Mbledhja e pagesave në Spanjë

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga banka ose sistemi dhe komisioni i tarifave të Paysera.

Shërbimi për Inicimin e Pagesave (PIS)

Lloji i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa minimale Tarifa maksimale Tarifa fikse

ING Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP*)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Revolut Shërbimi i inicimit të pagesavee
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Unicaja Banco Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Banco de Sabadell Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Banco Santander Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Banco Bilbao Vizcaya Argentaria Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Caja Rural Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Kutxabank Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Ibercaja Shërbimi fillestar i pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Bankinter Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

CaixaBank Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

* Nëse një pagesë e automatizuar e PIS dështon për shkak të problemeve teknike në Paysera ose në bankën e zgjedhur, paguesit do të pajisen me udhëzime për të kryer pagesën.
Meqenëse pagesa do të kryhet midis bankave të vendeve të ndryshme të SEPA, ajo do të kreditohet në 1 ditë pune.

Shërbimi i linkut bankar dhe metodat tjera të pagesave

Lloji i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa minimale Tarifa maksimale

Shërbimi Bank Link i Paysera
Pa rezervim pagese.
Tarifa do t'i kthehet klientit të Paysera si një kthim parash për blerjen.

Pagesa kreditohet në 1 min.
1,0 % - 0,50 
Ispanijos bankai by Trustly
Bankat e Spanjës
Pa rezervim pagese.
Pagesa kreditohet në 1 DP (në raste të rralla deri në 3 DP)
1,0 % 0,20 EUR -

SafetyPay
No payment reservation.
Payment crediting time – up to 1 DP (in rare cases up to 3 DP)
3.0 % 0.25 EUR - -