Metodat e pagesës sipas vendit dhe tarifës së Paysera

Mbledhja e pagesave ne Poloni

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe tarifa e Paysera.
Lloji i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa minimale Tarifa maksimale Tarifa fikse

Paysera Bank Link shërbimi
Ska rezervim pagese.
Tarifa do t'i kthehet klientit Paysera si një kthim parash për blerjen.

Pagesa kreditohet deri në 1 min.
1,0 % - 0,50  -
Banks of Poland by Trustly
Banks of Poland
Ska rezervim pagese.
Pagesa kreditohet në 1 BD (në raste të rralla deri në 3 BD)
1,0 % 0,20 EUR - -
Przelewy24
Przelewy24
Ska rezervim pagese. 1,9 % - - -
Webmoney
Webmoney sistemi
Rezervimi i pagesës - 1 orë.
Aktivizohet vetëm për persona juridikë që nuk janë të regjistruar në katalogun Megastock. Detyrues për t'iu përmbajtur kushteve të përdorimit të Webmoney.

Pagesa kreditohet në 1-3 min.
0,8 % 0,01 USD 50,00 USD -
More payment systems
Sistemet shtesë
Rezervimi i pagesës - 24 orë.
Aktivizohet sipas kërkesës dhe veçmas nga metodat e tjera të pagesës.
 
Më shumë informacione...
from 0,3 % - - -