Mbledhja e pagesave në Kosovë

#

Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe një tarifa e Paysera.

Shërbimi për linkun bankar dhe metodat tjera të pagesave