Visos kategorijos
Asmeniniai finansai

Prekyba auksu I Per Paysera parduota aukso už 4 mln. eurų

#
Praėjusiais metais Paysera visiems savo naudotojams suteikė galimybę pirkti, siųsti ir parduoti tikrą fizinį investicinį auksą per Paysera mobiliąją programėlę. Nuo to laiko per programėlę nupirkta aukso už 4 milijonus eurų, todėl tai tapo ne tik puikia priemone dekretiniams pinigams saugoti, bet ir autentiška bei laikui nepavaldžia dovana.

Koks yra 4 milijonų eurų vertės aukso kiekis?

4 milijonų eurų vertės fizinis investicinis auksas sveria maždaug 77 kilogramus. Palyginimui – maždaug tiek sveria vidutinis suaugęs vyras.

XAU (aukso uncijomis) 4 mln. EUR yra beveik 2500 XAU (1 XAU = maždaug 1600 EUR).

#

Koks pirkinys yra pats populiariausias?

Paysera programėlės naudotojai gali įsigyti aukso uncijomis vos už 1 EUR. Taip pat auksą galima įsigyti luitais ir monetomis.

Populiariausias pirkinys iki šiol yra 1 gramo aukso luitas, kuris kainuoja šiek tiek daugiau nei 60 EUR.

Luitus, kaip ir monetas, galima atsiimti Paysera klientų aptarnavimo centre arba saugiai laikyti Paysera saugykloje – būtent pastarąjį būdą dažniausiai pasirenka mūsų klientai.

Kaip įsigyti auksą per Paysera?

Pirkti auksą per Paysera yra paprasta. Jums reikia turėti Paysera sąskaitą ir prisijungti prie jos naudojantis Paysera programėle.

Pasirinkite Daugiau (pagrindinio ekrano dešinėje pusėje, apačioje), tada Taurieji metalai ir pasirinkite Pirkti auksą pagal svorį arba monetomis ar luitais.

Bet kada galite parduoti savo auksą Paysera arba siųsti kitiems Paysera naudotojams kaip dovaną.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Auksas pasiekiamas ranka! Taurųjį metalą jau galima pirkti internetu

Kalboms apie ekonominę krizę įsisiūbavus, auksas ir jo kaina vis dažniau patenka į žiniasklaidos akiratį. Augant brangiųjų metalų populiarumui, o aukso kainoms mušant rekordus, be galo džiaugiamės suteikdami savo klientams galimybę pirkti bei parduoti auksą internetu, Paysera sistemoje. Nereikia jokių „premium“ sąskaitų – ši funkcija prieinama VISIEMS!

#
Asmeniniai finansai

Metas apsaugoti savo pinigus – metas auksui! 

Puodelis kavos 70-aisiais kainavo maždaug 20 centų, šiandien – daugiau kaip 1,50 EUR. Tuo pat metu aukso uncijos kaina buvo vos 200 EUR, šiandien uncija kainuoja aštuonis kartus daugiau ir viršija 1600 EUR. Svarstote, kas bendro tarp šių skirtingų prekių? Infliacija. 

#
Asmeniniai finansai

Aukso prabos tikrinimas perkant auksą internetu

Nors auksas yra vienas seniausių ir, kaip kai kurie pasakytų, tikriausių pinigų, jo kokybė, kilmė ir kaina vis dar apipinta klausimais. Ką reiškia aukso prabos skaičiai? Kuo karatai skiriasi nuo prabos? Ar galima rasti šimtaprocentinio aukso? Kaip atliekamas aukso prabos tikrinimas? Šios temos tapo ypač aktualios aukso prekybai persikėlus į internetą, tad į jas atsakome ir mes.