ir  ItaloJohnson; vietos talentai --- Clicklounge, Tadas Quazar, Tumosa, V; šviesų vijurkai, papildyti nakties ir ryto šešėlių šokiais. 

Sportas I Bėgimas į Naujus 2022 I Kauno raj. >

#

Sutik Naujuosius kitaip – bėgimo ritmas ir draugų būrys, tai renginys, kuris ilgam liks atminty. Kviečiame visus sutikti Naujus metus bėgimo ritmu. Maratonas, pusmaratonis ar 10,5 km, pasirink pats ką bėgsi Naujųjų Metų išvakarėse. O po viso to – atgaiva pirtelėje, kubile, vaišėmis nukrautas stalas, gėrimai kiekvienam pagal pasirinkimą ir Naujųjų Metų sutikimo sekundžių skaičiavimas kartu!

Vakarėlis I River Sound: NY 2022 I Vilnius >

#

River Sound Studio komanda puikiai žino, kaip geram vakarui svarbu kokybiškas garsas, nestandartinės ir unikalios muzikos selekcijos bei proto galimybes praplečiančios dekoracijos. Visa tai atsiskleis trijose nakties erdvėse: Psy-trance garsų apgaubtoje scenoje, Techno skambesio erdvėje bei chillout kambaryje.

Metų sandūros proga pirmą kartą į Lietuvą atvyksta Braincell (Nano records) iš Šveicarijos. Savo live set‘ą jis sugros PSY scenoje. Taip pat turėsime garbės gyvai išgirsti Techno muzikos virtuozą Alex Boshke Tolstey iš Panamos ir daug kitų užsienio bei Lietuvos atlikėjų.

Spektaklis I SALVDOR DALI: SIURREALISTINĖS KALĖDOS I Vilnius >

#

Specialus Naujametinis šokio spektaklis. Šventinis vakarėlis Salvador Dali namuose – puikiausia vieta pasitikti Naujuosius metus ir pasižiūrėti, kaip atrodo vakarėlis garsaus dailininko namuose. Spektaklis praturtintas Salvador Dali paveikslų projekcijomis. Svečius pasitiksime su šampano taurėmis bei kviesime įsiamžinti prie siurrealistiškiausios foto sienelės.  

Vakarėlis I KLAIPEDA SOUND x HOFAS: NYE 2022 I Klaipėda >

#

KLAIPEDA SOUND ir HOFAS kviečia į antrą bendro projekto epizodą – naujų metų reivą.

Jau patikrintame HOFO angare turėsime ypatingą svečią iš tolimojo Tbilisio, Sakartvelo (Gruzijos) – Nicole. Galingo ir emocionalaus techno atstovė išgarsėjo po itin sėkmingo „Boiler Room“ pasirodymo garsiajame Sakartvelo klube „Bassiani“.

Paroda I Naujametinė meno degustacija I Vilnius >

#
Meno degustacija – tai užpatentuotas pramoginis pažintinis renginys, kai meno kūriniai eksponuojami ant molbertų po du, juos keičiant ir komentuojant. Per 1,5 val. pristatome po ne mažiau nei keturis 10-ties menininkų kūrinius. Kiekvieną mėnesį meno degustacijos būna skirtingos. Pamatyk per 40-60 kūrinių gyvai!

Koncertas I LOS SECRETOS DE PABLO | Paskutinė metų kelionė | Vilnius >

#

Grupė Los Secretos de Pablo kviečia į paskutinę metų kelionę! Atvykę į galutinę 2022 stotelę, Jūs pasijusite tarsi būtumėt gimę iš naujo. Laukia kupina nuotykių ir siurprizų kelionė! Palikite visus rūpesčius dešimties profesionalių vairuotojų rankose. Diržo užsisegti šį kartą nereikės, nes ši kelionė saugi – tai laiko patikrintas unikalaus pietietiško atsipalaidavimo reisas. 

Vararėlis I IŠKROVOS I Panevėžys >

#

Faktas, kad reikės iškrauti per Kūčias sukauptas kalorijas. 

Faktas, kad geresnės vietos nei IŠKROVŲ Kalėdų žiburėlis nerasi.

Gyvo garso grupės, dovanom nešini didžėjai, šaltas alus ir iki šiol buvusios uždarytos siuvyklos erdvės kviečia tave.

Koncertas I Dalius Naujokaitis ir Kornelijus Pukinskis I Vilnius >

#

Avangardinės eksperimentinės muzikos bei laisvojo džiazo piligrimas, šiuo metu gyvenantis ir kuriantis Niujorke (JAV), muzikinę karjerą pradėjęs Lietuvoje ir nuolat su įvairiais projektais čia sugrįžtantis. 

Dalius Naujokaitis-Naujo – laisvas muzikantas, grojantis laisvą muziką, laisvą nuo bet kokių muzikinių klišių ir stilistinių rėmų, nuo garso išgavimo tradicijų ir įprastų kūrybos formų. Kornelijus Pukinskis – saksofonistas ir kompozitorius, baigęs bakalauro studijas Karališkoje Škotijos Konservatorijoje. Su grupe „Quark Effect” aktyviai veiklą pradėjęs Glazgo scenoje dabar sėkmingai realizuoja save Lietuvoje ir, remdamasis sonifikacija, pristato įvairius garsinius eksperimentus tarp muzikos ir mokslo. 

Koncertas I NAUJI 2022 METAI DRUSKININKUOSE! I Druskininkuose >

#

Pašėlęs netikėtumų vakaras! Svečius džiugins vedėjų duetas iš Klaipėdos „Meno artelė“ su šou programa! Koncertuos atlikėja Liepa,  3-jų dalių programoje skambės geriausi lietuviški hitai ir, žinoma, šokdins – dj music.

Neradote, ko ieškojote? Daugiau renginių Paysera Tickets! 

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kaip atgauti dalį pinigų perkant internetu?

Perkant internetu yra populiaru naudoti įvairius nuolaidų kodus, rinktis prekes pagal kainą ir ieškoti kitų būdų, kaip sutaupyti pinigų. Vienas tokių būdų – pinigų grąžinimas už jūsų pirkinius. Daugelis nežino, tačiau e. parduotuvėse, kurios naudoja Paysera įmokų surinkimo paslaugą, galite atgauti dalį išleistų pinigų, jei už pirkinius atsiskaitysite per Paysera sąskaitą. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip tai veikia.

#
Verslui

Kaip sukurti renginį Paysera Tickets savitarnoje?

Renginių organizavimas yra tikrai nelengvas amatas. Kelias nuo idėjos iki renginio vietos bei dekoracijų gali būti keblus ir duobėtas, o kai atrodo, jog viskas jau padaryta – dar reikia parduoti bilietus į renginį, užregistruoti dalyvius, vėliau juos patikrinti ir t.t. 🤯 Laimei, Paysera Tickets savitarnoje vos per kelias minutes galite sukurti savo renginį ir pradėti pardavinėti bilietus į jį.

#
Verslui

Paysera Tickets – saugus ir paprastas būdas parduoti bilietus karantino metu

Karantino suvaržymams pamažu traukiantis ir muziejams bei galerijoms atvėrus duris, bilietų pardavimas ir dalyvių registravimas keliasi į internetinę erdvę. Nekantraujate priimti lankytojus? Pasidalinkite savo renginiu Paysera Tickets bilietų platinimo platformoje ir pradėkite platinti bilietus jau šiandien!