Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Kaip uždaryti nenaudojamą Paysera sąskaitą?

Sausis 2022 • 6 min.
#
Apgailestaujame, kad mus paliekate. Bet jei jau nusprendėte tai padaryti – papasakosime, kaip galite uždaryti savo Paysera sąskaitą ir kokius veiksmus turėtumėte atlikti prieš tai.

Ką reikia padaryti prieš uždarant sąskaitą?

Prieš uždarydami savo Paysera sąskaitą, patikrinkite keletą dalykų: 
Ar jūsų sąskaitoje nėra neigiamo likučio 
Ar turite Visa mokėjimo kortelę
Ar jūsų sąskaitoje neliko lėšų

💸 Įsiskolinimai (neigiamas balansas). Jei jūsų Paysera sąskaitoje yra likę įsiskolinimų – jos uždaryti negalėsite, kol jų nepadengsite. Kad padengtumėte neigiamą likutį, jums reikės papildyti savo sąskaitą.

Norėdami papildyti sąskaitą, atsidarykite Paysera mobiliąją programėlę, pasirinkite Papildytisąskaitą, tuomet šalį ir papildymo valiutą – pamatysite tolesnių veiksmų instrukcijas.

Taip pat galite prisijungti per Paysera internetinę bankininkystę – bank.paysera.com. Prisijunkite ir pasirinkite Sąskaitos ir kortelės > Papildymo instrukcijos. Nurodykite šalį ir valiutą, ir jums bus pateiktos sąskaitos papildymo instrukcijos.

💳 Visa kortelė. Jei turite Visa kortelę – prieš uždarydami sąskaitą turėtumėte ją visam laikui užblokuoti. Pinigų likutį, jei toks yra, galite išsigryninti ar persivesti į kitą banko sąskaitą.

Norėdami užblokuoti kortelę, prisijunkite prie Paysera mobiliosios programėlės > eikite į Kortelės > Laikinai blokuoti > Blokuoti kortelę.

#

💰Lėšų likutis. Prieš uždarydami sąskaitą pirmiausia turite pervesti likusias lėšas į kitą sąskaitą arba jas išsiimti. Norint uždaryti sąskaitą, jos likutis turi būti lygus nuliui.  

Jei jūsų paskyra nėra identifikuota, ir negalite patys pervesti lėšų, prieš uždarydami sąskaitą pateikite mums savo banko sąskaitos, į kurią bus pervestos lėšos, duomenis. 
 

Būtina nurodyti šiuos banko sąskaitos duomenis:

  • Jūsų vardas ir pavardė
  • Jūsų adresas
  • Jūsų banko sąskaitos numeris
  • SWIFT ir (arba) BIC kodas
  • Jūsų banko adresas

Ką daryti toliau, norint uždaryti sąskaitą?

Atlikę aukščiau išvardintus būtinus veiksmus, kreipkitės į mus  el. paštu [email protected] iš mūsų sistemoje patvirtinto jūsų el. pašto adreso arba telefonu +37052071558 iš paskyroje registruoto telefono numerio ir paprašykite ištrinti Paysera paskyrą.

  1. Per Paysera programėlę. Prisijunkite prie savo paskyros > spauskite ⚙️ ikonėlę > slinkite puslapį iki apačios ir pasirinkite Ištrinti sąskaitą > Perskaitykite, ką vertėtų padaryti > paspauskite Ištrinti.
  2. Susisiekus su klientų aptarnavimo komanda. Kreipkitės į mus el. paštu [email protected] iš mūsų sistemoje patvirtinto jūsų el. pašto adreso arba telefonu +37052071558 ir paprašykite ištrinti Paysera paskyrą.

Kaip sužinoti, kad paskyra ištrinta sėkmingai?

Jei paskyrą ištrynėte naudodamiesi programėle, ekrane pamatysite pranešimą apie sėkmingai ištrintą paskyrą.

Jei savo paskyrą nusprendėte ištrinti naudodamiesi mūsų klientų aptarnavimo komandos pagalba, mūsų konsultantas tai patvirtins.

Bet kuriuo atveju galite patikrinti, ar paskyra buvo ištrinta, bandydami prisijungti su tais pačiais prisijungimo duomenimis. Jei paskyra buvo sėkmingai ištrinta, bandymas prisijungti bus nesėkmingas, nes paskyra nebebus atpažįstama.

Priminimas

Kai uždarote savo paskyrą, pagal įstatymus privalome tam tikrą laiką saugoti tam tikrą jūsų informaciją.

Galite peržiūrėti Paysera Privatumo politiką , kad sužinotumėte, kokius tiksliai duomenis saugosime ir kiek laiko.

Dėkojame už supratingumą.

Padėkite mums tobulėti 🤝

Kviečiame pasidalinti priežastimis, kodėl nusprendėte uždaryti savo sąskaitą, ir taip padėti mums tobulėti. Galbūt jums trūko kokių nors paslaugų? Gal mūsų klientų aptarnavimas nebuvo pakankamai efektyvus? Pasiūlymų ir pastebėjimų lauksime el. paštu, adresu [email protected].

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

NAUJIENA! Stebėkite Paysera paslaugų būseną internetu

Vienas iš Paysera naujametinių pažadų 2022-iesiems metams – atviresnis bendravimas su klientais. Siekdami įgyvendinti šį pažadą, pristatome Paysera veikimo būsenos puslapį.

#
Asmeniniai finansai

Kodėl mano Paysera sąskaita apribota ar užblokuota?

Jei įmonė, kuriai patikėjote savo pinigus, yra apribojusi Jūsų sąskaitą, o gal net ją uždariusi, žinote, kaip tai nemalonu. Nors kaip finansų institucija esame kitoje barikadų pusėje, mums lygiai taip pat nemalonu uždaryti savo klientų sąskaitas. Todėl, prieš atlikdami šį veiksmą visada įsitikiname, jog jis yra būtinas. Tai yra visoms finansų įstaigoms įprasta praktika, kuria siekiama užtikrinti klientų ir visuomenės lėšų saugumą.

#
Paslaugos

Paysera anglų kalba klientus aptarnaus visą parą 

Nuo kovo 1-osios Paysera anglų kalba klientus aptarnaus visą parą, kiekvieną dieną. Konsultuotis bus galima telefonu, elektroniniu paštu ir gyvo pokalbio (angl. live chat) formatu internetinėje svetainėje.