Transfer në kartelë

Funksioni "Transfer në kartelë" i Paysera u lejon klientëve privatë të transferojnë lehtë fondet në Ukrainë, drejtpërdrejt në kartelën e një klienti privat të PrivatBank. Për të përdorur këtë veçori, thjesht hyni në llogarinë tuaj Paysera, zgjidhni Transfer PrivatBank, plotësoni detajet e kërkuara dhe futni katër shifrat e fundit të numrit të kartelës PrivatBank të marrësit në fushën Numri i llogarisë. Ky proces i shpejtë dhe i lehtë eliminon nevojën për kohë të gjata pritjeje dhe vonesa të panevojshme, duke mundësuar një përvojë të pandërprerë transferi. 
Lloji i dërguesit Banka/vendndodhja e marrësit Vendi dërgues Vendi pranues Tarifa Valuta Pranuar për ekzekutim Arrin tek marrësi's lokacioni i bankës
Klientë individual PrivatBank Globalisht, përveç atyre të ndaluara më shumë informacione... Ukraina (pa tarifë fikse) 1,5 % nga shuma e transferuar EUR 24/7/365 deri në 10 minuta