Visos kategorijos
Verslui

Nauja paslauga – atsiskaitymas su Moki 3! Ką verta žinoti pirkėjui ir pardavėjui?

Paysera Checkout vartotojų klientai nuo šiol gali atsiskaityti per Moki 3.
Ne kiekvienas pirkėjas visada gali sau leisti pirkti čia ir dabar, kad ir kaip to norėtų, ypač kai pirkinio kaina nemaža. Laimei, Paysera verslo klientai, kurie naudojasi Paysera Checkout integracija, nuo šiol savo klientams gali pasiūlyti patogią išeitį – atsiskaitymą dalimis su Moki 3 be jokio pabrangimo! Pakalbėkime apie tai plačiau.

Kas yra Moki 3?

Trumpai tariant, Moki 3 yra apmokėjimo būdas, kuris pirkėjui suteikia alternatyvą atsiskaityti už prekes trimis dalimis per tris mėnesius. Jokių palūkanų, administracinių ar kitų mokesčių – jeigu visos įmokos atliekamos laiku, sumokama tik tiek, kiek kainuoja pirkiniai.

Aptarkime konkretų pavyzdį.

Staiga nepataisomai sugedo jums ilgą laiką tarnavęs kompiuteris. Kitos išeities nėra – naujo kompiuterio reikia DABAR, tačiau šį mėnesį tokio dydžio papildomų išlaidų nesitikėjote.

Jums pasisekė – e. parduotuvė, prekiaujanti kompiuteriais, naudojasi Paysera įmokų surinkimo integracija, per kurią parduotuvė siūlo alternatyvą – mokėti dalimis per tris mėnesius be jokio pabrangimo.

Štai ir viskas, laukti ir taupyti – nebūtina!

Kuo Moki 3 naudingas pirkėjui ir pardavėjui?

Moki 3 – naudinga alternatyva tiek pirkėjui, tiek e. parduotuvės savininkui.

Ši integracija nutiesia tiltą tarp pirkėjo, kuris nenori ar negali sau leisti iš karto mokėti pilną sumą ir pardavėjo, kuris padeda pirkėjui rasti patogesnį bei lankstesnį būdą apsipirkti ir planuoti savo finansus.

Tokiu būdu laimi visi – pirkėjas įsigyja norimą prekę ar paslaugą čia ir dabar, o pardavėjas nepraranda potencialaus pirkėjo!

Dar nesinaudojate įmokų surinkimu per Paysera Checkout? Daugiau nei 13,000 e. parduotuvių pasitiki mumis – ir ne be reikalo! Sužinokite daugiau paspaudę mygtuką apačioje.

Apmokėjimas su Moki 3 – kaip tai veikia?

E. parduotuvės savininkui ar administratoriui nereikia imtis jokių veiksmų. Jei renkate įmokas per Paysera, galimybė atsiskaityti per Moki 3 klientams savaime atsiras tarp kitų apmokėjimų būdų – iš jūsų pusės neprireiks jokių papildomų integracijų ir veiksmų.

Pirkėjui sudarius kredito sutartį – sulauksite standartinio pranešimo, kad užsakymas apmokėtas, o apmokėjimas ateis iš „AS Inbank filialo“.

Pirkėjui galimybė apmokėti per Moki 3 atsiras išsirinkus prekes ar paslaugas, kurių vertė sieks bent 50 eurų. Pasirinkę prekes ir patekę į Paysera Checkout langą, pirkėjai turės galimybę pasirinkti Moki 3 mokėjimo būdą. Tada pirkėjas bus nukreiptas į „AS Inbank filialo“ interneto savitarną, kurioje galės sudaryti kredito sutartį.

Paysera Checkout klientai turi galimybę pridėti Moki 3 kaip atsiskaitymo būdą.

Ar tai kainuoja pardavėjui?

Kaip ir minėjome anksčiau, pirkėjui netaikomi jokie papildomi mokesčiai. Sumokama tik tiek, kiek kainuoja pirkinys. Pilna pirkinio suma dalijama į tris dalis trims mėnesiams. Jeigu pirkėjas visas tris įmokas atlieka laiku – jokie papildomi mokesčiai netaikomi.

Pardavėjui taikomas 2,5% komisinis mokestis nuo pirkėjo krepšelio sumos, tačiau šis komisinis mokestis yra pigesnė alternatyva nei taikyti nuolaidą pirkėjui.

Kas nutinka pirkėjui nesumokėjus laiku?

Jei pirkėjas pasirinko Moki 3 atsiskaitymo būdą, tačiau pavėlavo sumokėti dalį sumos – vartojimo kreditas turės būti grąžintas per 24 mėnesių laikotarpį su pasikeitusiomis sąlygomis. Daugiau informacijos apie pasikeitusių sąlygų taikymą gausite susisiekę su „AS Inbank filialu“ žemiau nurodytais kontaktiniais duomenimis.

„AS Inbank filialo“ kontaktai verslo klientams: „AS Inbank filialo“ kontaktai pirkėjams:
Tel. Nr. +370 5 2197414 Tel. Nr. +370 700 70 080
El. p.: [email protected].
Partneriai aptarnaujami kiekvieną savaitės dieną nuo 08:00 val. iki 22:00 val. Klientai aptarnaujami darbo dienomis nuo 08:00 val. iki 19:00 val.

Kaip pardavėjui išjungti Moki 3 funkciją?

Norėdamas išjungti Moki 3, e. parduotuvės savininkas ar administratorius tai gali padaryti be jokių kliūčių atlikdamas šiuos žingsnius:

  1. Prisijunkite prie Paysera paskyros
  2. Spauskite Projektai ir veiklos -> Mano projektai
  3. Spauskite Projekto nustatymai -> Įmokų surinkimo paslaugos nustatymai
  4. Pasirinkite šalį Lietuva
  5. Nuimkite varnelę nuo Moki 3 ir spauskite Saugoti pakeitimus

Susiję straipsniai

#
Verslui

7 patarimai, kaip sumažinti pirkinių krepšelio atsisakymą e. parduotuvėje

Vienas iš elektroninės parduotuvės sėkmės garantų – mažas pirkinių krepšelio atsisakymo rodiklis (angl. abandonment rate). Pirkėjo apsigalvojimą paskutinę minutę gali lemti keli veiksniai, tarp kurių ir tinkamo apmokėjimo bei pristatymo nebuvimas. Gera žinia ta, kad tai yra sritys, kurias gali kontroliuoti pats pardavėjas. Šiame įraše apžvelgsime kelis praktinius patarimus, kaip sumažinti pirkinių krepšelio apleidimą.

#
Verslui

Top 10 klausimų apie įmokų surinkimą internetu

Perkėlus savo verslą į internetinę erdvę, tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems iškyla daugybė klausimų. Bet juk tai ne verslas, jeigu nieko neparduodate, tiesa? Paysera padeda tūkstančiams e. parduotuvių rinkti mokėjimus internetu iš pirkėjų visame pasaulyje. Tad šiandien atsakysime dažniausius jų klausimus.