Visos kategorijos
Verslui

Paysera Tickets – saugus ir paprastas būdas parduoti bilietus karantino metu 

Paysera Tickets

Karantino suvaržymams pamažu traukiantis ir muziejams bei galerijoms atvėrus duris, bilietų pardavimas ir dalyvių registravimas keliasi į internetinę erdvę. Nekantraujate priimti lankytojus? Pasidalinkite savo renginiu Paysera Tickets bilietų platinimo platformoje ir pradėkite platinti bilietus jau šiandien! 

Paysera Tickets – tai jau 6 metus rinkoje veikianti paslauga, kuria naudojasi tiek dideli renginių organizatoriai, kaip vasaros festivaliai „Karklė“, „Bliuzo naktys“ ir pan., tiek nedidelius internetinius mokymus rengiantys konsultantai, bilietus pardavinėjančios meno galerijos ir t.t.

Kodėl Paysera Tickets? 🎟

Paysera Tickets platformoje savo renginį, parodą ar muziejų įkelsite paprastai, vos per kelias minutes, bet kuriuo metu galėsite jį redaguoti, pridėti daugiau bilietų, keisti nuotraukas ir dar daugiau. 

Bilietų platinimas į nemokamas parodas jums taip pat nieko nekainuos, o į mokamus renginius bilietus parduosite už patrauklią ir konkurencingą kainą. 

Sistemoje galite paprastai nustatyti, kokią dalyvių informaciją surinkti norėsite – taip užtikrindami visų lankytojų saugumą ir taisyklių laikymąsi. 

Bilietus į renginius dalyviai gaus elektroniniu būdu, juos nuskenuosite per Paysera mobiliąją programėlę, be jokios papildomos įrangos, tiesiog telefonu. 

Kadangi įmokų surinkimui Paysera Tickets naudoja Paysera mokėjimo inicijavimo paslaugą MIP, bilietų pirkėjai galės atsiskaityti per visus didžiuosius bankus, taip pat Revolut bei Paysera.  

#

Kaip pradėti? 

Jei platinsite NEMOKAMUS bilietus

Eikite į tickets.paysera.com, viršuje pasirinkite  +Renginių valdymas, ir prisijunkite naudodami savo Paysera sąskaitą, o jei jos neturite – per Facebook arba Google platformas. 

Spauskite Sukurti renginį ir sekite tolimesnius nurodymus – įveskite visą norimą informaciją. 

Norėdami surinkti renginio dalyvių kontaktinius duomenis – sekite detalias instrukcijas, sukurkite dalyvių registracijos formą ir užtikrinkite visų lankytojų saugumą karantino metu. 

Jei pardavinėsite MOKAMUS bilietus

Norėdami platinti bilietus į mokamus renginius, pirmiausia turėsite atsidaryti Paysera sąskaitą. Tai padarysite nemokamai, per Paysera mobiliąją programėlę

Atsidarę sąskaitą, užsisakykite įmokų surinkimo internetu paslaugą

Galiausiai, sukurkite įmokų surinkimo projektą. Žiūrėti video instrukcijas

Tuomet eikite į tickets.paysera.com, viršuje pasirinkite  +Renginių valdymas ir prisijunkite naudodami savo Paysera sąskaitą. 

Spauskite Sukurti renginį ir sekite tolimesnius nurodymus – įveskite visą norimą informaciją.

Norėdami surinkti renginio dalyvių kontaktinius duomenis – sekite detalias instrukcijas, sukurkite dalyvių registracijos formą ir užtikrinkite visų lankytojų saugumą karantino metu. 

Renginio data gali būti ir jūsų darbo laikas!

Atkreipkite dėmesį, jog kurdami renginį galite pasirinkti alternatyvią renginio datą. Pavyzdžiui, vietoj to, kad parašytumėte, jog renginys vyks kovo 20 dieną, galite parašyti – Pirmadienis – penktadienis, 10-20 val. ir pan. Taip nesuklaidinsite bilietų pirkėjų ir informuosite lankytojus, kada galima pasinaudoti nusipirktu bilietu.

Turite klausimų? Susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo centru – mielai Jums padėsime!

Susiję straipsniai

#
Verslui

Kaip pasirinkti tinkamą įmokų surinkimo internetu partnerį?

Įmokų surinkimo internetu paslauga (angl. payment gateway) tai sistema, suteikianti galimybę e. parduotuvės klientams saugiai ir paprastai sumokėti už pirkinius, o e. parduotuvei – šiuos mokėjimus gauti. Tai tarsi tiltas, jungiantis pirkėją su pardavėju. 

#
Verslui

Karantino metu internetinių renginių skaičius išaugo 3 kartus

Prasidėjus karantinui, nemaža dalis renginių organizatorių greitai pakeitė planus ir pradėjo siūlyti vis daugiau užsiėmimų elektroninėje erdvėje.

#
Verslui

Renginiai karantino metu: Atšaukti? Atidėti? Pritaikyti!

Net neabejojame, jog karantino laikotarpis radikaliai pakeitė ne tik renginių dalyvių ar atlikėjų, bet ir organizatorių planus. Todėl šiuo laikotarpiu siūlome Jums perkelti renginius į internetines platformas!