Si klient i Paysera, ju do të jeni në gjendje të realizoni transfere për marrjen e keshit në më shumë se 150 vende dhe 500,000 vendndodhje Ria në të gjithë botën! Individët do të jenë të lirë t'u dërgojnë para anëtarëve të familjes ose miqve të tyre në vetëm pak minuta. Dërguesi duhet vetëm të hapë llogarinë e tij në internet Paysera (versioni në internet do të hapet i pari, aplikacioni së shpejti do të vijojë), të zgjedhë transferin Ria, të fusë shumën që dëshiron të transferojë, valutën dhe emrin dhe mbiemrin e marrësit. Pastaj do të marrin një PIN kod dhe duhet t'ia dërgojnë atë marrësit. Kjo eshte. Si dërgues, ju do të keni mundësinë të zgjidhni midis EUR, USD dhe GBP si monedhë dërguese. Marrësi mund të marrë shumën ose në të njëjtën monedhë në të cilën është dërguar ose në valutën e tij vendase.

Lloji i dërguesit Banka/vendndodhja e marrësit Vendi dërgues Vendi pranues Tarifa Valuta Pranuar për ekzekutim Arrin marrësin's lokacioni i bankës
Klientë individual Shërbimet RIA (RIA) shiko 1.) më poshtë shiko 2.) më poshtë Urdhërpagesat e pagueshme në Bjellorusi, Letoni, Gjermani, Poloni, Estoni, Ukrainë, Gjeorgji, Kirgistan, Mbretërinë e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara, Moldavi, Armeni 3.5 + 0.7% nga shuma e transferuar

Urdhërpagesat e pagueshme në të gjitha vendet e tjera janë fikse 4.0 + 1.0% nga shuma e transferuar
EUR/USD/GBP 24/7/365 deri në 10 minuta
Klientë individual Banka Globus Globalisht, përveç atyre të ndaluara më shumë informacione... Ukraina (pa tarifë fikse) 2.3% nga shuma e transferuar EUR 24/7/365 deri në 10 minuta

1.) Vendet dërguese përmes Ria: Lituania, Bullgaria, Çekia, Danimarka, Estonia, Letonia, Sllovakia, Holanda, Kroacia, Hungaria, Norvegjia, Polonia, Rumania, Suedia, Austria, Belgjika, Qipro, Finlanda, Gjermania, Franca, Greqia, Islanda, Italia , Lihtenshtajni, Luksemburgu, Malta, Portugalia, Sllovenia, Spanja. Do të shtojmë gradualisht më shumë vende në të ardhmen e afërt.

2.)Vendet pritëse përmes Ria: Shqipëria, Antigua dhe Barbuda, Argjentina, Armenia, Australia, Austria, Bahreini, Bangladeshi, Bjellorusia, Belgjika, Benini, Butani, Bolivia, Bosnja dhe Hercegovina, Brazili, Brunei, Bullgaria, Burkina Faso, Burundi, Kamboxhia, Kamerun, Kanada, Cape Verde, Çad, Kili, Kolumbi, Komore, Kosta Rika, Bregu i Fildishtë, Qipro, Çeki, Danimarkë, Xhibuti, Republika Domenikane, Ekuador, Egjipt, El Salvador, Eritrea, Estoni, Etiopi, Fixhi, Finlandë , Francë, Guiana Franceze, Gabon, Gambia, Gjeorgjia, Gjermania, Greqia, Guadeloupa, Guatemala, Haiti, Honduras, Hong Kong, Islanda, India, Indonezia, Irlanda, Izraeli, Italia, Xhamajka, Japonia, Jordania, Kazakistani, Kenia, Kosova , Kuvajti, Kirgistani, Letonia, Liberia, Lituania, Luksemburgu, Maqedonia e Veriut, Madagaskar, Malavi, Malajzi, Mali, Martinique, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Meksikë, Moldavia, Mongoli, Mali i Zi, Marok, Mozambik, Nepal, Holandë e Re , Nikaragua, Niger, Nigeri, Norvegji, Oman, Pakistan, Palestinë, Panam a, Paraguaj, Peru, Filipine, Poloni, Portugali, Puerto Riko, Katar, Reunion, Rumani, Ruanda, Saint Kitts dhe Nevis, Saint Martin, Samoa, Arabia Saudite, Senegal, Serbi, Seychelles, Sierra Leone, Singapor, Afrika e Jugut, Spanjë, Sri Lanka, Suedi, Zvicër, Taxhikistan, Tanzani, Tajlandë, Timor-Leste, Togo, Tonga, Tunizi, Turqi, Ukrainë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Mbretëria e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara, Uruguai, Uzbekistani, Vietnami, Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara, Zambia.Rrjeti i plotë Ria (vendet e tërheqjes së parave), përveç atyre të ndaluara