Tërheqjet deponimet

Tarifat dhe kushtet për transferet kesh sipas vendit

Lithuania

Vendet e deponimit/tërheqjes paraveDeponimi dhe tërheqja e parave në Lituani është i mundur vetëm në EUR.
Vendi Adresa dhe orari i punës Tarifa për rimbushje Për të treguar kur rimbushni Tarifa për tërheqje Për të treguar kur tërhiqni
"Perlas” terminals (except for Circle K, Expressmarket, Norfa, Ermitažas, Lietuvos paštas) www.perlopaslaugos.lt
Në të gjithë Lituaninë I - VII
1 EUR
Shuma maksimale për një transfer 1000 EUR
Kod i shumfishtë për rimbushje* 0,15 EUR + 1 %
Shuma maksimale është 500 EUR
Kartela për pagesa Visa
MAXIMA Lietuva
 
www.maxima.lt
Të gjithë Lituania, I - VII
0,60 EUR
Shuma maksimale për një transfer për rimbushje është 600 EUR
Kodi shumë përdorimësh për rimbushje* Shërbimi nuk ofrohet -
Lietuvos spauda and Narvesen kiosks www.narvesen.lt
All over Lithuania, I - VII
Shërbimi nuk ofrohet - 0,50 EUR
Shuma minimale është
10 EUR
Shuma maksimale është
500 EUR
Një kod i njëhershëm për rimbushje në aplikacionin mobil Paysera

* Kodi me përdorim të shumëfishtë të gjeneruar nga sistemi Paysera në dritaren e rimbushjes së llogarisë ose në aplikacionin mobil. Në kioskat Lietuvos spauda dhe Narvesen ju mund t'i tregoni kodin arkëtarit në vend që ta shfaqni atë.
** Kodi me përdorim të vetëm për rimbushje, i gjeneruar nga sistemi Paysera në dritaren rimbushjes së llogarisë. Ju gjithashtu mund t'i tregoni këtë kod arkëtarit në vend që ta shfaqni atë. 
*** Dokumenti i identitetit dhe numri i telefonit mobil të lidhur me llogarinë tuaj Paysera. Do të merrni një mesazh SMS në numrin e telefonit me një kod konfirmimi të cilin duhet t'i tregoni arkëtarit.

Transferet me para në degën Paysera (Pilaitės pr. 16, Vilnius)Operacionet me para kesh në degë janë të disponueshme për monedhat e mëposhtme: EUR, USD, GBP, PLN.

Orari i punës: I-V 8 paradite - 6:30 pasdite, VI 10 paradite - 2:30 pasdite

Deponim

Shërbimi Tarifa
brenda llogarive për klientët individual në euro Falas
brenda llogarive për klientët e biznesit në euro 0,06 %, por jo më pak se 1,00 EUR
brenda llogarive në valuta të tjera 0,60 %
Ndërrimin e banknotave ne te vogla 0,50 %

SHENIM! Monedhat as nuk pranohen dhe as lëshohen në degë. Gjithashtu, ne nuk i këmbejmë kartëmonedhat me kartëmonedha më të mëdha. Ne nuk pranojmë kartëmonedha të dëmtuara dhe jashtë qarkullimit në monedhat USD, GBP ose PLN.

Tërheqje

Shërbimi Tarifa
nga llogaria e vet për klientët individual 0,40 % nga shuma e tejkaluar, por jo më pak se 1EUR për një transaksion.
nga llogaria e vetë për klientët e biznesit 0,40 % nga shuma por jo më pak se 1EUR për një transaksion.
nga llogaria e vet për klientët privat dhe afarist në monedhën USD, GBP, PLN Falas
(Ju rekomandojmë të kontrolloni gjendjen e parave të gatshme për këto monedha në degë para se të arkëtoni)

Veprime të tjera në degë

Shërbimi Tarifa
Transfer i brendshëm, lokal ose ndërkombëtar
(+ tarifa për transferin sipas tarifave të transfereve standarde)
1,00 EUR
Pagesat për shërbimet komunale, TV dhe të ngjashme Shërbimi nuk ofrohet në filijalë
Këmbimi valutor Shërbimi ofrohet vetëm për klientët e Paysera më norma të zbatueshme në momentin e konvertimit të valutave.

Transferet me kesh nuk janë të disponueshme në degë

Transferet e brendshme, lokale ose ndërkombëtare janë të mundura vetëm nga llogaria Paysera (+ tarifa për transferimin sipas tarifave standarde të transfereve) – EUR

Latvia

Vendet për deponim/tërheqje

Vendi Adresa dhe orët e punës Valuta Tarifa e futjes së parave gatshme Tërheqja e parave të gatshme
Para Expres www.moneyexpress.lv
 • Riga, Slokas iela 115, Maxima XXX, I-V 10:00-21:00, VI - 10:00-20:00, VII - 10:00-20:00
 • Riga, A. Saharova iela 2, MEGO 2, I-V 10:00-21:00, VI - 10:00-20:00, VII - 10:00-18:00
 • Riga, Deglava iela 67, Maxima XXX, I-V 10:00-21:00, VI - 10:00-20:00, VII - 10:00-20:00
 • Riga, Lāčplēša iela 88, I-V 10:00-17:00
 • Riga, Merķeļa iela 12, I-VII 9:00-20:00
 • Riga, Stacijas laukums 4, Centrālā stacija, I-V 10:00-20:00
 • Rīga, Dižozolu iela 2, MEGO, I-VI 10:00 - 20:00, VII 10:00-18:00
EUR 0,8 % nga shuma,por jo më pak se 1,50 EUR
Shuma maksimale e një operacioni të parave të gatshme është 7000 EUR
1,2 % nga shuma, por jo më pak se 1,50 EUR
Shuma maksimale e një operacioni të parave të gatshme është 7000 EUR
Money Express www.moneyexpress.lv
 • Riga, Maskavas iela 257, AKROPOLE, I-VII 10:00-21:00 VI - 10:00-20:00, VII - 10:00-20:00
EUR 0,8 % nga shuma por jo më pak se 1,50 EUR
Shuma maksimale për një deponim është 15000 EUR
1,2 % nga shuma por jo më pak se 1,50 EUR
Maximum amount of one cash-in operation is 15000 EUR
E-Lats* www.e-lats.lv
Adresat dhe orët e punës së vendndodhjeve të shërbimit të klientit
EUR 0,8 % nga shuma, por jo më pak se 2,00 EUR
Maximum amount of one cash-in operation is 9999 EUR
1,2 % nga shuma, por jo më pak se 2,00 EUR
Shuma maksimale e një operacioni të parave të gatshme është 9999 EUR

* SHENIM! Shërbimet janë të disponueshme vetëm për ato kompani që kanë kryer më parë transaksione në ndonjë nga degët e E-Lats.

Estonia

Vendet për tërheqje dhe deponim

Vendi Adresa dhe orari i punes Monedha Tarifa për deponim Tarifa për tërheqje
Money Express www.moneyexpress.ee
 • Tuulemaa 20, 10316, Tallinn - Stroomikeskus, I - VII 10AM-21PM
 • Mustakivi Center -Mahtra 1, Tallinn, 13811, I - V 10AM-20PM, VI - VII 10AM-17PM
 • Aia 5, 10111, Tallinn, I - V 9AM-6PM, VI 10AM-3PM
EUR


1,2 % nga shuma, por jo më pak se 2,5 EUR 1,7 % from the amount, but not less than 2,5EUR

Bullgaria

Vendet e deponimit/tërheqjes së parave

Vendi Adresa dhe orari i punës Valuta Tarifa e deponimit Tarifa për tërheqje
Easy Pay shiko harten BGN 1,50 % nga shuma por jo më pak se 0,45BGN
 • 0-1000 BGN - nga 0,30 deri 7,27 BGN
 • 1000,01-3000 BGN - nga 7,59 deri 12,96 BGN
 • 3000,01-5000 BGN - nga 14,35 deri 20,55 BGN

Kosova

Vendet e deponimit/tërheqjes parave

Vendi Adresa dhe orari i punës Monedha Tarifat për tërheqje / deponim për persona fizik Tarifat për tërheqje / deponim për persona juridik
Paysera Kosova Rr. Perandori Justinian, No 132, Prishtina EUR
 • 0-200 EUR – 1,00 EUR
 • 201-2000 EUR – 3,00 EUR
 • 2001-5000 EUR – 5,00 EUR
 • 5001-9999.99 EUR – 7,00 EUR
 • 0-350 EUR – 2,00 EUR
 • 351-2000 EUR – 3,50 EUR
 • 2001-5000 EUR – 5,00 EUR
 • 5001-9999.99 EUR – 10,00 EUR
Këmbimore Hyseni Pejë, Eliot Engel, I-VI 8 paradite-5 pasdite EUR
 • 0-200 EUR – 1,00 EUR
 • 201-2000 EUR – 3,00 EUR
 • 2001-5000 EUR – 5,00 EUR
 • 5001-9999.99 EUR – 7,00 EUR
 • 0-350 EUR – 2,00 EUR
 • 350-2000 EUR – 3,50 EUR
 • 2001-5000 EUR – 5,00 EUR
 • 5001-9999.99 EUR – 10,00 EUR
Vendi Adresa dhe orari i punës Valuta Tarifa e tërheqjes
Posta e Kosovës
 • Prishtinë, Rr.Agim Ramadani–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Prishtinë, Rr.UQK– se nr.246 I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Prishtinë, Dardani–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Prishtinë, Kodra e Diellit–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Prishtinë, Rr. "Tring Smajli"pn I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Besianë, Rr.Zahir Pajaziti–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Kastriot, Sheshi i Skenderbeut–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Fushë Kosovë, Rr.Nëna Terezë p.n / (MPB) I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Drenas, Rr.Fehmi dhe Xhevë Lladrovci–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Lypjan, Rr.Adem Jashari–p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Graçanicë, Graçanicë–p.n I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Prizren Adem Jashari pn., Prizren I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Malishevë Gjergj Kastrioti–Skenderbeu p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Rahovec Xhelal Hajda – Toni p.n. ,Rahovec I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Suharekë 560 Brigada 123,Suharekë I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Dragash 480 Rruga e Dëshmorëve, Dragash I–V 08:00–15:00 VI 08:00–13:00
 • Mitrovicë rr.Afrim Zhitia pn. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Vushtrri rr.Dëshmorët e kombit pn. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Skënderaj rr.Sheshi Adem Jashari pn. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Pejë Rr. Mbretresha Teutë 63 I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Pejë Rr. TMK–së I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Klinë Rr. Abedin Rexha p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Istog Rr. 2 Korriku p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Gjakovë Rr.UÇK I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Gjakovë Fshati Rogovë I–V 08:00–15:00 VI 08:00–13:00
 • Deçan Sheshi Mentor Tolaj I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Junik Junik 08:00–20:00 08:00–19:00
 • Gjilan Rr. Adem Jashari p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00 VII 10:00–16:00
 • Viti Rr. Adem Jashari p.n. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Kamenicë Rr. Skenderbeu p.n. I–V 08:00–16:00 VI 08:00–16:00
 • Ferizaj rr.Dëshmorët e Kombit pn. I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Kaçanik rr.Rruga e UÇK–së nr.68 I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Shtërpcë Shtërpcë afër objektit të KK–Shterpcë I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
 • Hani i Elezit rr.Dëshmorët e Kombit nr.45 I–V 08:00–15:00 VI 08:00–13:00
 • Shtime rr.Ahmet Shtimja nr.36 I–V 08:00–20:00 VI 08:00–19:00
EUR
 • 0–100 EUR – 1 EUR
 • 100.01–500 EUR – 3 EUR
 • 500.01–1000 EUR – 5 EUR
 • 1000.01–2000 EUR – 8 EUR
 • 2000.01–5000 EUR – 9 EUR

Shuma maksimale e një tërheqje është 5000 EUR

Vendet për deponim/tërheqje

Vendi Për të siguruar kur depononi Tarifa për deponim Për të siguruar kur tërhiqni Tarifa për tërheqje
ATM – Prishtinë, Pejton Rruga Perandori Justinian, Nr. 130 24/7 QR kodi FALAS Barkodi
 • Deri në 200 (përfshirë) EUR – 1 EUR
 • 201–1,000 EUR – 2,5 EUR
 • 1,001–1,999 EUR – 5 EUR
 • 2,000–2,999 EUR – 7,5 EUR
 • 3,000–3,999 EUR – 10 EUR
 • 4,000–4,999 EUR – 12,5 EUR
 • 5,000–5,999 EUR – 15 EUR
 • 6,000–6,999 EUR – 17,5 EUR
 • 7,000–7,999 EUR – 20 EUR
 • 8,000–8,999 EUR – 22,5 EUR
 • 9,000–9,999 EUR – 25 EUR
 • From 10,000 EUR – 30 EUR
ATM – Prishtinë, Rruga B, (Spar Supermarket) 7:00 AM – 11:00 PM
ATM – Prishtinë, Prishtina Mall
10:00 paradite– 10:00 pasdite
ATM Shell – Prishtinë, Veternik 1 (Shell)
24/7
ATM Shell – Hani I Elezit, Rruga Adem Jashari (Shell)
24/7
ATM Shell – Mitrovice E80 (Shell)
24/7
ATM Shell – Ferizaj Rruga Fshati i Vjeter
24/7
ATM Shell – Gjilan Rruga Ismet Ramadani
24/7
ATM Shell – Vushtrri
24/7
ATM Shell – Prizren
24/7
Viti – Posta e Kosoves Rruga Adem Jashari
I–V 8:00 paradite – 8:00 pasdite, VI 8:00 paradite – 1:00 pasdite
-
Ferizaj – Posta e Kosoves Rruga Dëshmorët e Kombit pn
I–V 8:00 paradite – 8:00 PM, VI 8:00 paradite – 7:00 pasdite, VII 10:00 paradite – 4:00 pasdite
-
Gjilan – Posta e Kosoves Rruga Adem Jashari
I–V 8:00 paradite – 8:00 pasdite, VI 8:00 paradite – 7:00 pasdite, VII 10:00 paradite – 4:00 pasdite
-
"Peje – Posta e Kosoves Rruga Mbretresha Teutë 63
I–V 8:00 paradite – 8:00 pasdite, VI 8:00 paradite – 7:00 pasdite, VII 10:00 paradite – 4:00 pasdite
-
Prizren – Posta e Kosoves Rruga Adem Jashari
I–V 8:00 paradite – 8:00 pasdite, VI 8:00 paradite – 7:00 pasdite, VII 10:00 paradite – 4:00 pasdite
-
Suhareke – Therande – Posta e Kosoves Brigada 123
I–V 8:00 paradite – 7:00 pasdite, VII – Mbyllur
-
Mitrovice – Posta e Kosoves Str. Rexhep Mitrovica
I–V 08:00 paradite– 8:00 pasdite, VI 08:00 paradite – 7:00 pasdite, VII 10:00 paradite– 4:00 pasdite
-
Gjakove – Posta e Kosoves Rruga UÇK
I–V 8:00 paradite – 8:00 PM, VI 8:00 paradite – 7:00 pasdite, VII 10:00 paradite – 4:00 pasdite
-

VËMENDJE! Limiti ditor për tërheqje është 1000EUR

Shqipëri

Vendet për tërheqje dhe deponim

Vendi Adresa dhe orari i punës Valuta Tarifat për tërheqje dhe deponim
Aladini - Bllok Rr. Ismail Qemali, Tiranë, I-VII 8 paradite - 10 pasdite ALL Deri në 30,000 ALL - 0 ALL tarifa
30,001 ALL deri në 50,000 ALL - 50 ALL tarifa
50001 ALL deri në 100000 ALL - 100 ALL për transaksion
Raea Financial Service Rr. Perlat Rexhepi, Tiranë, I-VII 8 paradite - 5 pasdite ALL 1,5 % of the value, not less than 200 ALL per transaction

1 EUR – 1000 EUR 5 EUR për transaksion
Universal.al Rr. Qemal Draçini, Shkodër 4001, I-VII 8 paradite - 8 pasdite ALL 0,5 % of the value, minimum fee 100 ALL - maximum fee 500 ALL për transfer
Ultra C.E.P
 • Berat, Bulevardi Republika, I-VI 8 paradite - 8 pasdite
 • Gjirokastër, Bulevardi 18 Shtatori 6002, I-VI 7:15 paradite - 8 pasdite
 • Lushnje, Qendra Metropol, I-VI 8 paradite - 7 pasdite
 • Sarandë, Rr. e Flamurit, I-VI 8 paradite - 6:30 pasdite
 • Tiranë, Komuna e Parisit Kika 2, I-VI 8 paradite - 9 pasdite
 • Tiranë, Mëzez përball Top Channel, I-VI 8 paradite - 9 pasdite
ALL 0,5 % e shumës, tarifa minimale 100 ALL - tarifa maksimale 500 ALL per transaksion

Gjeorgjia

Vendet për tërheqje dhe deponim
Vendi Adresa dhe orari i punës Valuta Tarifa e tërheqjes dhe deponimit për klientët privatë Tarifa e tërheqjes dhe deponimit për biznese
Banka Paysera Gjeorgjia Tbilisi, Tsereteli Avenue 4/2 I - V 10 paradite - 6 pasdite GEL Deponimi falas
Tërheqje deri në:1500 GEL - free, 1500 GEL and more than - 0,2 %
Deponimi falas
Tërheqja: 0,1 %, minimum 1 GEL
EUR, USD Deponimi falas
Tërheqje deri në: 500 EUR/USD - falas, 500 EUR/USD dhe më shumë se - 0,4 %
Deponimi falas
Tërheqja: 0,4 %, minimum 1 EUR/USD