Metodat e pagesës sipas vendit dhe tarifës së Paysera

Mbledhja e pagesave në Norvegji

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe komisioni i Paysera.
Tipi i Pagesave Përshkrimi Përqindja Tarifa Minimale Tarifa Maksimale

Paysera Bank Link shërbimi
Ska rezervime pagesës.
Tarifa do t’i kthehet klientit Paysera si një bonus i parave për blerjen.

Pagesat kreditohen në 1 min.
1,0 % - 0,50 
Bankat e Norvegjis nga Trustly
Bankat e Norvegjis
Pa rezervim pagese
Pagesa kreditohet në 1 BD (në raste të rralla deri në 3 BD)
1,0 % 0,20 EUR 2,00 EUR