Metodat e pagesës sipas vendit dhe tarifës së Paysera

Payment collection in Britanin e Madhe

#

Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe tarifa e Paysera.

Tipi i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa Minimale Tarifa Maksimale

Paysera Bank Link shërbimi
Ska rezervime pagesës.
Tarifa do t’i kthehet klientit Paysera si një bonus i parave për blerjen.

Pagesa kreditohet deri në 1 min.
1,0 % - 0,50 
Bankat e Mbretërisë së Bashkuar nga Trustly
Bankat e Mbretërisë së Bashkuar
Pa rezervim të pagese.
Pagesa kreditohet në 1 BD (në raste të rralla deri në 3 BD)
1,0 % 0,20 EUR -