Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

TOP 10 Valentino dienos dovanų idėjų

#
Nors vis daugiau žmonių skundžiasi, jog Valentino diena tapo komerciška ir atgyvenusia švente – artėjant vasario 14–ajai vis tiek galiausiai nusprendžiame bent simboliškai palepinti savo mylimą žmogų. Kadangi Paysera padeda tūkstančiams e-parduotuvių priimti mokėjimus internetu ir kasmet matome panašias Valentino pirkinių tendencijas – dalinamės savo TOP 10 galimų Valentino dienos dovanų. 

1. Populiariausia Valentino dovana – saldainiai 🍫

Raudonos saldainių dėžutės, širdelės formos tortai ir kitos valgomos dovanos – tai vienos populiariausių Valentino dienos dovanų, pagal National Retail Federation apklausos rezultatus.

Tai simbolinė, miela ir dėmesį parodanti dovana, kuri tikrai ne dulkės ant lentynos. Įvairių šokoladų bei kitų skanėstų galite įsigyti tokiose parduotuvėse kaip: Majai, Itališki gardumynai, Skanios gėlės.

2. Mylimi kvepalai visada džiugina 🎁

Subtili ir dažnai geidžiama dovana tiek vyrams, tiek moterims – kvepalai. Parodykite mylimam žmogui, kaip gerai jį/ją pažįstate padovanodami jų mėgstamiausią kvapą. Kvepalus internetu galite užsisakyti: Douglas, Kristiana, Shop by Viktoria Siegel, Parfum Arabia.

3. Kelionė ar poilsio savaitgalis dviems 🏝

Net ir didžiausi Valentino dienos skeptikai neatsisakytų romantiško savaitgalio poilsiniame kurorte, SPA, ar judresnio laisvailaikio svetur. Puikių pasiūlymų visada rasite: Makalius, Kelionių akademija.

4. Papuošalai prabangos mylėtojams 💎

Tai tikrai neturi būti brangakmeniai –smulkus papuošalas taip pat gali tapti nuolat nešiojamu priminimu apie mylimą žmogų.

Aksesuarai gali pradžiuginti tiek vyrus, tiek moteris – juk kalbame ne tik apie auskarus ar grandinėles, bet ir apie odines apyrankes, laikrodžius ir pan. 

Papuošalų parduotuvės dažnai siūlo ir nuolaidas Valentino dienos proga, tad nedelskite ir išrinkite savo mylimiesiems kažką subtilaus ir nepavaldaus laikui. Apsilankykite: Cinamonn, Fashion Zone, minimal touch, Bijou, isOdos, Juvelyrikos namai, Miela, Paula Spirit ir pan.

Atsiskaitykite per savo Paysera sąskaitą ir daugelyje Lietuvos e. parduotuvių atgaukite dalį sumokėtų pinigų

5. Gėlių niekada nebus per daug 🌹

Net jei nešvenčiate Valentino dienos – tiek viena gėlė, tiek jų puokštė pradžiugins greičiausiai kiekvieną moterį. Neapsigaukite – šviežias gėles namuose mėgsta ir daugelis vyrų. 

Net jei nesate šalia mylimo žmogaus – šiandien gėles galite užsakyti net internetu. Gėlių užsakymus internetu priima tokios parduotuvės kaip: Gėlių fėja, WOW Flowers boutique.
#

6. Geras butelis vyno romantiškam vakarui 🍷

Laikas kartu – neįkainojamas. O romantiškai vakaro atmosferai sukurti gali padėti ne tik kartu praleistas laikas gaminant vakarienę, bet ir gero vyno taurė. Mėgstamą vyną galite užsisakyti internetu ar net nusiųsti savo antrajai pusei, jei negalite būti drauge. Platų pasirinkimą rasite: SOMM, Vynoteka, Vyno klubas, Vyno guru.

7. Dovanos santykių pažinimui 💋

Pastaraisiais metais ypač išpopuliarėjo dovanos santykių pažinimui ir paįvairinimui. Kortos poroms, masažiniai aliejai bei kitos intymios smulkmenėlės suaugusiems gali tapti originalia dovana ir investicija. Tokias prekes rasite: Nebegėda, Slidu, Afrodisiaco.

8. Personalizuotos dovanos 🎨

Taip miela gauti dovaną, kuri parodo, kad apie šventę buvo galvojama ne paskutinę dieną, o dar gerokai iki jos. Nutapytas paveikslas pagal užsakymą, dėžutė su antrajai pusei mielais dalykėliais, derančios apyrankės ar tatuiruotės –  personalizuotų idėjų gausu internete. Jų galite pasisemti ir čia: Netikėta.

9. Tai, ko negalima nupirkti 💌

Ir vis dėlto, geriausios dovanos dažnai būna tos, kurių negalima nupirkti ar supakuoti – žygis gamtoje, namuose paruošta vakarienė ar nuoširdus ranka rašytas laiškas. Visa tai tiks, net jei antrosios pusės neturite. Nuveikite kažką įsimintino su savo draugais, šeima, ar pasilepinkite patys save. Juk vasario 14-oji yra meilės diena, o meilė gali gyvuoti įvairiomis formomis. 

#

10. Įsimintinas renginys 🎊

Mėgstamos grupės koncertas, paroda, o gal linksmas vakaras klausantis geriausių komikų Lietuvoje? Bilietai į renginį gali tapti puikia dovana tiek jam, tiek jai. Apsižvalgykite Paysera Tickets bilietų platinimo platformoje ir išsirinkite sau tinkamiausią pramogą.

11. Vakarienė dviems 🍴

Pakvieskite savo antrąją pusę romantiškai vakarienei dviems. Tai ne tik dovana, kuri paliks šiltus prisiminimus, bet taip pat ir tvarus būdas pasveikinti mylimą žmogų. Pakvietimas vakarienei yra iš karto sunaudojama dovana, o laikas drauge – neįkainojamas. Ypatingai progai pasirinkite ypatingą vietą. Taisyklių nėra, bet pagalvokite, kas labiausiai patiktų jūsų porai. 

Susiję straipsniai

#
Asmeniniai finansai

Kaip atgauti dalį pinigų perkant internetu?

Perkant internetu yra populiaru naudoti įvairius nuolaidų kodus, rinktis prekes pagal kainą ir ieškoti kitų būdų, kaip sutaupyti pinigų. Vienas iš šių būdų – pinigų grąžinimas už jūsų pirkinius. Daugelis nežino, tačiau e. parduotuvėse, kurios naudoja Paysera įmokų surinkimo paslaugą, galite atgauti dalį išleistų pinigų, jei už pirkinius atsiskaitysite per Paysera sąskaitą. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip visa tai veikia.

#
Asmeniniai finansai

Bendra poros sąskaita ir kiti būdai apjungti šeimos finansus

Bendras būstas, bendras automobilis, bendra buitis – visa tai dažniausiai reiškia bendrus šeimos finansus. Finansinėms technologijoms populiarėjant, bendros išlaidos bei santaupos tampa norma ir jaunoms poroms nebereikia nedrąsiai priminti vienas kitam apie skolas ar pamirštus komunalinius mokesčius. Tokios naujovės kaip bendra sąskaita, bendros santaupos ar pinigų prašymo funkcija ne tik įveda skaidrumo į šeimos finansus, bet gali išgelbėti ir romantinius santykius. 

#
Paslaugos

Paysera sąskaita taupymui: kas tai yra ir kaip ja naudotis?

Taupyti gali būti nelengva. Net jei taupote tam, ko išties labai trokštate – naujiems namams, automobiliui ar tiesiog savaitgalio išvykai. Mūsų tikslas – padaryti šį procesą kuo lengvesniu. Naudokitės Paysera sąskaita taupymui, planuokite mokėjimus ir pasiekite savo tikslus akimirksniu!