Mbledhja e pagesave në Itali

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe komisioni i Paysera.

Shërbimi i inicimit të pagesave(PIS)

Lloji i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa minimale Tarifa maksimale Tarifa fikse

Shërbimi i inicimit të pagesave së Bankës UniCredit
Pagesa kreditohet në 1 BD
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

ING Shërbimi inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP*)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Revolut Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 BD)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

* Nëse një pagesë e automatizuar e PIS dështon për shkak të problemeve teknike në Paysera ose në bankën e zgjedhur, paguesit do të pajisen me udhëzime për të kryer pagesën.
Meqenëse pagesa do të kryhet midis bankave të vendeve të ndryshme të SEPA, ajo do të kreditohet në 1 ditë pune.

Shërbimi për linkun bankar dhe metodat tjera të pagesave

Lloji i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa minimale Tarifa maksimale Tarifa fikse

Paysera Bank Link service
Pa rezervim pagese.
Tarifa do t'i kthehet klientit të Paysera si një kthim parash për blerjen.

Pagesa kreditohet në 1 min.
1,0 % - 0,50 EUR -

SafetyPay
Pa rezervim pagese.
Koha e kreditimit të pagesës - deri në 1 DP (në raste të rralla deri në 3 DP)
3.0 % 0.25 EUR - -