Mbledhja e pagesave në Gjermani

# Tarifa e komisionit përbëhet nga një tarifë komisioni e ngarkuar nga një bankë ose sistem dhe tarifa e Paysera.

Shërbimi i inicimit të pagesave (PIS)

Lloji i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa minimale Tarifa maksimale Tarifa fikse

ING Shërbimi inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 BD*)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Shërbimi i inicimit të pagesave të Bankës UniCredit
Pagesa kreditohet deri në 1 BD
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

ABN AMRO Shërbimi inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 1DP
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

Revolut Shërbimi i inicimit të pagesave
Pagesa kreditohet në 3-5 min. (në raste të rralla deri në 1 DP)
Më shumë informacione...
0,00 % - 0,00 EUR -

* Nëse një pagesë e automatizuar e PIS dështon për shkak të problemeve teknike në Paysera ose në bankën e zgjedhur, paguesit do të pajisen me udhëzime për të kryer pagesën.
Meqenëse pagesa do të kryhet midis bankave të vendeve të ndryshme të SEPA, ajo do të kreditohet në 1 ditë pune.

Shërbimi i linkut bankar dhe metodat tjera të pagesave

Lloji i pagesës Përshkrimi Përqindja Tarifa minimale Tarifa maksimale Tarifa fikse

Shërbimi Paysera Bank Link
Nuk ka rezervim të pagesës.
Tarifa do t'i kthehet klientit Paysera si një kthim parash për blerjen.

Payment is credited in 1 min.
1,0 % - 0,50 EUR -
Banks of Germany by Trustly
Bankat e Gjermanisë
Rezervimi i pagesës - 24 orë.
Pagesa kreditohet në 1 DP (në raste të rralla deri në 3 DP)
1,0 % 0,20 EUR - -

SafetyPay  
Nuk ka rezervim të pagesave.
Koha e kreditimit të pagesës - deri në 1 DP (në raste të rralla deri në 3 DP)
3,0 % 0,25 EUR - -