Aplikacioni Paysera

Aplikacioni Paysera për sistemet Android, iOs mund të shkarkohet këtu.

Transferet aplikohen me çmime të dhëna këtu.

Shërbimi Tarifa
Shkarko dhe instalo Paysera App Falas