Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Ką reikia prisiminti, kol laukiate savo Visa kortelės?

Things to remember while your Visa payment card is on its way.
Sveikiname užsisakius Visa mokėjimo kortelę! Esame tikri, kad nekantriai laukiate, kada ją gausite. O kol laukiate, surašėme keletą svarbiausių dalykų, kuriuos turėtumėte žinoti. Pavyzdžiui, ką daryti, jei kortelė vėluoja, kaip aktyvuoti kortelę ją gavus ir kokių saugumo priemonių galite imtis norėdami apsaugoti savo privatumą. Šiame blogo įraše pateiksime visą su kortele susijusią informaciją, kad jums, gavus kortelę, nekiltų jokių klausimų. Taigi, apžvelkime visą informaciją kartu.

Paysera nepristato Visa kortelių

Nors Paysera ir nepristato Visa kortelių, vis tiek stengiamės užtikrinti, kad užsakydami kortelę per mus, nesusidurtumėte su jokiais nesklandumais. Užsisakydami kortelę jūs galėsite pasirinkti jums patogiausią pristatymo būdą. Tiesiog atminkite, kad kortelės pristatymo paslaugą teikiame ne mes.

Tai reiškia, kad į visus su pristatymu susijusius klausimus jums gali atsakyti pasirinkta pristatymo įmonė, o ne Paysera.

O jeigu pasirinksite, kad Visa kortelė būtų pristatyta į Paysera Vilniaus klientų aptarnavimo centrą, vos ją gavę, mes iškart pranešime jums. Tik neužmirškite pasiimti su savimi savo asmens dokumento, kai vyksite atsiimti kortelės.

Visa kortelę reikia aktyvuoti

Prieš pradėdami naudotis Visa kortelės teikiamais privalumais turėsite ją aktyvuoti. Jei kortelės dar negavote, negalėsite jos aktyvuoti, kadangi būtina fiziškai ją turėti. Tad kol laukiate, sužinokite, kokius veiksmus reikia atlikti norint aktyvuoti kortelę.

Steps to follow to activate the Visa card via Paysera.

Kaip aktyvuoti kortelę per interneto naršyklę?

  1. Prisijunkite prie savo Paysera paskyros.
  2. Kairiajame meniu pasirinkite Sąskaitos ir kortelės > Kortelių apžvalga.
  3. Pasirinkite kortelę, kurią norite aktyvuoti.
  4. Paspauskite mygtuką Aktyvuoti kortelę.
  5. Įveskite CVV2 kodą (esantį kitoje kortelės pusėje).

Kaip aktyvuoti Visa kortelę per Paysera programėlę?

  1. Prisijunkite prie Paysera mobiliosios programėlės.
  2. Pasirinkite Kortelės > Aktyvuoti kortelę.
  3. Įveskite CVV kodą (esantį kitoje kortelės pusėje).

O kur rasti jūsų kortelės PIN kodą? Jį pamatysite tik tada, kai interneto naršyklėje arba Paysera mobiliojoje programėlėje aktyvuosite kortelę. Aktyvavę kortelę, PIN kodą galėsite pasitikrinti bet kuriuo metu.

Kaip patikrinti Visa kortelės PIN kodą per interneto naršyklę?

  1. Prisijunkite prie savo Paysera paskyros.
  2. Pasirinkite meniu punktą kairėje Sąskaitos ir kortelės > Kortelių apžvalga.
  3. Pasirinkite kortelę, kurios PIN kodą norėsite sužinoti, ir spauskite Gauti PIN kodą.
  4. Įveskite CVV2 kodą ir ekrane pamatysite kortelės PIN kodą.

Kaip patikrinti Visa kortelės PIN kodą per Paysera programėlę?

  1. Prisijunkite prie savo Paysera paskyros.
  2. Pasirinkite Kortelės, tada PIN kodas.
  3. Įveskite savo kortelės CVV kodą.
  4. PIN kodas kelias sekundes bus rodomas telefono ekrane, kad turėtumėte laiko jį įsiminti.

Savo kortelę aktyvuokite kuo greičiau

Dėl jūsų pačių saugumo svarbu nepamiršti, kad jei kortelės neaktyvuosite per 90 dienų nuo užsakymo dienos, Visa automatiškai ją užblokuos.

Nepamirškite saugoti savo asmeninės informacijos

Paysera deda visas pastangas, kad apsaugotų jūsų asmeninę informaciją. Į savo sistemą įdiegėme daugybę apsaugos priemonių, įskaitant įspėjamuosius pranešimus, saugų PIN kodo patikrinimo būdą ir galimybę savarankiškai užblokuoti kortelę vos per kelias sekundes.

Tačiau labai svarbu nepamiršti, kad jūsų informacijai vis tiek gali kilti grėsmė, jei nesirūpinsite savo privatumu. Taip pat suprantame, kad šiandienos sparčiai besivystančiame technologijų pasaulyje gali būti sudėtinga nuspręsti, kurią geriausią informacijos apsaugos praktiką pritaikyti.

Dėl šios priežasties jau anksčiau paruošėme jums blogo įrašą apie tai, kaip apsaugoti Visa kortelės duomenis.

How Paysera helps to protect Visa payment card details.

Vis dar negavote Visa mokėjimo kortelės?

Kortelės pristatymo terminas priklauso nuo pasirinkto pristatymo būdo ir laikotarpio nuo jos išsiuntimo. Toliau pateikiame kelis galimus sprendimus, kaip išspręsti Visa kortelės pristatymo nesklandumus.

Jei pasirinkote kortelės pristatymo būdą neregistruotu paštu

Pasirinkus šį pristatymo būdą, savo paskyroje matysite tik apytikslę pristatymo datą. Šiuo atveju, deja, nėra pateikiamas sekimo numeris, ir patikrinti kortelės buvimo vietos galimybės nėra.

Rekomenduojame palaukti šiek tiek ilgiau. Tačiau, jei atrodo, kad jau tikrai ilgai laukiate, susisiekite su vietiniu pašto skyriumi ir pasiteiraukite, ar negavote siuntos – gal kortelė „užstrigo“ pas juos.

Galite atšaukti kortelę ir užsisakyti naują

Jei vis negaunate savo Visa mokėjimo kortelės, o pristatymo paslaugą teikianti įmonė negali išspręsti šios problemos, dar viena galimybė yra atšaukti kortelę ir užsakyti naują atliekant kelis paprastus veiksmus:

Prisijunkite prie savo Paysera paskyros. Pasirinkite Sąskaitos ir kortelės > Kortelių apžvalga ir paspauskite Atšaukti/Užsakyti naują.

Atkreipkite dėmesį, kad bus taikomas pristatymo mokestis.

Jei jūsų Visa mokėjimo kortelė grąžinama į Paysera biurą

Paysera tiesiogiai nesirūpina pristatymu ir, nors tikrai mielai išspręstume visas problemas, kai kurių dalykų negalime kontroliuoti. Tačiau, jei jūsų mokėjimo kortelė vis dėlto atkeliaus į mūsų biurą, mielai ją persiųsime jums.

Tikėtina, kad jūsų kortelė buvo grąžinta nepavykus jos pristatyti nurodytu adresu, todėl prieš mums išsiunčiant kortelę jums, prašome dar kartą patikrinti pateiktus duomenis ir nepamiršti, kad tik jūs galite priimti šią siuntą.

Tiesiog atsiųskite savo duomenis mūsų klientų aptarnavimo komandai. Mums reikės, kad nurodytumėte pilną savo adresą, įskaitant:

  • šalį ir miestą;
  • gatvės pavadinimą, namo ir buto numerį, pašto kodą;
  • telefono numerį ir el. pašto adresą.

Kai tik gausime reikiamą informaciją, išsiųsime jūsų kortelę pasirinkę pristatymo būdą, kuris leis jums stebėti siuntos kelią. Atminkite, kad už šią paslaugą taikomas pristatymo mokestis, tad įsitikinkite, kad jūsų sąskaitoje yra pakankamai lėšų šioms išlaidoms padengti.

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kaip įsigyti Visa kortelę?

Paysera savo klientams siūlo bekontaktes Visa mokėjimo korteles, kurias galima pridėti ir prie tokių sistemų kaip Google Pay bei Apple Pay. Šiame blog'o įraše papasakosime, kaip įsigyti Visa kortelę, ir atsakysime į dažniausiai kylančius klausimus.

#
Asmeniniai finansai

Pametėte savo Visa kortelę? Štai ką reikia daryti

Pametėte savo Visa kortelę arba įtariate, kad kažkas turi jūsų kortelės duomenis? Siekiant užkirsti kelią galimam neteisėtam panaudojimui, svarbiausia skubiai imtis veiksmų. Tačiau nereikia panikuoti. Mes jums parengėme trumpą veiksmų planą, kad galėtumėte greitai apsaugoti pinigus savo kortelės sąskaitoje.

#
Asmeniniai finansai

Kaip apsaugoti Visa kortelės duomenis?

Dėl akivaizdžių priežasčių kiekvienas iš mūsų nori išsaugoti savo Visa kortelės duomenų privatumą. Tačiau kartais net ir patys atsargiausi žmonės atsipalaiduoja ir staiga savo sąskaitoje aptinka atliktus įtartinus pervedimus. Tokia situacija išgąsdintų kiekvieną. Laimei, mes turime gerų žinių – jūs galite užbėgti įvykiams už akių ir net išspręsti jiems jau įvykus. Nesvarbu, ar jūs ieškote išeities iš jau įvykusio pinigų nutekėjimo, ar žvalgotės prevencinių priemonių – mes paruošėme patarimų visiems.